2008 Ekim Anneleri

leyla gündüz mantıı , gece gecede mercimekkk ağırr olmasıın :jeyyar:

puhahaha kız meran çok fenasın haaaa kaydirigubbakcemile3

zaten almanyada askerlik mecburi değildir sanırsam.. mantıklı olanı da o zaten ya neysee konuşmiiim

bende kocacım askere gittiğinde bakıcı bulacam ama yatılı diil çünküm burda hiçkimse yatılı bakmaz çocuğa ben de huzusuz olurum rahat edemem

yafrim bizim dadı akrabamız diyon leynnn yabancı değil delikafadulden paraylan çalışıyo o ayrı kaydirigubbakcemile3

benim değil almanyayla brükselle lahanasıyla bilem bi anım yok hiç pişirmedim ah ah karabahtımsenağlama

ay çokmiksin leyyynn ilaaahiiiii :roflol:

sabunu ibolya yapcakmışş..sabunum olursa bilin kii gelmem dedii ne demek istediyse kaydirigubbakcemile3
bende başka başka bir yerden buldum pırıltılı sabun burda arattırdım bulamadım laelaelaelaelae

ne sabunu yapcakmis ibolya yahu? biz organik kimya labinda sabun yapmistik da kopurmemisti sırnaşık şey ama ogrendim sonra. istiyosa ibolyaya puf noktasini ogretebilirim şakkıdı

sen de tam yerinde saunaya girmissin guzelim :roflol: burda hersey karisik. hatta bazilari yuh dedirtiyo..

sabunun üzerine pırıltı yapcekkk herhall :sm_confused:

a.s.
PpPPPPPP he valla ya artık okadar sıkılmıstımkı doğurmak ıstıyordum artıkk neler yaptım nelerr,,evı dıp bucak sıldım supurdumm tum perdelerı yıkadım,utuledım merdıvenle cıktım astım.son gune kadar fırldır dıldır gezdim ama hıcbır cabam ıse yaramadı...Çok üzgünüm çoooktam gununde geldı velettkaydirigubbakcemile3

gecmiş olsun canım.bencede duzelecek bır durum...
gelişmelerden bızı haberdar et olur mu??
a.s.

mantıı demişkennn bende bugun mantı yedım hımmmmmmcokacimcoook

ayy süperr yaa fıkra gıbı hepsiiiiiiiiidelikafadulden

ee hadi bende bi antalya anımı anlatıyım..o zaman bekarız iki kız tatile çıktık..
antalyada tanıdıklar var arkadaşlar filan orda çalışıolar neyse...
gece diskoya gittik..tabi biz alkol almıoz.TÖVBELİYİZ.:roflol::roflol:
arkadaşımız bize jest yaptı alevli meyvele filan ayv içseydiniz bişiler dio biz dayanmışız meyvesuyuna...:sm_cool:en son ben kıramadım ii dedim madem şarap kadehinde vişne suyu aliim:roflol::roflol:
nese söyledi masamıza bakan garsona delikanlının teki gettirdi sonra giderken adama TÜRK dimi abi bunlar dedi:roflol::roflol:
tabi bizim masa koptuk...hesabıda şarap kadehinde vişne die ödedik...:roflol::roflol:

sagol canim.. gelismelerden haberdar ederim tabi. en azindan aklinizin bi kosesinde bulunur da basiniza gelirse benim gibi panik olmayin.

senin bebis de 11ekimde mi dogdu?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ben geldim lyn e yapıyosunz yazdıklarınızı okuyayım dedim anacım e biçim kılatmışınız uykum geld yumuşum laptop dizimde bende vazgeçtim şimdi yatarsınız siz en iyisi yazam dedim yarın berbere gicem kıslar inşallah acayip saçım dökülüyo doğumdan 1 gün önce gitmiştim dip boya-gölge-kesim-fön-manikür yapırcam kendimi bakıma çekcem yanim 4 ay boyunca saçımda mandalla dolaştım durdum işe başlıyos ya bi düzeltiversinler bakalım

size bugün nisanın yaptığı bişeyi anlatayım gülmekten karnım ağrıdıı yaa kaydirigubbakcemile3

babası ani fren yaptıı..nisandaa çüüşş dedii...tabii biz babasıyla arkaya döndükk ne diorsunn nisann ne demek şimdi bu dedikk..nisanda biz kızdık die hemen harf oyunu yaptıı

