2008 Ekim Anneleri

yaa yerim ben cemreyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne tatlı çıkmış öyle maşallaaahhhh tü tüüüüü tombik tombik katlarını öpesim geldi vallaaaa
bu arada ne kocalar var..benimki temizlik konusunda yardım etmiyo bana yaaaklava yağızı oyalıyo,ben yapıyom

hee benimki yapar:asigim: dağınıklığa tahammlü yok.bekarda yasadıı için iii bilir detayları:lepi: o konuda sıkıntım yohtır:jeyyar:

hayırlı olsun.sağsalim kucaana al inşallah:Saruboceq: ama cıtıra göre kıyaslama bencekaydirigubbakcemile3 iklimin yeri coook rahattı cıkmak istemedi.karı dourmak için yerleri siildi.hatta bi pazar günü dourur dioduk nkaç pazar gectikaydirigubbakcemile3 iklim gelinlik kız oldu ööle doodu puhahaaalülülülülülü:roflol:

hee benimki yapar:asigim: dağınıklığa tahammlü yok.bekarda yasadıı için iii bilir detayları:lepi: o konuda sıkıntım yohtır:jeyyar:

benimki de bekar yaşamışş.:çok üzgünüm:.benimkininde dağınıklığa tahammülü yok..:çok üzgünüm:.yıllarca annesine yardım da etmiş.otursa bende güzel sarma bile yapar....ama yapmıyo..herzaman çok yorgun.veya yıllarca yapmaktan bıkmışş.kendileri böyle ifade ediyokızıyom söyleniyom..birazcık yardım ediyo..sonra yine yok.bende söyleyene kadar kendim yapıyom artık.şimdi bahanede var.çocuk durmuyo.o yağıza bakıyo...ben herşeyiiii yapıyom.aman yağıza baksın o bile yeter bana.yoksa hiçbişey yapamam.kafamçokkarıştı

bide hakkını yemiyim yani..yardım etmese de çok iyi bi koca:asigim:
en azından evine çok bağlı,bana öyle...bize çok düşkünbizsiz dışarıda hiç vakit geçirmez,aşırı dercede sorumluluk sahibi..birden kötüleyince içim razı olmadı.iyi yönlerinide yazayım dedimŞeniz:roflol:hani vicdanım rahatlasın diyee

:roflol::roflol::roflol:
alemsin valla celen..hakkat ne günlerdi beee:CüvCüv:

pööff bebişim dumuo kocam ewe gelmedi işi varmış böle haftasonlarından nefret ediom..haftasonu dediğin gezmek gezmek gezmektir...uzun zaman oldu:çok üzgünüm:

puhahaa süpersin leynnn kaydirigubbakcemile3 senden de iyi gasteci olurmuş bakk manşet işini kapmışınnn delikafadulden

bebişler artık büyüdü, nerdeyse oturuyolar o yüzden o kocaman hantal bebek arabalarından ziyade baston tipi, hafif, kolay katlanır, az yer kaplayan, çift yönlü kullanılabilen modellere bakabilirsin bence..

oyyy kocacııın temizlik yapıyo heee delikafadulden

..........................................

kuzum sen ne yazdın da sildin çok merak ettim bayadır mutfaktaydım yimek yapıyodum da cokacimcoook

herkesler gitmiş dbaestle yine başbaşa kaldık benim kocacım da temizlik yaptı :lepi: ben kuzuya baktım şimdi ben devam edecüm :1no2:

herkesler gitmiş dbaestle yine başbaşa kaldık benim kocacım da temizlik yaptı :lepi: ben kuzuya baktım şimdi ben devam edecüm :1no2:

oyy maşallahh yapsınlar tabiii kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin zambakcım

şevval nasıl oldu hala ağlıyo mu? uyudu mu??

anaaaaaaa ben geldim herkesler gitmişşşşşş
bizde biraz dan annenanneye gideceğiz.
gitmeden bi göreyim sizi demiştim.bütün hafta özledim hepücünüzü

