2008 Ekim Anneleri

gelirler sğlsunlar sabahtan duyurumuz yaptık ilanımızı astık gece kıllatalımm dediikk ee daha gelmeseler ayıpp olurr :lepi: gelenlerin hepsine bi kupaa bendee haketttinizz arkadaşlarr :hooray:
ibolyaa nerdee yaaa

ibolya gündüz gezmesini bitirip gece de ev gezmesine gideceni söyleyip havasını atıp gitti napalım bizde celenimle evin odalarını banyo mutfak wc gezeriz gezme niyetine :dilcikar:

acaip çenem düşük durumdayım çok fena kıllatasım geliiiiiiiii ama ya bugün ben fazla gevezeyim ya da siz çok yavaşsınız hadi ama kop kk kop kk kop kop kop

hay Allah iyiliğini versin gülcem gülemiom uyanaacak benimki sen formundasın bu akşam kim tutar seni bacım.. :jeyyar::jeyyar:

demee bee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bende brukselde yaşadığım bişe seyii anlatayım size kaydirigubbakcemile3

gelirler sğlsunlar sabahtan duyurumuz yaptık ilanımızı astık gece kıllatalımm dediikk ee daha gelmeseler ayıpp olurr :lepi: gelenlerin hepsine bi kupaa bendee haketttinizz arkadaşlarr :hooray:
ibolyaa nerdee yaaa

iboş gece gezmesinde onun yazdıı bu sabun ne len?buldunmu sen?

söyleyecek söz kalmamış yapılması gerekei yapıyorum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kuzum kendü kendüne uyumuş allahım mutluluktan ağlayacam artık bugünleri de görecekmiydim ben canıma okumadan deliler gibi sallanmadan benim psikolocimi bozmadan da uyuyabiliyomuş meğer

puhaaaa puhahahaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bende kocacım askere gittiğinde bakıcı bulacam ama yatılı diil çünküm burda hiçkimse yatılı bakmaz çocuğa ben de huzusuz olurum rahat edemem

kuzum kendü kendüne uyumuş allahım mutluluktan ağlayacam artık bugünleri de görecekmiydim ben canıma okumadan deliler gibi sallanmadan benim psikolocimi bozmadan da uyuyabiliyomuş meğer

maşallah insallah hep bööle devam eder darısı cemreye olsun:Saruboceq:

ben gidiyorum hazır kızım uymuşkenek bende gidem de uyuyam yoksa yine sabahlayacaz sabahın dördünde beşinde emziğini çıkarıp uuuuuuuuuuu uuuuuuuu diye emzikle konuşuyo

len otelde sauna gireyim dedimm eşime dedim sen nisanla havuza git ben azcık spor yapıp sauna giripp geleyiimm...neyse tmm dedii..ben içeri girdim tabi havlumuu serdim ama heeeç bakmıom etrafaa neyse oturdumm kafamıı bi kaldırdım kii en üst tarafta adamın birii çırılçıplak yatııooo :1shok: yuhh dediim ama nasıl çıktığımıı anlamam kaydirigubbakcemile3 bu benii baya bi sarsmıştıır

birde yaya geçidinden geçerkenn ben bekliorum arabalar geçsinn diee eee arabalar teee uzaktan yavaşlayıpp duruorlar yaya geçidindee tabii benim bünye alışkın değil bu durumaa türkiyeden gitmişimm neysee 1 hafta sonra falan alıştımm...artık yaya geçidindeee heeeç bi tarafa bakmadan karşıyaa geçioom nee asıl olsa yollar benimm.eşimm diorduu türkiyeye gidince kesin araba çarpacakk kaydirigubbakcemile3 gerçektende öylee insan çok yadırgıoo ordan buraya gelince burdan oraya gidincee Çok üzgünüm çoook

türk mahallesine gittikk arkadaşlarla herşeyy türkiyee yaya geçidinde durmamalar camlar açıkk yüksek sesle müzik dinlemeler fln kaydirigubbakcemile3

iboş gece gezmesinde onun yazdıı bu sabun ne len?buldunmu sen?

sabunu ibolya yapcakmışş..sabunum olursa bilin kii gelmem dedii ne demek istediyse kaydirigubbakcemile3
bende başka başka bir yerden buldum pırıltılı sabun burda arattırdım bulamadım laelaelaelaelae

desene oranın saunasıda bi başka daha ilk dakkada terletmiş seni:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…