2008 Ekim Anneleri

hoşbulduum kızlaarr hihoyyyt
ne var ne yokkk..anlatın helee celen geldimii hacerin ateşi düştümü
fazla kalamayağım bugün kendimii temizliğee adayacağıım :sm_cool:

dün gece uyumadık biz.gece 4.30 da eylülü yanıma aldım öle yattık.ama şu uyku arasında ağlama krizleri,iç çekmeler,dudak büzmeler,sıçramalar bitmedi .acaba bizde mi diş çıkarıyoruz dedim ama yok baktım.bilmiyorum.canım çok sıkılıyo bu duruma.acaba nazara mı geliyo eylül anlamadım

ya bi de biz<im eylül kabız olmuş nedenini bilemiyorum?yoğurt ve çorba dışında bişi vermiyorum.neyse bakayım da olmazsa doktora bi gidelim

canım ya karnı doymuyo olabilir mi acaba.. benim eylül de aynen öyle huzursuz uyuyodu ve saat başı uyanıyodu gece, emmek istiyordu ve ben çok yoruluyordum yani uyku falan kalmıyo insanda.. neyse katı gıdaya geçtiğimizden beri baya farketti.. yine uyanıyor ama saat başı değil en azından.. ve 5 saat falan emmeden durabiliyor..

ohh ya rahatladım vallahı sonunda regl olmuşummdelikafadulden
bıraz gecıkmelı olunca korkuyor ınsan..
celen daha gelmedıı demii**??

ıklımde sabahları 9 gıbı uyanır ama bu sabah 5:30 da uyandı sırıtıyor ,gülüyorr..bende gulsem mı ağlasam mı sasırıyorum.kaydirigubbakcemile3
yanıma alıpta yatamıyorum da uyuyakalırım bıde nolur nolmaz dıye..ılgılenmedm hıc karnını doyurdum altı da temızdi,,kendı kendıne vıyk vıyk konustu konustu uyudu.sonra bende tabi..

sğll leylacıım..gerçekten nisan bütün sülalenin dilindedir...inş.nisan gibi bir çocuk ve nisan gibi bir abla olsuun :Saruboceq:
yok canım eşi gitmedi daha..
mercimek diyosun yanii :jeyyar: :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Meran mercimek yapacak kacti zilli garuu gerci kocasii gitmismiydii ne oldu en son durum

Gitmediyse kesin mercimek yoksa meran dukkano kapatmadan gitmez 2de tameri doyuruyoo ya onu bekliyoo du eger kilo aliyoo diye gece ögünunu kestiyse bilemem
bakk yaa arkandan ne konuluonuzz olmm :mymeka: hergün hergün mercimek olmaz kiii kaydirigubbakcemile3 ama mercimek konusunda en çalışan biziz galiba :teytey:
bakk yaa herrrrşeyide biliiirrr,kızım sen ne maharetli bi kadınsın yaa Şeniz
merancım cok tatlılar maşallah
sğll canımm Şeniz sen neden gelmiorsun ya arada bi ce-e deip gidiorsunn :mymeka: gel len muhabbetin içine girrr kasseriliim kaydirigubbakcemile
meran nisan çok tatlıymışAllah ikisini de size bağışlar inşallah
:Saruboceq:
sğl teyzesiii çok dattlular Şeniz

ya benim oğlan onu her sabah yapıyo ama5-6 gibi uyanıp bişeyler anlatıyo..agudi,bugidi sayıyo sayıyo.ilgilenmeyince çığlık atıyo.karnını doyuruncada bidaha uyumuyozaten kendi kendine uyumuyo hiç.gündüzde ben yanından ayrılınca uyanıyo.. 5 saat falan uyuyom hergün toplamda..valla maşallah diyeyim 9 a kadar uyuduğunu söyleme.nazar değmesin,çok şanslısınn

günaydın münaydın tünaydın yok ben aslında size küsüm ama alıntılarımı yapim barik :dilcikar:

yavrum benimkisi de aşı olduktansonra baygın gibi yattı sonra gece ateşlendi, senin bi suçun yok, normeldir yani, şu anda ateşi iyise artık kontrol etmene gerek yok bence, ben aşı olduğunun ertesi öğlen ateşini ölçmeyi bıraktım, şimdik nasıl ateşi, iyiyse artık ateşlenmez bi daha, leyla öyle ota moka ateş düşürücü verme, şindik ateşi kaç bakim çocuğun, bak benimkisi ilk ölçtüğümde 36.5 civarlarındaydı sonra sonra yükselmeye başladı, 37.5a dayanınca fitil verdim,s onra düştü, saabaha karşı yine yükselmeye başladı, baktım yine 37.4 oldu öyle verdim, her ihtimale karşı deyip de ilaç yükleme yavrunun vücuduna, ateşi yükseliyosa öyle ver emi