Ne ettunuzz loo ozledim sizi annemgil burdalar giremedim simdi mantik yapiyok aksam yemegede bizdelerr gec gelirim garii hadi optum hepinizi

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35
:1shok: korkarım ben tek basıma leyn:1ninca: halilooo sen bilenem terk etmişin benüüü:a015::tomato:

ben gezmeden geldüm, şindik de öbür bloktaaaki arkadaşa ev gezmesine gidiciyzzzz şakkıdı geçmişi bi okuyum birazdan çıkıceym, :1closedeyes: ,

:roflol::roflol: allah cezanı vermesin mülaayim

gelince kkda gördüğüm pırıltılı sabunlardan yapıceym, çok hevese geldim malzemelerini de aldım buyo denicem, beceremezsem hemen gelirim becerirsem geç gelirim ordan anlayın :roflol:

celen len senin hödükle benim hödük birbirine çok benzii ha kaydirigubbakcemile3

Ne ettunuzz loo ozledim sizi annemgil burdalar giremedim simdi mantik yapiyok aksam yemegede bizdelerr gec gelirim garii hadi optum hepinizi

hee biz de edebiyat yapıyok anam :roflol: mantık deel o mantı, ayyy kayseri mantısı meşhur dimi, olsa da yisek canım çekti ha. bugün gezmeden gelirkene markete girdik mantı varmıdır diye baktım ama göremedim, ayh canım çekiii netcem len memeler şişmesin kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook

oğlum durmuyo delircem az kaldı bağıra bağıra çıkcam sokaklara...saolsun eşimde çok düşüncelidir beni oğlumla başbaşa bıraktı...:1shok::1shok:

mrb karular bizz geldikk
mama sandalyesi aldık oğlumaa :lepi: istediğim gibi diyebilirim.hem fiyatı uygun hem benim yemek masama görede oldu..tepsisini çıkardığımda yemek masasıına giriyor...kızımla oğluma mobilya baktık ama aradığımızı bulamadık...ranzalı genç odası ama ranzası çok değişik merak eden olursa bi ara fotoğrafını eklerim...yeni bi bayi vermişler antalyaya orayaya gidip bakcez
hoppala buldum 20 kiloya kadar taşıo dediii...hemen yapıştıık kasaya gittik zaten teşhirdeydii...ya dedim bunun kutusu yok muu adam yok dedii...eminmisiniz bunun 20 kg olduğuna dedim ama eminim kesinn dedi toys shpta oluyoo bu olay...ben buna internettee baktım sanki 12 kiloyduu die hatırlıyorum dedim..internetten bakalım mı dedim baktıkk ve 12 kiloya kadar kullanıomuşş kötükedihüso hevesimiz kursağımızda kaldıı :çok üzgünüm:
mantık mıı yapıosuunuz :jeyyar: olmm mantı yapıın daha yemesi daha kolay o9lur kaydirigubbakcemile3
çook piss başlık atarıım kaydirigubbakcemile3
ya bende merak ettim efekaan ne yazdıınn CADIARZU
zambakcım şevval nasıl olduu
kocacın temizlik yapıo haa kaydirigubbakcemile5 kolay gelsinn :1closedeyes:
bir günde ikii gezmee yuhh lenn kaydirigubbakcemile3 sabun işi ne ayakk leenn merak etttimm bi bakimm bendee CADIARZU
oğlum durmuyo delircem az kaldı bağıra bağıra çıkcam sokaklara...saolsun eşimde çok düşüncelidir beni oğlumla başbaşa bıraktı...:1shok::1shok:

nie durmuoo kii yaa :teselli: derdi ne aceba ateşi falan var mıı

ateşide yok hiç bişeide beni denio...sanınırım diş derdimiz başladı görünürde bişi yok ama....
hoppala deilde salıncak yada hamak baksan ben daha önce nette bakmıştım ama biraz fiyatlı...bitanesinin fotoğrafı var koysammı acep banlanırmıyım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…