2008 Ekim Anneleri

aama ama bugün ayın 1 i oldu nerde 29 benim oğlum4. ayını bitirecekti şimdik nolcak....
4.ayını bitirmeden beşe geçtik ama biz kutlama yapcaktık...banane yaaa.:çok üzgünüm:

senin oğlan da beş aylık kadar var heee maşallahhhh

merancımm yaaa ben de eylül öyle olsun istiyom yaaa öyle de olacak gibi şimdiden çok farklı yaaaa :asigim: buarada sizin bebişler çağırınca kollarını kaldırıp kucağınıza gelmek istiyor muuu.. benim lülüm bikaç gündür yapıyo nasıl hoşuma gidiyo anlatamammmmm :asigim: babasıyla birbirimize çağırıp duruyoz yavrum minicik kollarını kaldırıp bana geliyo yaaaa :asigim:

kizlar size doyum olmaz ama ben gidip oglusumun yanina yatayim. kiyamadik bugun babasiyla aramizda yatacak. biran once iyilesir insallah annesinin kuzusu. kendinize iyi bakin. cok killatmayin. yarin okuycam diye canim cikiyi..

muhahaaaa:roflol: gene kibarcasını söölemişŞeniz ya baska sekilde kacırsaydıkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

puhahaaaa:roflol: benim kızıma diodu cıbıl die:roflol: kendi cıbıl olmus muhahaaa:roflol:lülülülülülü
haden bende kactum.cemre ilk postaya kalktı bile.uzuun bi gece ve erken bi sabah ben bekler:a015:

benim kocamda daha teşrif edemedi..:mymeka:.napıosa artık dışarda..klava:.ewe almasammı acabaCADIARZU...
gerçi o gelirse ben gitmek zorunda kalcam onun için ses etmiomyerimseniben

aaaa kocanın nerde olduğunu bilmiyon mu leyyynnn :1shok:

demek rüyalarına giriyom haaa kaydirigubbakcemile3
vallaha çıplaklığı açıklık netlik dürüst olmak olarak yorumlayıverelim olsun gariiiii kaydirigubbakcemile3 ne diyim yahuuu çok ilginççç kaydirigubbakcemile3

siz gülün bakeem kaydirigubbakcemile3 o komedyenlerden birer tanede sizde varr seneye siz anlatceksiniz ben güleceğğiim :jeyyar:

kız biz ekşisozlukten bahsediyoduk anacım yannış anladın sennnnnn delikafadulden

muhahaakaydirigubbakcemile3 benim cemre uyuzuda gelii.kollarını acii öne eğilii ağzı yamuliii bi şekil oluo iştekaydirigubbakcemile3 e napsın cocuk önünde sallanan iki tane süt tankeri varken ne işi var benden uzaktahihoyyyt

benim kocamda daha teşrif edemedi..:mymeka:.napıosa artık dışarda..klava:.ewe almasammı acabaCADIARZU...
gerçi o gelirse ben gitmek zorunda kalcam onun için ses etmiomyerimseniben
boşşverr bize takıll senn :1hug:
hayırdırr inş.yaa...gelirmiyiz acebaa bigünn birarayaa :sm_confused:

gelioo gelioo hatta ilk babanesine gittii sıpacann kötükedihüso
birde elimizi ağzımıza vurup ses çıkırıoruz aaavaa avaa diee...tamerde avavaa dioo elimizle onun ağzına degdirip çekioruz..2 haftadırr evde bii aaavava avavaa şarkısı söylenioo kafamçokkarıştı

yok leyn bi bana geliyo bi babasına kim çağırırsa ona gidiyo işte minicik kollarını kaldırıyooo yavrum yaaa
ay bu meme emme konusunda da çok benziyo kız bizim cadılar kaydirigubbakcemile3 akşam bi kase muhallebi devirdi lülü, 1 saat geçmeden iki memedeki sütü de emdi üstüne delikafadulden

ıklımde öne doooru bi eğilioo oturtunca.sağdan soldan destek koyuyorum one doru hoopp eğilio cocuk..babasıda üzülüyorCADIARZU

bende dusundum de sabah yok be canım cok zorr olmazz!!

merancım biraraya gelirsek ben çıplak gelem bari uygun olar mı kaydirigubbakcemile3

size fılm tavsıye ediimm yinee.bugun izldik biz..
"ŞIPSEVDİ"
süper bir romantık-komedi...
emınım cok sevıceksınız bır ızleyın kocişinizee sarılııpp guzelceee...

yaa canım cok pis bıber dolması ıstedı soyle yoğurtluuu...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hafıfı sarartıp dondurucuya atmıstım yazın ama bıtırdımmmirmirmirmir
bu yazz dahaa cokk koyiyiiim yaa.
yarın anneme gıdıcem.in onda vardırrcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…