2008 Ekim Anneleri

He vallaa kader diyemezssin sen kendin ettin diyip dururm zatenn biliyodun isini ama istee neysee canlari sagg olsundaa ne yapaliim bizde emekli olmalarini bekleruk genclik elden gider gezmeninde bitadu olmaz amma ne yapak

leylacım , kociş bi de daha nişanlıyken annlattı ben bu işi yapmayı düşünüyorum ne dersin diye ?
2bende sevdiğin işi yap dediydim .2 ne bileyim şimdi böyle olacağını bilsem dermiydim.
bak halla araba yıkaması bitmedi,saat 3 ten beri araba yıkıyo insaf yani, bazen araba olasım gleiyo valla, daha çok bakıyo niyese ki delikafadulden

ben deldümm.kıza bez alma bahanesiylen gene cıktık dısarıdelikafadulden kızımda doğal d vitaminini aldı.şindikte karsı komsu caardı oturmaya gidiiklülülülülülü

ben geldimmmm
biz de gezmeye gittikkkk ama başım tuttu yawww bi mok anlamadım gezdiğimden..

nettünüzz loo :çok üzgünüm: ben hala hastayıım arada bi titreme gelioo tirtir tirtioom sonra düzeliomm ama halimm yok yaw elim ayağım dökülii senağlama

Ayni vallaa bi titiz ki arabasini yikar cama elini degme allahtan bi parmak izin o cama ciksin aboo cenesini dinle artik isin yok o arabanin icine nerdeyse ayakkabimizi cikarip girecez valla abartmiyom basma diyoo uyuz yavv basmayip ayaklarimi havadami tutacam araban kadar degerli deglim dimi keske araba olsam diyince kiskaniyom diye guler kendi eve gelir ayiyla paspasa bassar basma oraya diyince zoruna gider ama

len sen şaka mıı yapıon ciddimisin :bbo:

:1shok: :1shok: nasıl yani yaaa :uhm:
ay nasıl dayanıyon leynnn bana öle dicek inadına mok ederim arabasını klava: klava:

ben geldimmmmm öğlen çıktık biraz güneş gördü kerem sonra eşimin teyzesine uğradık eşimin ananesi gelmiş onu gördük...market alışverişimizi yaptık evybaby aldım 2paket yanında 3paket ıslak mendil hediyeli 17.9 iyimi evy baby kullananlar deyin hele
eve geldik sonra bıcı bıcı paptık yoğurdumuzu yedik uyuduk ahanda şimdi uyandık gelirim yine müsait olunca

öpüldünüzzzzzzzzzz

benim abim aynen böyledir saatlerce araba siler sıcağın soğuğun altında....ve gazete serer paspasının üstüne çok temizdir arabası...eşim hiç öle değil arada bir oto kuaföründe temizletir:smiley-cool:

hım enterasan bir manti...mantı yapmayı bilem özledim hiç üşenmez açardım 1beze bükerdim tek başıma bize yetecek kadar,şimdi cesaret edemiom kerem ağlarsa hamurda kurur yazdık olur.ancak pazar günü olabilirsenağlama

ıhlamuru 1 2 dk cezvede kaynat bir tutam yeterli ılıt biberonla ara ara 3 4 yudum almasını sağla veya kaynatılmış su ver ateşe faydası oluyor ılıt ama unutma

niva merhaba, sana özelden yazmak istedim ama kapalı olduğu için yapamadım. açtığında bana bir özel mesaj atarsan sana söylemek istediğim bir şey var.

ibolyacım ellerine sağlık çok güzel yapmışsın hani yense yenir yani okadardelikafaduldendelikafadulden
eee benim banyomada yaparsın artıksositososito ben bilmem istiom istiom banane bananenaniknaniknaniknanik

ben sıze kustum. yapmıcem ıste:dilcikar:

evet bence de sakıncalı. amac guzel yanlıs anlama. bende dusundum daha once cunku benım de sutum fazlaydı ancak bu sebepten oturu vazgectım. hem sen agustosta dogum yapmısın. senın sut ekım bebelerıne uymaz kı
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim

yafrım gecmıs olsun noldu len:teselli:

1 paket aldım dıyon da kaclı aldın anacım. fıyat ıyı bence hemı hedıyesı de var

ibolyacım sabunların çook güzell olmuşş güle güle kullan :lepi:

sabın mevzuuna gırmeyelım mumkunse:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…