2008 Ekim Anneleri

dbestt pazarlık bile yapmadım leenn kaydirigubbakcemile3 pazarlık yapsam daha ucuza alırmıydım acebaa lülülülülülü

ya biz hep kazıklanıyoz yaaa :çok üzgünüm: valla hee bi de pazarlık edeydin ya kaydirigubbakcemile3 ben e-bebekte hem polly ye hem happy snack e bakmıştım, tabi polly daha güzel ama çok pahalı yaw 220 tl CADIARZU:1no2: sanırım ben de happy snack alıcam ama tekerleklerinin olmaması çok önemli mi aceba :uhm: bi de polly gibi oturma yükseklik ayarı var mı :uhm:

Son düzenleme:
eyi anam eyi doktora gitceemiz gün iileşcee tuttu dingozun:mymeka: bende herseyden pinpiriklenen anne oldum-tatlicadiarzu- doktorcukta grip baslangıcı dedi.
nihaal bak anam iki ynlü al sakın benim hataya düşme.bugunde kullandık arabayı ve ben yine dedim eşime cok pişmanım bunu aldıım için die.cocuk uyumus kafa yana düşmüş habire öen eğilip bakıoz.uyanmıs mızmızlanıo te ağlayınca anladıkÇok üzgünüm çoook
puhahaaa:roflol: buda cemre 2kaydirigubbakcemile3 cok zor bacım.seni okadar ii anlıyorum ki:teselli: biyerde tıkanıp kalıosun artık.ööleki ben banyonun içini bile gezdiriorum:mymeka: yatiim de oyniim demio:sm_confused: aksi gibi yeni oyun halısı aldımdı.yatmıo uyuz:mymeka: babasıda bana kızıo yatmayan cocuua nie bunu aldırdın die.ne biliim ben.oyalanır sandımdı:çok üzgünüm: anam sizin hoppalada var.onda eğlenii diodun..koy bakam.belki uykuda basına vurmustur:teselli:
dbestt pazarlık bile yapmadım leenn kaydirigubbakcemile3 pazarlık yapsam daha ucuza alırmıydım acebaa lülülülülülü

yavrus ii günlerde kullansın paşa.bende sana neden tamer koydun die sorucaktım.hani gecen aksam dedim ya sana bişi sorucam unuttum die ahanda budu:lepi: neyse cevabımı aldımkaydirigubbakcemile3 tameri oturtup b resim cek bakam nası olmus:uhm: bende nette baktım ama 6/36 ay dio:uhm:

canım yaa benimkide aynı delirtiyo beni 10 gündür böle şu saon 4 gündür azıttı sanırım sütümüz yetmio...seni bilmem ama bana öyle gelio..ooff halbuki ben ilk 6 ay hiçbişe vermeyi düşünmüodum..neyse yapcak bişi yok aç bırakamamya...pazartesi aşı olcaz sorcam doktora bidaha...en azından gece yatarken veririm mama uyur yavrum....çok moralim bozuldu yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım neden moralini bozuyosun ya bak bebeğin büyüyor, ihtiyaçları artıyor demek ki ne güzel işte.. hem artık anne sütünün yetmemesi normal bak ben de kızıma sadece annesütü veriyodum, sütüm de bol aslında ama bebişe yetmiyomuş az kilo almış şimdi ek gıdaya geçtik ama eskisi gibi emmeye devammmm kaydirigubbakcemile3 seni emmez diye korkuyosan hiç korkma aynı eskisi gibi emiyo inan cokacimcoook

celencim demek senin hatun oyun halısında oynamıoCADIARZU
hhıımm bende alcaktım bu yazdığını okuyunca vazcaydım benim canavarımda yatmayı sevmio çünkü:çok üzgünüm:
bide bişi sorcam ben cihicco nun bi pusetini beendim..ama önünde bariyeri yok..sadece kemer var onu takıosun...sizce alsammı rahat olurmu acep...olmazsa kraftın çiftyönlü arabasını alcam...ama puseti çok beğendim...cool doruo...sengözlerimebaksanab

dbest gacusu şindik bu tekmele oyna halısına pil taktık biz tamammı.ilk taktıımızda süper ses cıkarttı.ama ertesi gün nerdeyse ses duyulmuodu.bu bukadar cok pil yermi yoksa arızalımı?

