Ayy babannesi kafaya takti bu demir damlasini verme nolur at onu zehir o diyoo anne beyin gelisimi icin cok onemli vermek zorundayim diyoom siz demir damlasiyla buyumedini geri zekalimisiniz diyoo kadin takti damlaya tadi guzel olanini aliyim yeterki sen verme onu bebeye iskence etme diyo cayin simsiyah oldugunu felan anlatmadim oysaki
amaaaaaaaaaaannnn arada bi bakıyom belkim keyfim gelir diye ama bugün niyeyse hiiiç keyfim yok geri gidim bari hadi kendinize iyi bakın
offf kayınvalideylen oturman bu açıdan çok kötü işte
sen evladın için kötü bişey istermisin sanki.. ama illa karışacaklar.. sonuçta onun iyiliği için veriyosun..
Hacerin atesi geri yuksekdii yaa uyuttum yemek yapmaya gittim huysuzlanmaya basladi gittim yanaklar kizarmiss basi yaniyo ates dusurucu verdim simdi 37.4 duser insallah
neeee çürük mü çıkartıyomuş yoğsan :1shok: la olm neresini beceremiyon yoğurdun nerden anlıyon olmadığını len, ben tadına bakiim tatlımsı bi yoğurt oluo, senin nasıl oluyobiz geldük.sabahtan gittük nihayet doktora.ama cemre uyuzununda bugun atesinin cıkmıycaa moralinin düzgün olucaa tuttuÇok üzgünüm çoook nese girdik doktora.her bi tarafına baktı.bişiciği yokmus.gribin baslangıcıymıs.bide diş jeli verdi rahtlatır dedi ama henuz erken dedi.kafadaki ates bizim için cok bişe ifade etmez dedi.koltukaltı ve makat atesi önemliymiş.koltukaltı soymana rağmen 38 ve üstüyse atesi var diyebilirsin dedi.calpol vermiş bide.sonra sağlık ocaana gittim.monovit ve demir damlası aldım.ferrol olandan verdi.meyve suyuna karıstır içmez dedi.günde damla.acken ver dedi.süt ve yourt aldıysa 2 saat gecmesini bekle dedi.buarada dişeler siyah cıkabilir ve gecmez ancak dökülünce düzelir dedi:uhm: dedim bunun tadı kötüyse baska yan ürün yokmu.yok dedi.multitabs ı sordum bununla aynı dedi.bölebende ne zaman bu smiley ı koysam hep sigara içesim gelio kaydirigubbakcemile3
leylusum nasıl oldu minik hacerim:teselli:
ver anam verde bu dişleri netcez:uhm:
nie kstün lendelikafadulden cok dedikodu yapasım var zatedelikafadulden
len menekse uyuzu gene bozuldu yourtfisfisfis yapmıcam anasını satiim:dilcikar:
bana ne küsüyon leynnn nerdeyse gecenin 1 i olmuş e yatalım artık de mi :mymeka: sen herüfü uyuttun diye herkes uyuttu anlamına gelmiyo :jeyyar:
canım çayla-sütle verilmemesinin nedeni kötü bişey olacağından değil, demir emilimi azalacağı için önerilmez.. demir emilimini arttırmak için meyvesuyuyla birlikte verebilirsin a.s
geçmiş olsun :çok üzgünüm: aşı iyi de işte böyle 1-2 gün ateş, huzursuzluk yapıyo ne yapalım..
Len celen su dis olayi kafamma takildii siyah mi cikarmiss anna uff ya ne bitmez sikintimiz varr sut derken anne sutu degil dimi
amaaaaaaaaaaannnn arada bi bakıyom belkim keyfim gelir diye ama bugün niyeyse hiiiç keyfim yok geri gidim bari hadi kendinize iyi bakın
iyi aksamlar kizlara.s. ya demir ilacinin tadini hic anlamadimCADIARZU bende kizima veriyorum kizim daha kasigi görür görmez agzini aciyor delikafaduldentadina bende baktim cok güzel:lepi: türkiyede niye bukadar kötüki ilacin tadi isteyen olursa özelden ilacin adini yazarim belki bulursunuzyerimseniben öptük hepinizi:1hug:
iyi aksamlar kizlara.s. ya demir ilacinin tadini hic anlamadimCADIARZU bende kizima veriyorum kizim daha kasigi görür görmez agzini aciyor delikafaduldentadina bende baktim cok güzel:lepi: türkiyede niye bukadar kötüki ilacin tadi isteyen olursa özelden ilacin adini yazarim belki bulursunuzyerimseniben öptük hepinizi:1hug:
ne biliim kızım yapamıom iştekafamçokkarıştı baya bozuk.kocama taturdum kusuodu herüfkaydirigubbakcemile3 aa bunu hayın planlarıma ekleyebülürüm:jeyyar:heee çok aşırı yüksek diil yafrim, ama yine de kontrol et, bu gece de tetikte bekle balim, öpüver hacoşumu kıyamam ben ona :1hug:
neeee çürük mü çıkartıyomuş yoğsan :1shok: la olm neresini beceremiyon yoğurdun nerden anlıyon olmadığını len, ben tadına bakiim tatlımsı bi yoğurt oluo, senin nasıl oluyo
abbavvvvvvv demek gece kocan uyumadı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
yafrim herhalde anne sütü, biz başka süt mü veriyoz sanki bebelere
noldi yafrim ge bura baam :1hug:
ne biliim kızım yapamıom iştekafamçokkarıştı baya bozuk.kocama taturdum kusuodu herüfkaydirigubbakcemile3 aa bunu hayın planlarıma ekleyebülürüm:jeyyar:
diş cürük cıkmıo angut siyah renkte cıkıomus:mymeka:
hee baada göndert baada baadadelikafadulden
leyluuuuss hacerin atesi nasu:1hug:
du bakam bu gönderdiğini deniyelim.valla bende sasırdım siyahlasmaya.ya eskiden nasıldı bu işler.offf valla iki ucu moklu deenek
insallah bulursunuz kizlar ya:Saruboceq: bebislerinizin o igrenc seyleri icmesini hic istemiyorum disleri niye zarar görsün dimi ama:1no2: bir arastirin bakalim kolay gelsin öptük:1hug:
neyin siyahlaşmasıymış yaw :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?