heryerim ağrıoo yaaa :çok üzgünüm: grip oldum galiba az biraz faranjittee var herhalde boğazım yanıoo burnum akıoo ben gidemde dinlememm dicem yaa nerdeeeee -tatlicadiarzu- tamer mama yicek nisan a öğle yemeği hazırlancakk tekrar tamer tekrar nisannn sonra bizzz bittimm benn aneyy kafamçokkarıştı
yafrim geçmiş olsun kıyamam gel öpüüm seni Şeniz:teselli:
Gunaydinn leñ killi karilar gecmisi okudun tam 21 sayfaa amaa küstüm size len bi manti yazacama mantik yazmissin diye gulmeyen kalmamis olm ben o sira telden baktim bi yaziyim dedim bunun klavye kucucuk bi parmagim 6 tusu kapliyoo ee normal yani yanlis yazmam cüş yazacagima cük de yazabilirim benim kusuruma bakmayin cok guldum nisanin bu lafinaa ayy ne komikti bee iboss o sabunlar neki len ben bitane yapmistim super biseydi yaa farklii biseyy onlardan degil kokulu sabunlari inci ve bu pullar varya onlarla susuluyursunn banyo lavoboyaa sus gibi koyuyosun hem guzel goruntu hemde koku yayiyoo bi ara yapar gosteririm sizee celeen cemreye bayildimm yavv benim kizin hic cibil fotosu yok 1 tane banyo yaparken var bende cekem bari bi kac tanee ona kalirsa bizim kizin fotolari hep pc de du ben seciyim icinden de resim olarak cikarttiralim ozledim len sizi gamzecim efe kaanin 4 ayi kutlu mutlu olsunn
ay yavrum linkini attım ya len alıntılara, amannnn siz beni öldürceniz ha ne dikkatsiz karılarsınız yaa, o alıntıları boşunamı yapıyom olm :mymeka:
heleeee bakk senn 4,5 yaşındakii yavruylaaa kendinii bir mii tutuoon len :mymeka: yavrumm o kelimenin anlamını bile bilmiorduuu :dilcikar: neyse artık bilioo :jeyyar: sana öğretim mii bilmiosaaan kaydirigubbakcemile3
anam şu sabun nasıl bişe..yapta koyy len becerüklüü hatuuunn...kızımla yaparız bi ara gerçii nisan elini yıkamak için kullanmak isterr kaydirigubbakcemile3 el yıkama manyaklığıı var kızımdaa....lavaboda yarım saat ellerinii yıkar yıkar yıkarr laelaelaelaelae
senin o manyag kızına kurban olam ben kaydirigubbakcemile3 yafrim ya niye benim alıntılara bakmıyonuz hemi de en sondaydı ne güzel dikkat çekcek bi yerdeydi, icik dötünüzü kıstırıp okusaydınız o zaman linki attığımı anlardınız bi kere :dilcikar:
günaydınlar herkeseeeeeeee
burda da hava çok güsel kerem uyansın biraz çıkcaz
akşam arkadaşlar geldiler bitanesi hamile 5aylık oğlu olcak onun da kereme arkadaş geliogamyoncuiremsu
keroş bi şirinlikler yaptı akşam gülücükler attı herkese bayıldılar valla hepsi de yeni evli sayılır arkadaşların hepsi de çocuk istiolar artık delikafadulden
len turizimci nerelerdesin sen özledim ha, sen o misafirlere dışı sizi yakar içi beni diyeydin, gece uykusuzluğu mu ararsınnnnn kafası bozulur ağlar susturamazsın ona mı yanarsııınn diye başlasaydın lafa kaydirigubbakcemile3
pırıltılı sabunlara baktım, süsmüş.. ben sevmiyom öle şeyleri yaw kesin bende bi anormallik varrrr delikafadulden
evet bence de sende bi anormallik var, şindik sen sevmedinmi yani benim yaptığım o süslü sabunları :dilcikar: hemi bence hediyelik olarak çok güzel bişi, öle gabak gibi vermiyon o sabunları heralde, görmedinmi sepetin içine konmuş filen, bence çok şık bişi valla, hemi o topici açan kişiden hötür hötür alıyo yani millet, ay ne zevksiz karısın sen be sinirimi bozdun ha
aynen bizim ewde sabun kıtlığımı war der al sen ye afiyet olsun der:roflol::roflol::roflol::roflol:
o sabunlar yinmiyo olm yinmiyooooo banyona süs koycennnnnnnnnnn kötükedihüso
Jaftadirr haa pu hahahahah ben mantik dedim diye gulermisiniz hahaηa jaftaa mu hahahakötükedihüso
ay sen beni öldürcen allah cezanı vermesin len kaydirigubbakcemile3
Yaa kizlar ben artik haceri emzirirkn yanliz bi ortama gecmem gerekiyoo bu zilli her sese memeyi birakip hemen sese bakiyoo cene dinliyoo cadii tv bile aciksa hemen birakip ona bakiyoo memeyi unmutuyoo kafasini cevirip memeyi sokuyom agzinaa geri birakip sesi yoneliyoo karnini doyurmak icin sessiz yere geciyom bende
aynen sinir oluyom bu duruma