anlat len anlatt hihoyyyt
walla merak edilecek pek bişee olmadı galiba..hepimiz aynıyız işte bebişleri büyütüoruz..ek gıda derdine düşmüş durumdayız şuanda...biz 3 aylıktan beri ek gıda meselesinin içindeyiz malum ama herkes senin gibi azar azar meyve suları püreleri başladıı..
biz o basamakları geçtikk geçtik paluk yedikk bugün kaydirigubbakcemile3
tamerin masallahi varinsallah bizimki de herseyi yer tamer abisi gibi :) ben de meyve sularini verirken accik puresinden de veriyorum puturlulere alissin diye.
hee cok sevii.yazın soycem salcem evin içinde ööle cıbıl gezsinmenepozlu karıkaydirigubbakcemile3
saol canım ya özledik seni geçende meranla aklımıza geldinn..
eylül uyumasına uyuyo ama bizim sorunumuz çok sık uyanması.. bana kalsa ben güzel terbiye edecem de dadısı hiç kıyamıyo ben bakarım diyo mıkırdadığı an alıyoklava: öyle olunca da sanki ben acımasızmışım gibi oluyo yani ben iyi uyuyabilmesi için bikaç gece mızmızlanmasına göz yumabilirim ama bakıcısı hemen kucağına alıyo.. yani sonuçta kendi kendine uykuya dalabilme becerisi kazanması için malesef bu şart.. kaydirigubbakcemile3 ben de baştan mıkırdarken hiç elleme, sallama diyodum ama bi süre aynı odada kaldık benim uykum çok ağır, eylül mıkırdandıkça bu sallamış, kucağına almış öyle alıştı gittiii
şimdi de ben eylülü dadısının odasında yatırıyom madem alıştırdın bak diyom kaydirigubbakcemile3 sabah 4-5 gibi bi emzirmeye uyanıyorum onun dışında dadısı bakıyo benim uykum çok ağır zaten hayatta duymuyomm
anlat len anlatt
izmir güzelii cemree yazın sıcaktaa naparr bilmemm
tamerin masallahi varinsallah bizimki de herseyi yer tamer abisi gibi :) ben de meyve sularini verirken accik puresinden de veriyorum puturlulere alissin diye.
evet şimdilik iyi tamerin iştahıı ama çok kilo aldığı için doktor yediklerini azaltın dedi..meyvesuyu değil meyve püresi verin dedi..daha çok sebze meyve ağırlıklı beslensin diğer ay mutlaka kontrole gelin dedi...yanii ortayı tutturamadık bii sabahları nisana ye demekten tamere yeter demektenn bunalıyorum yaa ortasıı yok muu bunuunn diorumm :çok üzgünüm:
:roflol: :roflol: :roflol: bende kızımı hep menopozlu karı diye seviiiiiim bizimkiler bi yerden tanışı mi ki
ayy bilmem kii:uhm::roflol: muhaha anletcem :dilcikar:lülülülülülü:roflol:
şindik orda otobüslerin kapıları acılınca otobüs kapıya dooru hafif yan yatıo.sakatlar ve yaslılar rahat binebilsin die.herif "aaaa:1shok:"
otobüss duraklarında tepede otobüsün kac dakika sonra geleceeni ve nerde olduunu yazıo herif "aaa:1shok:" ilk geldii g,nde (ben ondan 15 gün önce gittiydüm) dısarı cıktık u-bahn ın ordayız aşaada.orda pizzacı var.ama büfe gibi.imbissleri yani.adam acıkmıs bende tükkanlara bakıom.cebinde bütün euro var.aslında bozuklukta varda yanlıslık yapmii die bütün vermiş.almış pizzasını.ama nasıl.sağır/dilsiz taklidi yaptım dio:roflol: ya daha neler neler:roflol: yine dısarı cıktık bunlan.susadık.benimde onunda cok almancamız yok.markete girdik bakkal gibi.su isticez atık ingilizce patlatcaz.bi baktık pınar su:roflol: dedik abicim ordan bi su kap:roflol: ama coook eğlendik yaa:sm_cool: belkide o pozitiflik hamileliğimi gerceklestirdi ve yolunda gitmesini sağladıCADIARZU
iyi güzelde bu halilolar nerdeyse bizden kalabalık noluo yaww:sm_confused:
1000. mesacımı atmadan gitmiyciiiiim çabuk konuşun sıpam ağlayacak şimdi
meran gııı herkes seni dinlemiş bir bir kıllatma ekibi geliiiiiiii
acaip çenem düşük durumdayım çok fena kıllatasım geliiiiiiiii ama ya bugün ben fazla gevezeyim ya da siz çok yavaşsınız hadi ama kop kk kop kk kop kop kop
senin kızlan benim kız durmama yönnden tanışiikaydirigubbakcemile5 dbestinkinlen benim kız emzik ve bieron yönünden tanışiikaydirigubbakcemile5 ibolya angutunun hödüğünlen benişm hödüğüm hödklük yönünden tanışiikaydirigubbakcemile5 zaten biz artık kocaa bi aile dilmiyiz
Amaa cok yoruldumm uykum geldi geri gidiyom yarin gorusuruk hadee bayy
ben de bi ara yatili bakici bulsam mi dedim ama ya cok alisirsa arda diye korktum. benden cok onu sever diye cesaret edemedim. kiskanc anneyim heralde. sen iyi cesaret etmissin, rahat edersin.. benim annelik iznim bitip ise baslayinca naapcam bakalim. annemi zorla emekli edip buraya getircem herhalde..
canım benim sen o dadıyı göndersene bana beeeeeeee nolur nolurrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kuzumu yıkadık belkim uyur diye sonra uzun uğraşlar sonucu emzirebildim :lepi: ve beşiğine bıraktım geldim ağlayana kadar gitmicem :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?