2008 Ekim Anneleri

selamun aleyküm hanımlar ben geldim ama her zamanki gibi kimse yok

aleykm selam nihal karısı ben varım len beğenemedünmü:mymeka: ısırırım haaaacokacimcoook naptın len araba işini?karar veremedin daha dimi?kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

bızdıkım arka hepimizde kapandı.bu normal.ama ön bıngıldak henüz erken ve kapanma coksa d vitaminini ya kesiolar ya azaltıolar.bu konu cok önemli.ihmal etme sakın.yanlıs hatırlamıosam cıtırın ikliminde vardı bööle sorun ve damlayı azaltmıştı doktoru.ama baska biride olabilirfisfisfis

Nihaal napiyoon hemsoom ozledim seni feyzaa napiyoo anlat bakiim neler yapiyonuzz
canım benim gel öpemŞenizbende özledim valla.bişey yaptığımız yok valla feyza bu ara çok ilgi istiyor o yüzden pek yazamıyorum okuyup çıkıyorum.sen nasılsın hacerim nasıl.bak eşin arabasını çok seviyormuşya.hacer bi büyüsün görür o gününü.krakerler yerde kusar arada sıradada.birde bezini arada arabada aç ayyyy işedi falan de görsün gününkaydirigubbakcemile3
nettünüzz loo :çok üzgünüm: ben hala hastayıım arada bi titreme gelioo tirtir tirtioom sonra düzeliomm ama halimm yok yaw elim ayağım dökülii senağlama
geçmiş olsun canım.a.s.
merancım geçmiş olsun canım
bugün ersuruma gittiğimizden dolayı giremedim yarın yelafi ederük herkese eyü geceler
naptın erzurumda kız.geçerken benide alsana bi gün:dilcikar:
aleykm selam nihal karısı ben varım len beğenemedünmü:mymeka: ısırırım haaaacokacimcoook naptın len araba işini?karar veremedin daha dimi?kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

seni beğenmeyen ölsün kısssŞenizyok daha bakıyorum ama bugün karar vereceğim akşama sipariş edeceğim

naber kızlar.kaç gündür giremiyorum.şimdi geçmişi okumaya da eriniyorum ne yalan sölümm.cuma günü eylülün ağlama krizi uykuda yine geldi.kucağımda kaskatı kesildi çocuk.saat 6 da.hemen eşimi aradım.Allh'tan dükkan eve çok yakın.hemen geldi aldık doktora götürdük.kabızlığı vardı ya hani.bebeğimin poposu yırtılmışsenağlama bi de dişi çıkıyomuş.o yüzden huzursuzmuş.popodan kan gelebilir dedi doktor.sıcak suya oturtun hergün 10 dakika dedi.senağlama bi de krem verdi.dişleri için de bi jel verdi.yatarken ve sabah kalktığında sürüyorum.rahatlıyo.ağzına onun için her şeyi götürüp kemirmeye çalışıyomuş yavrum.yaa işte böle arkadaşlar.sizler naptınız???**

eyllüüüüüm cook gecmiş olsun bacım kıyamaaamsenağlama biz bile o acıya zor dayanıoz o kuzu napsınsenağlama hay allam yaaasenağlama allahım acil şifa versin kuzuyaaa:Saruboceq:

kıslar merabalar nihalcim seni geçerken nasıl alcam anlamadım :uhm: canım benim biz ters sitikemette oturuyos ama diyosanki yinede gelirim ok. ozaman ama helikopter inecek bir pistiniz var mı biliyosun benim kocacım bana helikopter aldı :dilcikar:

kuzum hala çok yaramaz sabahtan beri canıma okudu dayanamayıp 3 defa babasını çağırdım delirmeye az kaldı sadece benim ki mi böyle düşüncesi delirtiyo beni yakınlarımdaki bebeklere abakıyom maşşallh hepsi normal bebekler gibi uyanınca debelenip oyun oynuyolar canım sıkılıyo benim de kızım niye böyle diye enson ben de ekim annelerine sayfa açtım benim kızım gibilerle sıkıntımı paylaşmak için

