2008 Ekim Anneleri

celencim gel gel.. berlin guzel sehir ben seviyorum. anlatsana yahu kocisin naapti merak ettik..

aynen oyle diyolardi meran.. benim de aklimin ucundan gecmiyodu :) alinyazisi iste.. buldum bi yagiz alaman delikanlisi hehe..

canım benim sen o dadıyı göndersene bana beeeeeeee nolur nolurrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

anlat len anlatt

izmir güzelii cemree yazın sıcaktaa naparr bilmemm

ayy bilmem kii:uhm::roflol: muhaha anletcem :dilcikar:lülülülülülü:roflol:
şindik orda otobüslerin kapıları acılınca otobüs kapıya dooru hafif yan yatıo.sakatlar ve yaslılar rahat binebilsin die.herif "aaaa:1shok:"
otobüss duraklarında tepede otobüsün kac dakika sonra geleceeni ve nerde olduunu yazıo herif "aaa:1shok:" ilk geldii g,nde (ben ondan 15 gün önce gittiydüm) dısarı cıktık u-bahn ın ordayız aşaada.orda pizzacı var.ama büfe gibi.imbissleri yani.adam acıkmıs bende tükkanlara bakıom.cebinde bütün euro var.aslında bozuklukta varda yanlıslık yapmii die bütün vermiş.almış pizzasını.ama nasıl.sağır/dilsiz taklidi yaptım dio:roflol: ya daha neler neler:roflol: yine dısarı cıktık bunlan.susadık.benimde onunda cok almancamız yok.markete girdik bakkal gibi.su isticez atık ingilizce patlatcaz.bi baktık pınar su:roflol: dedik abicim ordan bi su kap:roflol: ama coook eğlendik yaa:sm_cool: belkide o pozitiflik hamileliğimi gerceklestirdi ve yolunda gitmesini sağladıCADIARZU

kuzumu yıkadık belkim uyur diye sonra uzun uğraşlar sonucu emzirebildim :lepi: ve beşiğine bıraktım geldim ağlayana kadar gitmicem :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol: bende kızımı hep menopozlu karı diye seviiiiiim bizimkiler bi yerden tanışı mi ki

senin kızlan benim kız durmama yönnden tanışiikaydirigubbakcemile5 dbestinkinlen benim kız emzik ve bieron yönünden tanışiikaydirigubbakcemile5 ibolya angutunun hödüğünlen benişm hödüğüm hödklük yönünden tanışiikaydirigubbakcemile5 zaten biz artık kocaa bi aile dilmiyiz

Allah iyiliğinizi versinn lenn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: celen hiçbir pizza dilimii eşine o kadar tadluu gelmemiştir haa çokk emek sarfetmişş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

acaip çenem düşük durumdayım çok fena kıllatasım geliiiiiiiii ama ya bugün ben fazla gevezeyim ya da siz çok yavaşsınız hadi ama kop kk kop kk kop kop kop

meran gııı herkes seni dinlemiş bir bir kıllatma ekibi geliiiiiiii

gelirler sğlsunlar sabahtan duyurumuz yaptık ilanımızı astık gece kıllatalımm dediikk ee daha gelmeseler ayıpp olurr :lepi: gelenlerin hepsine bi kupaa bendee haketttinizz arkadaşlarr :hooray:
ibolyaa nerdee yaaa

:roflol: cok guldum ben de.. ama senin kocis gene iyi.. buraya ilk gelen isciler toplu halde gezerken cok ucuz bi kiyafet dukkani bulmuslar. gomlek 1,5 mark (tabi o zaman alman parasi mark) iste efendime söliim pantalon 2 mark vs. girmisler iceri begendiklerini ellerine aliyolamis. tezgahtar nein nein diye bagirip kiyafetleri bunlarin elinden almaya calisiyomus. onlar bi taraftan cekiyomus kadin bi taraftan. bizimkiler dertlerini anlatmaya calisiyomus. iste paramiz var odeyecegiz falan diye ceplerindeki paralari gosteriyomus. en sonunda biz turkuz ya heralde bize satmak istemiyo demisler. o arada tezgahtar kadincagiz gidip turkce konusan birini bulmus da olay tatliya baglanmis. cunku orasi kuru temizlemeciymis sırnaşık şey

Amaa cok yoruldumm uykum geldi geri gidiyom yarin gorusuruk hadee bayy

nereye gidiyon leynnnn gel burayaa bugece kıllatacağukkk kaydirigubbakcemile

ama bizim dadı akrabamız oluyo ve allaha şükür çok iyi bakıyo.. ben de çalışmaya başlayana kadar dadı işini halletmem lazımdı eşim de askere gidecek burda hiç akrabamız yokk o yüzden de yatılı birisi lazımdı ve hiç aklımda olmayan bi akrabamız denk geldi ve çok memnunummm allaha şükürr gözüm arkada kalmıyo işe başlayınca da güvenebilirim çok iyi bakıyo saolsun çok seviyo, eylül de onu çok seviyor.. ben yapım gereği kıskanç biri olmadığım için o duyguyu bilmiyom ki kaydirigubbakcemile3 yani bazen ben tahammül edemiyorum eylülün zırlamasına bakıcısına veriyorum o daha sabırlı yani napayım bu beni az sevecek ya da bakıcı eylülü benden çok seviyo demek değil ki... yavrum için ölürüm beeeeeeee delikafadulden

canım benim sen o dadıyı göndersene bana beeeeeeee nolur nolurrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

göndermemmmm bizim dadımız bidanedir kaydirigubbakcemile3 ama kopyalansaydı her eve bi tane gönderirdim bakkk çok iyidir kendüsüüü saolsunn

kuzumu yıkadık belkim uyur diye sonra uzun uğraşlar sonucu emzirebildim :lepi: ve beşiğine bıraktım geldim ağlayana kadar gitmicem :dilcikar:

evet ya ağlayana kadar gitme azcık kendi kendini sakinleştirmeyi öğrensin.. ama ağlarsa da ağlamasına izin verme susturamazsın.. kucağına al, konuş, sev,i sakinleştir, geri beşiğine yatır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…