heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyytttttttttt cekilin uuuleeeeeeyyyn ben geldümdelikafadulden naparsınız ulen karılar:mymeka: bu gece saat bası uyandırdı cemre uyuzukafamçokkarıştı 3e kadar uyudu sonra 4/5/6 uyandık.en son kocacım sallıodu.8 dede uyandı zatemirmirmirmir
buarada kocacım temizlik yapii ben cemreyi oyaliim:asigim::dilcikar:
yaa yerim ben cemreyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne tatlı çıkmış öyle maşallaaahhhh tü tüüüüütombik tombik katlarını öpesim geldi vallaaaa
bu arada ne kocalar var..benimki temizlik konusunda yardım etmiyo bana yaaaklava yağızı oyalıyo,ben yapıyom
merhaba ekim anneleri sizleri tebrik ederim bebeklerinizle birlikte ömür boyu saglikli ve güzel bir hayat diliyorum ALLAH im miniklerinizi size sizide onlara bagislasin :Saruboceq:
Bende ekim annesiyim yani 2009 :)) citir pitir benim sat da tipki sizin gibi 5 ocak :) acaba siz ne zaman yaptiniz dogumu ??
BU ARADA ILK SAYFADAKI GUZEL DILEKLERINIZ ICIN SONSUZ TESEKKUR EDERIZ a.s.a.s.
hee benimki yapar:asigim: dağınıklığa tahammlü yok.bekarda yasadıı için iii bilir detayları:lepi: o konuda sıkıntım yohtır:jeyyar:
hayırlı olsun.sağsalim kucaana al inşallah:Saruboceq: ama cıtıra göre kıyaslama bencekaydirigubbakcemile3 iklimin yeri coook rahattı cıkmak istemedi.karı dourmak için yerleri siildi.hatta bi pazar günü dourur dioduk nkaç pazar gectikaydirigubbakcemile3 iklim gelinlik kız oldu ööle doodu puhahaaalülülülülülü:roflol:
bungee jumping lastikleri varyaa onlardaan yapsınn bizimkinii delikafadulden balkondan aşağıı zıplayııp duruuruuzzz :lepi: peehh eğlenceye bakk :teytey: gazetelere çıkarızz leen kaydirigubbakcemile3 başlıkk: bebeklerini kıskandılarr kendilerineee hopplaa yaptırdılarr kaydirigubbakcemile3 hoppalaaaaa nerden çıktıı bu hoppalada olabilüü başlıkk :roflol:
aynen be güzelim..bende milupaya çok güveniyorum.o yüzden şaşırdım zaten.açıklaman için sağol içim rahatladı biraz.
ya ikide bi elektrik kesiliyo.başlayacam haaaklava:
sinir oldum.evdeki elektrikli aletler bozulacak bişey değil.1 saatte 3 kere gidermi bee
ule hangi çağda yaşıyoz sinir oluyomkötükedihüso
bizde mama sandalyesi alcaz.hangini alcam bilmiyorum.hatta araba alcaz onda bile bi karar veremedim.nasılsa kışın evdeyim diye almadım.ne alayım.bi öneride bana verin kullananlar.gerçi tekerleği dönenler iyi denmiş..kraft önermişler ama benim aklımda chicco vardı:uhm:kafam karıştı..ya ben böyle değildim.tık gördüğümü alırdım.körle yatan şaşı kalkalrmış.ikizler burcu erkeğiyle evlenirsen hayatın böyle en ufak bi bebek arabasına bile karar veremeyerek geçer
heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyytttttttttt cekilin uuuleeeeeeyyyn ben geldümdelikafadulden naparsınız ulen karılar:mymeka: bu gece saat bası uyandırdı cemre uyuzukafamçokkarıştı 3e kadar uyudu sonra 4/5/6 uyandık.en son kocacım sallıodu.8 dede uyandı zatemirmirmirmir
buarada kocacım temizlik yapii ben cemreyi oyaliim:asigim::dilcikar:
..........................................
herkesler gitmiş dbaestle yine başbaşa kaldık benim kocacım da temizlik yaptı :lepi: ben kuzuya baktım şimdi ben devam edecüm :1no2:
bungee jumping lastikleri varyaa onlardaan yapsınn bizimkinii delikafadulden balkondan aşağıı zıplayııp duruuruuzzz :lepi: peehh eğlenceye bakk :teytey: gazetelere çıkarızz leen kaydirigubbakcemile3 başlıkk: bebeklerini kıskandılarr kendilerineee hopplaa yaptırdılarr kaydirigubbakcemile3 hoppalaaaaa nerden çıktıı bu hoppalada olabilüü başlıkk :roflol:
ağşama gelll nen özletmee gendünüüü :jeyyar: lafıın belinii kıralıım kıllatalım bu gecee :lepi: tüm karularııı gece beklioom kendinizi hazırlayınn bu gece kıllatma gecesii :lepi: (bide ben gelemezmişimm kaydirigubbakcemile3 )
hee benimki yapar:asigim: dağınıklığa tahammlü yok.bekarda yasadıı için iii bilir detayları:lepi: o konuda sıkıntım yohtır:jeyyar:
Ne ettunuzz loo ozledim sizi annemgil burdalar giremedim simdi mantik yapiyok aksam yemegede bizdelerr gec gelirim garii hadi optum hepinizi
mantık mıı yapıosuunuz :jeyyar: olmm mantı yapıın daha yemesi daha kolay o9lur kaydirigubbakcemile3Ne ettunuzz loo ozledim sizi annemgil burdalar giremedim simdi mantik yapiyok aksam yemegede bizdelerr gec gelirim garii hadi optum hepinizi
çook piss başlık atarıım kaydirigubbakcemile3puhahaa süpersin leynnn kaydirigubbakcemile3 senden de iyi gasteci olurmuş bakk manşet işini kapmışınnn delikafadulden
kuzum sen ne yazdın da sildin çok merak ettim bayadır mutfaktaydım yimek yapıyodum da cokacimcoook
zambakcım şevval nasıl olduuherkesler gitmiş dbaestle yine başbaşa kaldık benim kocacım da temizlik yaptı :lepi: ben kuzuya baktım şimdi ben devam edecüm :1no2:
bir günde ikii gezmee yuhh lenn kaydirigubbakcemile3 sabun işi ne ayakk leenn merak etttimm bi bakimm bendee CADIARZUben gezmeden geldüm, şindik de öbür bloktaaaki arkadaşa ev gezmesine gidiciyzzzz şakkıdı geçmişi bi okuyum birazdan çıkıceym, :1closedeyes: ,
gelince kkda gördüğüm pırıltılı sabunlardan yapıceym, çok hevese geldim malzemelerini de aldım buyo denicem, beceremezsem hemen gelirim becerirsem geç gelirim ordan anlayın :roflol:
oğlum durmuyo delircem az kaldı bağıra bağıra çıkcam sokaklara...saolsun eşimde çok düşüncelidir beni oğlumla başbaşa bıraktı...:1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?