yaa bende lahana suyu deniyim diyom ama sütün tadını bozarsa diye korkuyom, ya soğan suyu da bozarsa :uhm:
yaw ikimiz de nerdeyse aynı anda aynı soruyu (yüreğim seni çok sevdiyi okudun mu)sormuşuz ya leynn ona güldüm :içelim:

sadece ben sordum olm, başka kim sordu ki :uhm:
meran nisan çok tatlıymışAllah ikisini de size bağışlar inşallah
:Saruboceq:

len dün yayla çorbası yapcam diye yoğurt çorbası yapmışım kaydirigubbakcemile3 benim mıymıntı herif de beğenmedi, onu kim beğensin :dilcikar: çok güzel olmuştu halbise çorbm , ben bayıla bayıla yidim valla ahan bu herife :mymeka:

yoklen o erkek karnı kız karnı meselesi hikaye, benim de karnım tomburlaktı herkes kızmı diyodu, hatta karının biri benle inatlaştı, yav erkek diyom hayır bu kız karnı diyo la erkek diom kız dio döveceydim karıyı bbenden iyi mi bilecen dimi Çok üzgünüm çoook bu arada o fotoyu ben göremedim

slm kızlaar :sm_cool:

ben bu karılara küsüm meran dün beni ekti bu zillliler, gel seni öpüüm Şeniz ahan ötekilere de bunı göstertiyom naniknanik

leylacım tatlı bi hamiş olmuşsun.bende aşağıda taşıyodum oğlumu.zordur bilirim.az önce albüm yaptım.orda var foto.koca göbüşüm ne komikti yaasırnaşık şey

du yağız beyin albimine bi bakiiimmm :1closedeyes:

Madem iplenmiyoruz gideriz bizde.............
ne alaka len :1shok:

hamiş değilmişin dimek, dimekki becerememüşünüz bu sefer :roflol:

hee len onu sorcaktım bende sanaa...hadii gözün aydınn olsuun :teytey:
benimde dün 2 gecedir midem bulanıo sabahları başım dönüoo ama sanmıyorum bişe olacağını...yani hadi yine sizin ikinci olur ama benim 3.cüüü tirrtirrr buvvvvvv tüylerim diken diken oluyoo düşününcee haa laelaelaelaelae hoşş kocişkoo bayram ederr bu kadar çok çocuk seven adam ben hiiiç görmediimm :1shok:

Hosgeldin meran oh ne guzel temizlik gibisi varmi mis gibi

sğll güselim yemeğimi hazırladım sabahtan gün içindede detaylıca işlerimi yaparım diordum :sm_cool: popomuu kaldırabilirsemm kaydirigubbakcemile3 bugün eşimde geç gelcek ...gece tamere baktı sabah kalkamamış kaydirigubbakcemile3 öğlen gidince gece yarısı gelioo kafamçokkarıştı artık gece yarısına kadar yaparım işlerimi :sm_cool:

sende spiral yok muydu yanlış mı hatırlıyorum??:uhm:
ben ıkıncıyı yapınca baglatırım herhall..(tüp ligasyonu)
ya da ben nıe baglatıom esım gıtsın baglatsnn(vazektomi):roflol:

sende spiral yok muydu yanlış mı hatırlıyorum??:uhm:
ben ıkıncıyı yapınca baglatırım herhall..(tüp ligasyonu)
ya da ben nıe baglatıom esım gıtsın baglatsnn(vazektomi):roflol:

ben nisandan sonra kullanmıştım spiral...şimdi eşim korunuo...ama tüpleri bağlatma olayıını bizde konuşuyoruz ben eşime söylüyorum kabul etmioo çünkü 2 çocuk daha istio :mymeka: benimde bağlatmama karşı çıkıoo :dilcikar:

ibolya :ben bu karılara küsüm meran dün beni ekti bu zillliler, gel seni öpüüm ahan ötekilere de bunı göstertiyom

anamm ektiler mii senii :teselli: dün bende erken çıktımm ..bizde tameri erken uyutalım dedik gece 2 de mama yiyordu biliorsun doktor azaltın gece de vermeyin deyince...tameri doyurmayalım yatalım dediikk..tabi tosunum aç olduğu içinn uyumadıı laelaelaelaelae biraz ben baktım biraz babasıı ...en sonunda babası hadi doyuralım yoksa uyumayacak dedii neyse doyurdukk..bu seferdee akşam bezelye yedirmiştim o da gaz yaptıı sıcak su torbası biraz masaj derken 3 ü buldu uyumamıızz kafamçokkarıştı

2 tane daha mııı:1shok::1shok:
bızımkıde tam tersı istemıyorbaska.bu konuda ters dütüler bızımkılerlülülülülülü
valla sana kolayy gelsınnn:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…