2008 Ekim Anneleri

heee iyi olurdu bakkk
aman bizim cadı hep tepişiyo bari mama sandalyesinde sakin dursun kaydirigubbakcemile3

neden bugün uyumadı bilmiyorummm :çok üzgünüm: neşesi yerinde, ağlamıyo, ama uyumuyo işte.. :çok üzgünüm:

bugün tarhana çorbası yaptım eylüle ama pek sevmedi :çok üzgünüm: hergün yapcam az az yesin napim öyle öyle alışır diye umuyorum

bitki çayı veriyormusunn :uhm:

Meran ben biseyy duydum yani ogrendim senin dikkatini cekek kahve sever olarak belkim biliyosundur ben ilk defa duydun kahveyi cezvede degilde fincanda fisiriyolarmis normal hepimizin evindeki olan fincanlar var ya bi fincana bi kasik kahve ve sekeri koyuyomussun ocaga koyup suyunu koykuyomussun fincanlaa kahve dibine cokunce ayni yone karistiryomussun kopukler olusmaya baslayip kabarmaya gecince altini kpatip bezle tabagina aliyomussun fincan catlamiyomuss ve kararmiyomus arti fincan icecek kisiye goturene karar iliyomus el yakmiyomuss ve cok cok lezzetli ve bol kopuklu kavhe oluyomuss annaa yeni duydum valla yarin deneyecem takimi bozulmus bi fincanim var ne olur ne olmaz

walla bugün içmemiştim du yapayam hemen hihoyyyt birazdan gelirimm deneyelim bakalım

walla bugün içmemiştim du yapayam hemen hihoyyyt birazdan gelirimm deneyelim bakalım

afiyet olsunn canimm hadii sen gelmeden ben kacar tukani kitlee bugunki hasilatida not al bak bakalim kac sayfa killatmisiz not al anaa benim zilli uyanmis gerii len yarim saatte uyuttum 10 dk dan geri kalkti cadi kafaa kaldiriyoo sankii kalkabilecek neysee hadi byy ben bi sunun icabina bakiim

denedim leynn içiyoruumm pek güzell olduu sğl yavrum gel öpiimm Şeniz

bende gidiorumm kızlarr ibolya+, leyla21+, tuuce siz kapatırsınız artık dükkanıı iyi gecerlerrrr mirmirmirmir

anaaa vallahamı len nasıl öpücük atıyo yaa:1shok:

haydaaa bu ne şimdi yaf :uhm:

ben onu biliodum zaaaten, hemi de diğerinden daha datlu oluyomuş diyi karılar :1closedeyes:

bende gidiorumm kızlarr ibolya+, leyla21+, tuuce siz kapatırsınız artık dükkanıı iyi gecerlerrrr mirmirmirmir

bende gidiyorum dünden 4 saatlik uykum ya var ya yok, ay bugün teras parkta bi oyuncak dükkanına girdik, ordaki kıza dedimki ya ben böyle dikkat çekici ışıkları yanan hareket eden bişi istiom dedim, bize kelebenk gibi bişey getirdi, ama böle çok güzel yaa, teee eskiden böle oyuncakları görüyodum ama unutmuş gitmişim varlıklarını, iiki tane alternatif oyuncak beğenmiştim, kadın ilkine pili taktı çalıştırdı, ay ne güzel bayıldım hareketlerine falan, kırkayak gibi bişi böle ayakları oynuyo, ingilizce şarkı söylüyo, eve geldim açtım oyuncağı, karşısına da oturduk, anammm benim oğlan bi panikliyo bi heyecanlanıyo kaydirigubbakcemile3 eşim de dio korkuyo bu çocuk yok dedim korksa ağlar korkmuyo heyecan yapıyo dedim, hem ses çıkıyo hem hareket var hemi de ışık var çocuk şaşırmasınmı kaydirigubbakcemile3 sonra yatırdım karnının üstüne yere oyuncağı da yakınlarına bıraktım amanın nasıl debeleniyo anlatamam yani, bööle hıı hııı dio, oturttuğum zaman ayağıyla itekliyo bişeler yapıyo, heyeacınından napcanı bilemedi kafayı bi o yana bi bu yana sallıyo ay çok eğlenceli yarın yine oynatcam :dance:

ibolyacımn bask şimdi bende meraklandım. benim oğlanda da bu hafta güzel değişiklkler fark ediyorum davranışşlarında. harektli şeylere karşı çok güzel tepkiler veriyotr. bide ışıklı hareketli şeyleri bi deniyeyim bakim.

neysem hadi iyi gecelr bende yatim artık.oğlan birazdan kalkar.kapı açıktı kilitlememişsiniz galiba.
anahtar paspasın altındaaaaaaaaaa.

günaydın herkese!!!
bugün oğlumun aşı günü..biraz öksürüo aşı yapmazlarmıki acep ama ateşi yok...sorcaz bakalım..belki anneme kalmaya gitcem:jeyyar: tabi benim çook sevgili hödük kocam bahane bulmazsa:dilcikar:

bu arada nurce cim bidahakine anahtarın yerini açokça yazma hödüğün biri bulur..naparız sonra dimi amayerimseniben
:enbuyukkk:

Günaydınlar annişler ve bebişleriiiiilaelaelaelaelae
güsel bir hafta diliorum hepinize

vışşşşş bak hele tamer beye çapkın olcak desenize...ay ne tatlıdır şimdi maşallahhhh

maşallah yusuf beye...bizim babamız da uzaktan kumandalı araba almş cumartesi günü...araba nereye giderse gözü orda bide kumandasını tutturarak yaptırdı babası araba durunca elini kumandaya götürüo ordan hareket etcekmiş nasıl biliolar ya maşallah...arkadaşlar da geldi onlar da oynadı arabayla erken almşınız ne anlar bu kadar çocuk dio bitanesi, eşim de anlaması için almadım içimden geldi aldım ama anladı valla bizim sıpacan gamyoncuiremsu

efekancım ateşi yoksa yaparlar ama muane eder dr ona göre...2ay önce bizde biraz hırılıtı vardı öksürüodu da yapmadı dr ilaç verdi 1hafta sonra yapmştı aşısını...ama bi dr görsün belki başlangıçtır bide aşı olunca ağır gelir yavruşa

Gunaydiin iboss masallah yusufaa cok sevmiss oyuncagini hacerede babasii 1 aylikken bi dans eden bebek almisti eline basinca hem muzuk caliyo hemde bi o başai bi bu başaa poposunu kivira kivira gidiyoo ben daha kucuk diye kaldirmistim du bugun cikariyim artik zamani geldi ama gecen babasinin kucuk bi helikopteri vardi evin icinde uzaktan kumandali ucuruyoduk havaya bakip heycanlaniyo onu takip ediyoduu kesin bebegede yepki verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…