2008 Ekim Anneleri

offf kayınvalideylen oturman bu açıdan çok kötü işte
sen evladın için kötü bişey istermisin sanki.. ama illa karışacaklar.. sonuçta onun iyiliği için veriyosun..

offf kayınvalideylen oturman bu açıdan çok kötü işte
sen evladın için kötü bişey istermisin sanki.. ama illa karışacaklar.. sonuçta onun iyiliği için veriyosun..

Hee yaa normalde hic biseye karismaz ama damlanin tadina baktiktan sonraa karuu takinti oldu verme onu nolur diyo diyom ki bak kk da da boyle sorunlar var ama herkes veriyo hatta birinin dr pekmezle karistir ver demis diyom onun tadi pekmezle lede balla bile gecmez kizim diyoo

Hacerin atesi geri yuksekdii yaa uyuttum yemek yapmaya gittim huysuzlanmaya basladi gittim yanaklar kizarmiss basi yaniyo ates dusurucu verdim simdi 37.4 duser insallah

heee çok aşırı yüksek diil yafrim, ama yine de kontrol et, bu gece de tetikte bekle balim, öpüver hacoşumu kıyamam ben ona :1hug:

neeee çürük mü çıkartıyomuş yoğsan :1shok: la olm neresini beceremiyon yoğurdun nerden anlıyon olmadığını len, ben tadına bakiim tatlımsı bi yoğurt oluo, senin nasıl oluyo

abbavvvvvvv demek gece kocan uyumadı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Len celen su dis olayi kafamma takildii siyah mi cikarmiss anna uff ya ne bitmez sikintimiz varr sut derken anne sutu degil dimi

yafrim herhalde anne sütü, biz başka süt mü veriyoz sanki bebelere

amaaaaaaaaaaannnn arada bi bakıyom belkim keyfim gelir diye ama bugün niyeyse hiiiç keyfim yok geri gidim bari hadi kendinize iyi bakın

noldi yafrim ge bura baam :1hug:

iyi aksamlar kizlara.s. ya demir ilacinin tadini hic anlamadimCADIARZU bende kizima veriyorum kizim daha kasigi görür görmez agzini aciyor delikafaduldentadina bende baktim cok güzel:lepi: türkiyede niye bukadar kötüki ilacin tadi isteyen olursa özelden ilacin adini yazarim belki bulursunuzyerimseniben öptük hepinizi:1hug:

hee bana atarsan sevinirimmm

he yaz anam o ilacın adını baam bana

ne biliim kızım yapamıom iştekafamçokkarıştı baya bozuk.kocama taturdum kusuodu herüfkaydirigubbakcemile3 aa bunu hayın planlarıma ekleyebülürüm:jeyyar:
diş cürük cıkmıo angut siyah renkte cıkıomus:mymeka:

hee baada göndert baada baadadelikafadulden

leyluuuuss hacerin atesi nasu:1hug:

ya kızım siyah renk iğrenç yaaa, ilkokula başlayana kadar durcek o dişler onda, pisikolocisi bozulur yaaa istemem anam kullanmıcam ben ondan başka bi ilaç bulcam

du bakam bu gönderdiğini deniyelim.valla bende sasırdım siyahlasmaya.ya eskiden nasıldı bu işler.offf valla iki ucu moklu deenek

insallah bulursunuz kizlar ya:Saruboceq: bebislerinizin o igrenc seyleri icmesini hic istemiyorum disleri niye zarar görsün dimi ama:1no2: bir arastirin bakalim kolay gelsin öptük:1hug:

slm arkadaşlar napıyosunuz bugün hiç giremedim gezmedeydik kızımla daha yeni zaman bulabildim.napıyosunuz herkesler iyidir umarım

selammmmmmm açılın leyn ben geldim ne yaptınız bakayım yokluğumda geçmişi okuyamıyorum sadece son syf ya baktım ne oldu demir ilaçlarımız sakıncalımıymış dişlere etkisi çok mu kötü oluyo siyah mı çıkıyo biz multitabs kullanıyoduk bu siyah diş CELEN CEMRE' nin dişimi çıktı siyah mı çıkıyo ayyyy biri bana özetlesi n ay anlamadım ben kısmetin yazdığı şu ilacı banada özelden bi yazın bakem istetiriz almanyadan zor değil neyin nesiymiş bi anlatıverin bekliyom

Allahımm yarabbim okudumm yazılanlarıı...yok öle demir damlası verince dişlerin siyahlaşmasıı yaww...nisanda kullandım kullanan bisssürüüü kişi var.hiç öyle bişe olmadı...
ha olma ihtimali evet olabilirrr ama olcak die bişe yok..ben demir damlasından dişleri siyah olan heeeç duymadım..az rastlanan bi duruumm....

Eğer bebeğinizin dişlerinde siyah renkleşmeler gözlemlerseniz; bu siyah lekeleri hemen diş çürükleri olarak değerlendirmeyin. Genellikle bebeğiniz için kullanmış olduğunuz demir preparatları veya multivitamin damlaları dişlerin üzerinde !!GEÇİCİ!! siyah lekeler bırakabilir. Dişlerin düzenli diş fırçalaması ile bu lekelerin hiç oluşmamasını veya çok az oluşmasını sağlayabilirsiniz.
tüm renkleşmeler dişlerin temizlenmesi ile uzaklaştırılabilen geçici renklenmelerdir. Bunlara ek olarak süt dişlerinde ve daimi dişlerde fazla fluor tüketilmesine bağlı ve hamilelik döneminde veya doğumdan sonraki ilk aylarda yüksek ateşe bağlı enfeksiyonlar da diş renkleşmelerine sebep olabilir. Bu gibi durumlarda detaylı bilgiyi pedodontistinizden alabilirsiniz..(alıntıdır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…