aama ama bugün ayın 1 i oldu nerde 29 benim oğlum4. ayını bitirecekti şimdik nolcak....
4.ayını bitirmeden beşe geçtik ama biz kutlama yapcaktık...banane yaaa.:çok üzgünüm:
aynen ben de öyle düşünüyorum o yüzden çok komik geldi ya bana da :roflol:
muhahaaaa:roflol: gene kibarcasını söölemişŞeniz ya baska sekilde kacırsaydıkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştısize bugün nisanın yaptığı bişeyi anlatayım gülmekten karnım ağrıdıı yaa kaydirigubbakcemile3
babası ani fren yaptıı..nisandaa çüüşş dedii...tabii biz babasıyla arkaya döndükk ne diorsunn nisann ne demek şimdi bu dedikk..nisanda biz kızdık die hemen harf oyunu yaptıı
--hayıırr annee benn çüş demedim çük dedim dedii...ne dedin kızım diorum çükk dedim dioo
hadi gülermisin ağlarmısınn..kızım o ne demek biliormusun diorum..hayır bi anlamıı yok işte çükk dioo kaydirigubbakcemile3
şimdi ben kızımaa başka sansürlüü kelimeleri ve anlamını öğretsem mii rastgele kendi kelime oyunu yaparken mii bulsaa bilmiyorumm kafamçokkarıştı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüyamı anlatıcaktım sıze onun ıcın gırdım ,unutum bak..
gece ruyamda bır evdeyız hep beraber toplanmısız..
cumbur cemaatt sohbet gırlaa..cay falan ıcıyoruz.ben kendı annemı de gordum oda varmış..
neyse benım kızım annemın kucağında,benım kucağımda da bır bebek var bu kımın bebeğiydi dıyorum,(okadar cok bebek var kı ortada....karısmıs hangısı kımınkaydirigubbakcemile3)
derkenn bırı geliooo yanıma kucağımdan bebği alıyorrr...ama gelen cırılcıplakkk gelıor..aaa sız burda mısınız dıyor agzının ucuyla ama hıcte oyle cekınmiyor.alayım artık dıyor kucağımdan alıyor bebeğini ve gıdıyor geldığı odaya kapıyı kapatıoyr!!!!!!!!bılın bakalım o kadın kimmiişşş..dbest!!! mişşş...
cok ılgınnctii ya ayrıca da komıkkkaydirigubbakcemile3
sonra bı kadınla sohbet edıyorumm sen ......dın(hatırlamıyorum) demı dyorum hayır ben eylulum dıyır..alahhım yaa cıbıl cıbıll ruyama gırıonn kız dbestt tööbeee többeekaydirigubbakcemile3:roflol:
benim kocamda daha teşrif edemedi..:mymeka:.napıosa artık dışarda..klava:.ewe almasammı acabaCADIARZU...
gerçi o gelirse ben gitmek zorunda kalcam onun için ses etmiomyerimseniben
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cumbur cemaatt sohbet gırlaa..cay falan ıcıyoruz.ben kendı annemı de gordum oda varmış..
neyse benım kızım annemın kucağında,benım kucağımda da bır bebek var bu kımın bebeğiydi dıyorum,(okadar cok bebek var kı ortada....karısmıs hangısı kımınkaydirigubbakcemile3)
derkenn bırı geliooo yanıma kucağımdan bebği alıyorrr...ama gelen cırılcıplakkk gelıor..aaa sız burda mısınız dıyor agzının ucuyla ama hıcte oyle cekınmiyor.alayım artık dıyor kucağımdan alıyor bebeğini ve gıdıyor geldığı odaya kapıyı kapatıoyr!!!!!!!!bılın bakalım o kadın kimmiişşş..dbest!!! mişşş...
sonra bı kadınla sohbet edıyorumm sen ......dın(hatırlamıyorum) demı dyorum hayır ben eylulum dıyır..alahhım yaa cıbıl cıbıll ruyama gırıonn kız dbestt tööbeee többeekaydirigubbakcemile3:roflol:
siz gülün bakeem kaydirigubbakcemile3 o komedyenlerden birer tanede sizde varr seneye siz anlatceksiniz ben güleceğğiim :jeyyar:
senin oğlan da beş aylık kadar var heee maşallahhhh
merancımm yaaa ben de eylül öyle olsun istiyom yaaa öyle de olacak gibi şimdiden çok farklı yaaaa :asigim: buarada sizin bebişler çağırınca kollarını kaldırıp kucağınıza gelmek istiyor muuu.. benim lülüm bikaç gündür yapıyo nasıl hoşuma gidiyo anlatamammmmm :asigim: babasıyla birbirimize çağırıp duruyoz yavrum minicik kollarını kaldırıp bana geliyo yaaaa :asigim:
boşşverr bize takıll senn :1hug:benim kocamda daha teşrif edemedi..:mymeka:.napıosa artık dışarda..klava:.ewe almasammı acabaCADIARZU...
gerçi o gelirse ben gitmek zorunda kalcam onun için ses etmiomyerimseniben
hayırdırr inş.yaa...gelirmiyiz acebaa bigünn birarayaa :sm_confused:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
senin oğlan da beş aylık kadar var heee maşallahhhh
merancımm yaaa ben de eylül öyle olsun istiyom yaaa öyle de olacak gibi şimdiden çok farklı yaaaa :asigim: buarada sizin bebişler çağırınca kollarını kaldırıp kucağınıza gelmek istiyor muuu.. benim lülüm bikaç gündür yapıyo nasıl hoşuma gidiyo anlatamammmmm :asigim: babasıyla birbirimize çağırıp duruyoz yavrum minicik kollarını kaldırıp bana geliyo yaaaa :asigim:
muhahaakaydirigubbakcemile3 benim cemre uyuzuda gelii.kollarını acii öne eğilii ağzı yamuliii bi şekil oluo iştekaydirigubbakcemile3 e napsın cocuk önünde sallanan iki tane süt tankeri varken ne işi var benden uzaktahihoyyyt
muhahaakaydirigubbakcemile3 benim cemre uyuzuda gelii.kollarını acii öne eğilii ağzı yamuliii bi şekil oluo iştekaydirigubbakcemile3 e napsın cocuk önünde sallanan iki tane süt tankeri varken ne işi var benden uzaktahihoyyyt
boşşverr bize takıll senn :1hug:
hayırdırr inş.yaa...gelirmiyiz acebaa bigünn birarayaa :sm_confused:
gelioo gelioo hatta ilk babanesine gittii sıpacann kötükedihüso
birde elimizi ağzımıza vurup ses çıkırıoruz aaavaa avaa diee...tamerde avavaa dioo elimizle onun ağzına degdirip çekioruz..2 haftadırr evde bii aaavava avavaa şarkısı söylenioo kafamçokkarıştı
merancım biraraya gelirsek ben çıplak gelem bari uygun olar mı kaydirigubbakcemile3
çıplaklıkk demeyiin baa kafamçokkarıştı saunada kii adamm geliyy gözümünn önünee piis heriif kötükedihüso
size fılm tavsıye ediimm yinee.bugun izldik biz..
"ŞIPSEVDİ"
süper bir romantık-komedi...
emınım cok sevıceksınız bır ızleyın kocişinizee sarılııpp guzelceee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?