--hayıırr annee benn çüş demedim çük dedim dedii...ne dedin kızım diorum çükk dedim dioo
hadi gülermisin ağlarmısınn..kızım o ne demek biliormusun diorum..hayır bi anlamıı yok işte çükk dioo kaydirigubbakcemile3

şimdi ben kızımaa başka sansürlüü kelimeleri ve anlamını öğretsem mii rastgele kendi kelime oyunu yaparken mii bulsaa bilmiyorumm kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne desem bilmemki:sm_confused:

sagol canim.. gelismelerden haberdar ederim tabi. en azindan aklinizin bi kosesinde bulunur da basiniza gelirse benim gibi panik olmayin.

senin bebis de 11ekimde mi dogdu?

evet canım 11 ekımde doğdu mınısım..

süper yaaa..
zekı bır cocuk iştee belli..kaydirigubbakcemile3
merancım öğretme..zaten o ordan burdan duyunca ya agzından kacıracak bugunki gibi ve sızın tepkınızı gorunce yanlıs olduğunu anlayacak,ya da yıne duyup merak edıcek anne bu nedemek dıye soracak.ozaman uygun sekılde acıklayı kullanmaması gerektiğini anlatırsın.

ayyy çok güldüm haaaa :roflol: :roflol: :roflol:

ben bu çocuğa bayılıyorum yaaaaa dbest teyzesine çekmiş pek zeki maşallah :roflol: :roflol: :roflol:

dbestcım kadınlar kulubu ıle ılgılı yazılanlar hakkında e düşünüyorsun??
ben cok doğru tespitler oldugunu düşünüyorummkaydirigubbakcemile3

demii anlatmayayımm CADIARZU
ayyy çok güldüm haaaa :roflol: :roflol: :roflol:

ben bu çocuğa bayılıyorum yaaaaa dbest teyzesine çekmiş pek zeki maşallah :roflol: :roflol: :roflol:

walla bizde çok güldük yaa ne diyeceğimize de bilemedikk kaydirigubbakcemile3 hee teyzesine çekmişş :roflol:

aama ama bugün ayın 1 i oldu nerde 29 benim oğlum4. ayını bitirecekti şimdik nolcak....
4.ayını bitirmeden beşe geçtik ama biz kutlama yapcaktık...banane yaaa.:çok üzgünüm:

benim kocamda daha teşrif edemedi..:mymeka:.napıosa artık dışarda..klava:.ewe almasammı acabaCADIARZU...
gerçi o gelirse ben gitmek zorunda kalcam onun için ses etmiomyerimseniben

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüyamı anlatıcaktım sıze onun ıcın gırdım ,unutum bak..
gece ruyamda bır evdeyız hep beraber toplanmısız..
cumbur cemaatt sohbet gırlaa..cay falan ıcıyoruz.ben kendı annemı de gordum oda varmış..
neyse benım kızım annemın kucağında,benım kucağımda da bır bebek var bu kımın bebeğiydi dıyorum,(okadar cok bebek var kı ortada....karısmıs hangısı kımınkaydirigubbakcemile3)
derkenn bırı geliooo yanıma kucağımdan bebği alıyorrr...ama gelen cırılcıplakkk gelıor..aaa sız burda mısınız dıyor agzının ucuyla ama hıcte oyle cekınmiyor.alayım artık dıyor kucağımdan alıyor bebeğini ve gıdıyor geldığı odaya kapıyı kapatıoyr!!!!!!!!bılın bakalım o kadın kimmiişşş..dbest!!! mişşş...
cok ılgınnctii ya ayrıca da komıkkkaydirigubbakcemile3
sonra bı kadınla sohbet edıyorumm sen ......dın(hatırlamıyorum) demı dyorum hayır ben eylulum
dıyır..alahhım yaa cıbıl cıbıll ruyama gırıonn kız dbestt tööbeee többeekaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…