celeenn cemre nasıl oldu düştümü ateşi yarın götürcekmisin doktoraa
Kizlar hacerin atesi 37.6 ates dusurucu verdim cok yukksek bi ates degil dimii ayy panik oldum uzeri ince elleri soguk anlida normal ama ensee yaniyo koltuk altindan olctum
Kizlar hacerin atesi 37.6 ates dusurucu verdim cok yukksek bi ates degil dimii ayy panik oldum uzeri ince elleri soguk anlida normal ama ensee yaniyo koltuk altindan olctum
bende cemre cadısını uyuttum geldüm.karı emerken içinden aguluo yaw:uhm:kafamçokkarıştı cok cins bişi.azını acmadan agu diokaydirigubbakcemile3
ya ben bişi sorucam.şimdi cemre sabah 6 da emmeye klkar.emzirip yatırdıktan sonra bende mutfaga gider 2 tatlı kasıı dut pekmezi yuvarlrım.bunun kızıma bi faydası oluomusur?yoksa tek faydası banamıdır?
ohh be sonunda gitceksiniz haa :Saruboceq:yarın sabah gataya gitcez nihayet:enbuyukkk:
eğer yiyebiliosan pekmez ye canım sütünü güçlendirir...ve dut pekmezi olması harika...cemreyede hergün 1 çay kaşığı verirsen iyi olur bence..özellikle dut pekmezi çok iyi gelir bebeklere iştah açar diye de biliorum sengözlerimebaksanab
hee iiyerimseniben şindik o bitmek üzere.yeni aldım.o keciboynuzu pekmezi.daha faydalıymıs.yanlız cemreye versem ağır gelmemi yaw:uhm: ciğeri pişcek cocuunkaydirigubbakcemile3
bizim doktorumuz tavsiyesi hergün 1 tatlı kaşığı pekmez...3.ayından beri veriorum tamere.ben üzüm pekmezi veriyorum...keçi boynuzunu daha ağır gelio bana nedense o yüzden vermiorum...
dut pekmezinin besin değeri fazla diye biliorum...ama yarın doktoruna sor sen ondan sonra başla istersen...şimdi benim üzüm pekmezi bitsin dut pekmezi alcam
selam kızlar. napıyorsunuz bakalım. burayı çok özledim ama artık hiç fırsat bulamıyorum girmeye. ya ek gıdaya başlarken ilk ne ile başladınız.galiba benimki artık doymuyor ve de ek gıdaya başlamam lazım. yardımcı olursanız sevinirim
şindik meran karısı.ben önümüzdeki ay cemrenin odasını ayırmayı düşünüyorum.merak ettim bişi var.tamer sizin odada yatarken nisan bunu nasıl karsıladı?ya benim oda ayırmasıyla alakasız oldu ama şööle hayal ettim ikinci bebiş olmus bizim.yanımızda yatıo cemre ayrı kendi odasında:çok üzgünüm: kötü oldum yaw:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?