ayyy ekşisozluk te kadınlar kulubü ile ilgili yazılanları okuyorum kaydirigubbakcemile3

eeeee sizler napıyonus merancım mama sandalyeniz hayırlı olsun
sğl cnm daha iyisi sizee olsuun Şeniz
hayır polly gibi yükseklik ayarı yok..polly tamda yatabilioo çok özelliği var onun...o da 190 ytl benim aldığım mağazada kaydirigubbakcemile3
sen sormadan cevap vermişimm ii olduu kaydirigubbakcemile3

he anam alma.benim bi avantajım yarın bigün büyüyünce evcilik neyin oynar içinde.ben hoppalayla bunun arasında kalmıstım.ama bu daha alengirli olduu için ilgisini ceker diodum ama yemedi zilloşkaydirigubbakcemile3
allcaan araba yatarlı olsun bacım.bi yere gittinmi cocuk iki büklüm olmasın.ve herkese şiddetle tavsiye ederim ne alırsanız alın çift yönlü alın:enbuyukkk::çok üzgünüm:

evet celencim çift yönlü olması gerçekten iyi olur...
bizim oto koltuğu var o takılıor...yaklaşık 1 yaşına kadarda oto koltuğu üzerindeykende kullanılabilior..her zaman yüzünü görmek gerçekten iyi oluyor :lepi:

işteee teyzeleri paşamızz
ikincisi flu çıkmış birinci gölgeli çıkmışş ama idare eder :dance:

annnneeeeeeemmmmmmmmmmŞeniz allah o benim yanımda olcak var yaaaaadelikafaduldencokacimcoookdelikafadulden kocacıma gösterdim sandalyeye bak die tamere bakmaktan laf atmaktan bakamadıkaydirigubbakcemile3 sumocu bebeeeekkk ohoohhoooooo die gülüo:roflol:

kizlar selam tatilimiz bitti ve berline donduk ama moralim cok bozuk. ucaktan indigimizden beri arda duymuyor. hicbir sese tepki vermiyor. sadece cok yuksek sesleri duyuyor. dun ucaktan sonra farketmistim ama kuruntu yapiyorum sandim. bi de cok yorulmustu yolculukta. bugun esime de soyledim. basladik seslenmeye. el cirpiyoruz, bagiriyoruz tepki vermiyor. nasil korktum size anlatamam. hemen doktorumuza gittik. ama cumartesi kapaliymis bilmiyorduk. ordan dogum yaptigim hastanenin cocuk ilk yardimina gittik. iki saat bekledikten sonra drla konusabildik. basinc farkindan ya da daha once gecirdigi enfeksiyonun yuzunden olmustur. bi iki hafta surebilir dedi. buyuk cocuklarda yutkunmayla geciyor ama bebeklerde daha uzun suruyor dedi. surekli biseyler emsin bir de burun damlasi kullanin burun yollari kurumasin dedi. ama benim yine de icim rahat etmiyor. pazartesi bir de kbb'ye goturcem. insallah biran once gecer. kafayi yicem yoksa ben.

dbest gacusu şindik bu tekmele oyna halısına pil taktık biz tamammı.ilk taktıımızda süper ses cıkarttı.ama ertesi gün nerdeyse ses duyulmuodu.bu bukadar cok pil yermi yoksa arızalımı?

arıza olabilir ya da pil de sorun vardır belki baştan sesi iyi çıktığına göre.. ben eylül 1 aylıktı sanırım ozaman almıştım pilini de teee ozaman taktık hala aynı pil duruyo, sesi de gayet iyi..

hadii yaa herkes sumocuu dio oğlumaa kaydirigubbakcemile3 bana nie şişkoo görünmüüoo bu sıpacan yaa hayrett yaa laelaelaelaelae ben oğlumu şişkoo göremiom iiimii :1closedeyes: kucağıma alınca kolum kopuuo o kadarr onuda kolumun hassasiyetine veriooom kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım yaaa.:teselli:.umarım biran önce iyileşir...Allah beterinden korusun...:Saruboceq::Saruboceq:

he bizimkide ööle.travel olandan.ama onda sıkılıo:sm_confused: yada beni görnce kalkıp kucama gelmek istiokafamçokkarıştı

canım çok geçmiş olsun biz de merak etti seni daha yeni döndünüz demekk

basınç farkından oluyor öyle düzelir zamanla canım zaten kbb ye götürecekmişsin orda iyice bakarlar yavrumm ya geçmiş olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…