ateşide yok hiç bişeide beni denio...sanınırım diş derdimiz başladı görünürde bişi yok ama....
hoppala deilde salıncak yada hamak baksan ben daha önce nette bakmıştım ama biraz fiyatlı...bitanesinin fotoğrafı var koysammı acep banlanırmıyım:uhm:
nihaaaaaaalll nerdesinn sen dün msjj yazdıım sana nie cvp vermedinn :mymeka: küstüüüm :dilcikar:
kurban olayım ancak yazıp kaçıyorum valla.ne geçmişi ne geleceği hiçbirini okuyamıyorum.ne dediydin bacım şimdi yaz hele:uhm:
Ne ettunuzz loo ozledim sizi annemgil burdalar giremedim simdi mantik yapiyok aksam yemegede bizdelerr gec gelirim garii hadi optum hepinizi
ya tamda salıncak deil gibi ben oda dekorasyanuyla ilgili arama yaparken gördüm....
belki eşim yapar dedinya fikir olur die...sengözlerimebaksanab
ben geldiimmmm
hahahaa mantık yapıyonuz heee kaydirigubbakcemile3 yarına ne var matematik mi puhahaha kaydirigubbakcemile3
merancım hayırlı olsun mama sandalyenizzz
hangisini aldın yaw yaz hele ben de alacam kaydirigubbakcemile2
feyza nasıl sen nasılsın niye gelmiorsun dedim :dilcikar:
merancım güle güle kullanın çok uygun almışsın ya nerden aldım diye sorsam :uhm:
ilke bebeden aldım kırcamiden kaydirigubbakcemile3 internet sitesi varmışş baktımda belki satış yapıorlar bi araştır bakemm :lepi: len ilk defa kazık yemedikk bee sevindimm walla :teytey: hadii darısı sana olmazsa ben burdan alır gönderirim saa kaydirigubbakcemile3 yeterki kazık yemeyelimm kaydirigubbakcemile5merannnnnn nerden aldın leyynnnn
netten bakıyom hep 130-140 tl en ucuzu sen nerden 100e aldın leyynnn
saolasın canım.sen nasılsın tamer nasıl.hoppalayı yutturamamışlar sana.tabi ne bilsinler karşılarında senin gibi açıkgöz bir hanım olduğunukaydirigubbakcemile3.bu arada bebek arabası bakıyorumda sen ne tavsiye edersin
oyy maşallahh yapsınlar tabiii kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin zambakcım
şevval nasıl oldu hala ağlıyo mu? uyudu mu??
yok canım yaaaa bir iki gün değil ki şu damlaya başladığımızda aşırı derecede ağlamaya başlamıştı kestikten sonra birazcık normalleşti ama normalliği bile böyle değil şimdi bir çocuk gözünü açar açmaz ağlaöaya başlar mı ya hiç kendi kendine oyalanmıyo kucağa alıyoz sususyo 2 dk sonra ağlıyo gezdiriyoz sususyo 2 dk sonra ağlıyo hoplatıyoz sususyo 2 dk sonra ağlıyo yani derdimiz herşeyden çok çabuk sıkılıyo kendi kendine oayalanamıyo nerdcem ben yaaaaaa
merannnnnn nerden aldın leyynnnn
netten bakıyom hep 130-140 tl en ucuzu sen nerden 100e aldın leyynnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?