2008 Ekim Anneleri

kizlar selam, ben geldim ardayi uyutup ama gene ben gelene kadar meranla ibolya kacmis :) merancim cook gecmis olsun arkadasim. bebislerden firsat kalirsa dinlenmeye calis. ibolya sabununa bayildim. onlar sadece sus icin mi anam? yoksa kullaniyosun ve ellerin piril piril pirliyi mi?

bu arada cok sukur ardam daha iyi. seslenince bakiyor biza artik. arada bakmadigi da oluyor ama.. yarin cok daha iyi olur insallah..

canım ardanın iyi olmasına sewindim..hadi geçmiş olsun...hihoyyyt

merancım sanada çok geçmiş olsun......kaydirigubbakcemile3

İBOLYAAAAA küsme kızz walla çok güzel olmuşlar ama yinede anneme götürsem anlamaz getire getire sabunmu getirdin der....naniknanik
ben sewerim sabun, mum gibi dekoratif şeyleri... alınma nolur üzülürüm bak bende:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
barıştıkmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım daha önce kullanmışmıydın...iyimi....bende alcam bez.. ondan alırım...ama iyi çıkmazsa yazık olur...:1no2::uhm:

canm ben henüz evybaby ye başlamadım bi paket prima var sonra evybabye başlıycam bez güsel kızlar da memmun kalmış ibolya dbest beğendiklerini söylediler kalitesi güsel ama inş pişik yapmaz hametanı sürcem ilk geçişte önlem olarak zamanla alışır diye ümid ediyorum.türk malı diye eşim ne zamandır evybabye geçelim diodu bugün markette indirilimli görünce de aldık 3paket de ıslak mendil bantlamışlar onlar iyimi bilmiom ıslak mendil hep dalin kullandık çok güsel :asigim:

bu arada cok sukur ardam daha iyi. seslenince bakiyor biza artik. arada bakmadigi da oluyor ama.. yarin cok daha iyi olur insallah..

geçmiş olsun canım
bronşial mi olmuştu arda da benim oğlan da geçen hafta ist.a gittik bronşial başlangıcı oldu 1gece hastanede kaldık buhar verildi şimdi iyi yarn kontrole gitcez bakalım umarım geçmiştir tamamen:çok üzgünüm:

iyi geceler şekerler
ben çıkıom ukuuuuum geldi kerem yine gece 4de uyanıp oyanayın benmle diycek çünkü erken uyudu yine
bu arada çarş işe başlıorum heycanlı ve de üzgünüm oğluştan nasıl ayrılcam yasenağlamasenağlama

evet bronsiolit olmustu. 10 gunden fazla surdu. biz once bi surup kullandik iyi gelmedi sonra buhar verdik. iyilesti. siz erken baslamissiniz buhara iyi olmus. gecmis olsun canim. ama 5 hafta onceydi bu. simdiki kulak tikanikligi. ucaktan inince hicbirsey duymuyordu yavrum. dra gittik basinc farkindan dedi. gecermis. bugun cok daha iyi. duyuyor bizi. cok korktum ama cok sukur iyilesiyor.

iyi uykular benimkide bugün 5 gibi uyandı agu agu die....kafamçokkarıştı
Allah kolaaylık versin ben bırakıp çarşıya gidemiom aklım onda kalıo...:çok üzgünüm:

4numerooo canım 72adet vaar 8-18kg arası

uyguna almısın aacım. denedınmı pekı
hpsgeldın anacım banyo susu anam onlar kullanılmıcek yanı

bi düşünüyüm :1closedeyes:

yafrim bence beğenirsin, tabi bebeğin cildiyle de alakalı oluyo ama ben çok memnunum yani, hatta hiçbi bezden bu kadar memnun olmamıştım diyebilirim, ben ıslak mendili weeninkini kulllanıyom, chicco kullancam o çok güzel çok beğendim ama çok pahalı -tatlicadiarzu-

oğluum öpücükk atııooo kızlaaaarr delikafadulden muckk yapıooo önce denk geldiii sandıkk sonraa baktık kii biz öpücük atıncaa o da bizee muckkk yapıooo :teytey: nasıll heyecanlandım yaa senağlama anamm hepsinin heyecanıı bi başşkaa yaa çok duygulandıımm bee senağlama

