pollynin içindee uyutabilirsinn bilee o kadarr yatıoo bide tekerlekli ya belki hoşuna gidebilüü lülününo kadar özellik yapmışlarr keşkee salıncak gibii sallanabilme özelliği olsaydıı CADIARZU salıncak özelliği yapmakk o mama sandalyesinee çok kolayy olurduu 2 tanee parçanın bağlanmasına bakardıı a.s bunu yazcamm chiccoyaa
heee iyi olurdu bakkk
aman bizim cadı hep tepişiyo bari mama sandalyesinde sakin dursun kaydirigubbakcemile3
neden bugün uyumadı bilmiyorummm :çok üzgünüm: neşesi yerinde, ağlamıyo, ama uyumuyo işte.. :çok üzgünüm:
Meran ben biseyy duydum yani ogrendim senin dikkatini cekek kahve sever olarak belkim biliyosundur ben ilk defa duydun kahveyi cezvede degilde fincanda fisiriyolarmis normal hepimizin evindeki olan fincanlar var ya bi fincana bi kasik kahve ve sekeri koyuyomussun ocaga koyup suyunu koykuyomussun fincanlaa kahve dibine cokunce ayni yone karistiryomussun kopukler olusmaya baslayip kabarmaya gecince altini kpatip bezle tabagina aliyomussun fincan catlamiyomuss ve kararmiyomus arti fincan icecek kisiye goturene karar iliyomus el yakmiyomuss ve cok cok lezzetli ve bol kopuklu kavhe oluyomuss annaa yeni duydum valla yarin deneyecem takimi bozulmus bi fincanim var ne olur ne olmaz
walla bugün içmemiştim du yapayam hemen hihoyyyt birazdan gelirimm deneyelim bakalım
afiyet olsunn canimm hadii sen gelmeden ben kacar tukani kitlee bugunki hasilatida not al bak bakalim kac sayfa killatmisiz not al anaa benim zilli uyanmis gerii len yarim saatte uyuttum 10 dk dan geri kalkti cadi kafaa kaldiriyoo sankii kalkabilecek neysee hadi byy ben bi sunun icabina bakiim
oğluum öpücükk atııooo kızlaaaarr delikafadulden muckk yapıooo önce denk geldiii sandıkk sonraa baktık kii biz öpücük atıncaa o da bizee muckkk yapıooo :teytey: nasıll heyecanlandım yaa senağlama anamm hepsinin heyecanıı bi başşkaa yaa çok duygulandıımm bee senağlama
Sevgili Ankara'lı anneler,
Yavrularimizin, zorunlu nedenlerden dolayi bakimlari icin kisa surede de olsa kendi evinizde alistigi ortamda guvenebileceginiz bir bakicinin gozetiminde birakilmasinin ne kadar zor bir karar oldugunu iki evladi olan bir anne olarak cok iyi biliyorum.
En degerli varliklarimizin gozumuz arkada kalmadan bakimlarinin yapilmasi,yedirilmesi temizlenmesi , fiziksel ve duygusal ihtiyaclarinin giderilerek huzur icinde olmalarinin saglanmasi endiselerimizin hep temel kaynagi olmustur.
En degerli varliklarinizin bakimini arzu ettiginiz sure icinde ustlenecek sorumluluk sahibi,tecrubeli ve bilgili bir ANNE aradiginiz zaman lutfen ozelime mesaj yazınız
Meran ben biseyy duydum yani ogrendim senin dikkatini cekek kahve sever olarak belkim biliyosundur ben ilk defa duydun kahveyi cezvede degilde fincanda fisiriyolarmis normal hepimizin evindeki olan fincanlar var ya bi fincana bi kasik kahve ve sekeri koyuyomussun ocaga koyup suyunu koykuyomussun fincanlaa kahve dibine cokunce ayni yone karistiryomussun kopukler olusmaya baslayip kabarmaya gecince altini kpatip bezle tabagina aliyomussun fincan catlamiyomuss ve kararmiyomus arti fincan icecek kisiye goturene karar iliyomus el yakmiyomuss ve cok cok lezzetli ve bol kopuklu kavhe oluyomuss annaa yeni duydum valla yarin deneyecem takimi bozulmus bi fincanim var ne olur ne olmaz
bende gidiorumm kızlarr ibolya+, leyla21+, tuuce siz kapatırsınız artık dükkanıı iyi gecerlerrrr mirmirmirmir
oğluum öpücükk atııooo kızlaaaarr delikafadulden muckk yapıooo önce denk geldiii sandıkk sonraa baktık kii biz öpücük atıncaa o da bizee muckkk yapıooo :teytey: nasıll heyecanlandım yaa senağlama anamm hepsinin heyecanıı bi başşkaa yaa çok duygulandıımm bee senağlama
bende gidiyorum dünden 4 saatlik uykum ya var ya yok, ay bugün teras parkta bi oyuncak dükkanına girdik, ordaki kıza dedimki ya ben böyle dikkat çekici ışıkları yanan hareket eden bişi istiom dedim, bize kelebenk gibi bişey getirdi, ama böle çok güzel yaa, teee eskiden böle oyuncakları görüyodum ama unutmuş gitmişim varlıklarını, iiki tane alternatif oyuncak beğenmiştim, kadın ilkine pili taktı çalıştırdı, ay ne güzel bayıldım hareketlerine falan, kırkayak gibi bişi böle ayakları oynuyo, ingilizce şarkı söylüyo, eve geldim açtım oyuncağı, karşısına da oturduk, anammm benim oğlan bi panikliyo bi heyecanlanıyo kaydirigubbakcemile3 eşim de dio korkuyo bu çocuk yok dedim korksa ağlar korkmuyo heyecan yapıyo dedim, hem ses çıkıyo hem hareket var hemi de ışık var çocuk şaşırmasınmı kaydirigubbakcemile3 sonra yatırdım karnının üstüne yere oyuncağı da yakınlarına bıraktım amanın nasıl debeleniyo anlatamam yani, bööle hıı hııı dio, oturttuğum zaman ayağıyla itekliyo bişeler yapıyo, heyeacınından napcanı bilemedi kafayı bi o yana bi bu yana sallıyo ay çok eğlenceli yarın yine oynatcam :dance:
günaydın herkese!!!
bugün oğlumun aşı günü..biraz öksürüo aşı yapmazlarmıki acep ama ateşi yok...sorcaz bakalım..belki anneme kalmaya gitcem:jeyyar: tabi benim çook sevgili hödük kocam bahane bulmazsa:dilcikar:
bu arada nurce cim bidahakine anahtarın yerini açokça yazma hödüğün biri bulur..naparız sonra dimi amayerimseniben
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?