Slm kizlar ben geldim disari ciktik kocisle biraz gezdikk hacere babannesin bakti alisveris merkezine gittik bi bebek arabasi bakiyim bi fikrim olsun dediim ama orda hersey cok pahaliydii nette 200 tl ye baktiklarim ozellellikleri olann orda 400 tl mama sandalyesi baktim chicco en uygunuydu 159 tl ama mama sandalyesii almamaya karar verdim mutfagimiz cok sikisik zaten masa felan ona evde yer yok billmiyorumm ilerde zor olursa belki hoppalaya baktimm yokmus yurutec baktim istedigim ozelliklerde olan yoktu ben bu sallananlardan istiyom neysee biseey almadik yanee künefe yeduk geldik hacer normalde aksamlari ayakta sallayinca 8 10 arasi bi uyur hic uyumamis babaannesi gezdurerek türkü ciriyodu geldigimizde beni goruncee sevindii hemen mutllu olduu cimcimem ve hala uyumadii

Ayy masallahh len yerim ben onun dudaklarinii oyy oyy capkiin olcek kizlara opucukk felan hii ne diyon basladi simdiden

çok sevindim ya inşallah hemen düzelir bişeyciği kalmaz :Saruboceq:

bana da öpücük atsın bana daaaaaaaaa delikafadulden
yerim ben o tameriiiii cokacimcoook

ohhh çok iyi etmişin leylacımm
ayy benim eylül de bugün hiç uyumadı yaaa delikafadulden :çok üzgünüm:
dün gece 1 de uyudu gece salla et derken sabah 9buçuğa kadar uyumuş ama sonra bu saat oldu, toplasan 2 saat uyumamıştır :çok üzgünüm: çok üzülüyorum yaa ne yapacam bilmiyorummm.. önceden gece güzel uyuyodu yine sapıttııııı delikafadulden uyku gelişimi için çok önemli ve ben çok üzülüyorum yaaa ne yapsam bilmiyorum ki... ne yapsam da gece güzel uyusa.. :çok üzgünüm:

merancım geçmiş olsun canım
bugün ersuruma gittiğimizden dolayı giremedim yarın yelafi ederük herkese eyü geceler

ohh iyii olmuşş gezmişsiinn şekerim kaydirigubbakcemile5 yürüteç illakii alcaksan çok pahalı bişe almana gerek yok bencee...çarşıda 20-30 liraya bile bulabilirsinn CADIARZU ama mama sandalyesii gerçekten çok kurtarıcı oldu benim içinn...yemegini yedirdikten sonra oturuyor oynuyorr oyuncaklarını aşağı atıp nere gittii diee bakıoo yaa çok komik oluyorr kaydirigubbakcemile3

dbestcim ablamla konuştum daa o da 200 tl ye almıştıı mama sandalyesini ben 100 deyince şaşırdı :1shok: ama dedim çok bi özelliği yok..o da dior bizimkinde asansör var,çift tepsi var çift kılıf varr amaa bunlarıı hiç kullanmadım bana hiç lazım olmadı dedi :sm_confused: sepeti işimize yarıo oyuncakları önlükleri falan oraya koyuyorum dedii...ii dedim bizimkinde sepeti var fisfisfis

saol canım ya bakalım eşim hangisini beğenecek.. ona anlattım ama henüz görmedi, birlikte ortak bir karar verip alıcaz bakalım.. ama ben iki modeli de gördüm, polly gerçekten çok güzel ama çok pahalı yaw sonuçta mama sandalyesi yani, diğeri de aynı işlevi görmüyo mu.. benim de aklıma yatan happy snack.. :içelim:

Ayy masallahh len yerim ben onun dudaklarinii oyy oyy capkiin olcek kizlara opucukk felan hii ne diyon basladi simdiden
hee gelirsek hacerii öpcezz iştee :lepi: şimdiden alıştırma yapıozz kaydirigubbakcemile3
videoya alayım dedimm kamerayıı görünce almayaa çalıoo uzanıo bişee çekemiyorum ki kafamçokkarıştı gizli kamera olayına gircemm galiba :jeyyar:

yaa nie uyumuyorr acebaaa artıık iyice büyüdüler aslınndaa :sm_confused:
merancım geçmiş olsun canım
bugün ersuruma gittiğimizden dolayı giremedim yarın yelafi ederük herkese eyü geceler
sğl cnm Şeniz nettünüz erzurumdaa hıı :jeyyar:
merancım sanada çok geçmiş olsun......kaydirigubbakcemile3

çok sğl cnm Şeniz aman dikkat edinn hasta olmayınn yaa :çok üzgünüm:

pollynin içindee uyutabilirsinn bilee o kadarr yatıoo bide tekerlekli ya belki hoşuna gidebilüü lülünün o kadar özellik yapmışlarr keşkee salıncak gibii sallanabilme özelliği olsaydıı CADIARZU salıncak özelliği yapmakk o mama sandalyesinee çok kolayy olurduu 2 tanee parçanın bağlanmasına bakardıı a.s bunu yazcamm chiccoyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…