eyllüüüüüm cook gecmiş olsun bacım kıyamaaamsenağlama biz bile o acıya zor dayanıoz o kuzu napsınsenağlama hay allam yaaasenağlama allahım acil şifa versin kuzuyaaa:Saruboceq:

sorma celencim yaa.valla bizim yüzümüzden oldu.çorba tattıralım dedik.brokoli,patates,havuç,ıspanak koyduk ama kaynanam patatesi çok koymuş.o da katı oldu.onu yiyince oldu sanırım.yavrum.şimdi daha iyi Allah'a şükür

canım yusuf ne ilacı kullanıyor demir için?biz 1 ayını doldurduktan sonra başladık Giraya Multitabs devam diyor doktorumuz.seninkini mrk ettimde.

1 ayını doldurunca demir ilacı mı başladınız yoksa multitabs mı CADIARZU ben anlamadııııı :uhm:

canım bu önemli bi konu ve eğer erken kapandığından şüpheleniyorsan bir çocuk doktoruna götür yavruyu.. geçmiş olsun...

ayyy yavrum kıyamam yaaa :çok üzgünüm: çok geçmiş olsunnnn

Nisacım bizim benim uyuz doktorum heyet raporu için ameliyat lazım falan dedi vermedi sen nasıl aldın ya gerçi iyi kötü başladık artık ne yapalım

bızdığım 2 kez 45 gün heyet aldım ilki 15 tatilden önceydi.2.side şimdi aldım nisanda bitiyo.daha vermez sanırım.napcam ondan sonrasını bilmiyom artıkın.
dr dan geldim kıslar kan sayımımız iyi çıktı.kan grubuda 0 rh pzitif benim kanımdan.babası sinir oldu...
ya bızdık bence de ihmal etme bi çocul druna götür bakalım ne diycek.ben her ay özel dra götürüyom ama hiç bıngıldağına bakmadı bu ay sorayım bari.

eylülcüm kıyamam geçmiş olsun yaa.merancım sanada geçmiş olsun..

hadi geçmiş olsun.. peki bi sonraki ay yine kan sayımı yaptırıp ona göre mi demir başlayacak doktorunuz ??

benim kızımın da kan grubu 0(+) amaaaa ben ve eşimin kan grubu A (+).. kaydirigubbakcemile3

haa bi de doktor mutlaka bakıyodur bıngıldağına, çünkü rutin muayenenin bi parçası.. ama normal olduğu ve sen sormadığın için söylememiştir.. yerimseniben

canım yusuf ne ilacı kullanıyor demir için?biz 1 ayını doldurduktan sonra başladık Giraya Multitabs devam diyor doktorumuz.seninkini mrk ettimde.

yavrum sağlık ocağından ferro sanol verdiler, 9 damla kullancaksın dedi ama iğrenç bişey yani öyle böyle bişiy değil, bugün doktora biz o damlayı kullanamadık bize tadı daha düzgün bişey verin dedim, ferrum diye bişiy verdi, onun hapını kullanmıştım ben tadı kötü deildi, inşallah bu da iyidir, jelimsi bişeymiş galiba, 6 damla verceksin dedi, en güzeli sağlık ocaklarına hiç güvenmemek, onlara baksam 9 ddamla verdircekler

niye rengim solcekmiş olm, gün ertelendi yarına, yarın gidcem, bugün de böceeemi dra götürdüm işte, gözünü göstertmek için, damla verdi baam onu kullancaz, bi de orda bi hemşire benim sıpaya bayıldı, aynı kendi oğluna benziyomuş, dikkatimi çekti dayanamadım geldim dedi, bi güzel sevdi böceemi, biz gözünde çapaklanma oluyo dra getirdik deyince gelin ben sizi bi göz dktorunun hemşireisyle görüştürem varsa drla bilem görüşürüz dedi, hemşireyle görüştük o da bizim drun verdiği damlanın aynısını verdi, bi güzel de anlattı, sankim dr mübarek ama biliyo yani, doktorumuzun söylediklerinin aynısını söyledi, velhasıl böyle anacım, mecburen masaj yapcekmişiz yav, çocuğun gözü iyice azdı bu aralar, masaj yapıyom gece yatırıyom bi güzel 3/4 saat sonra emzirmeye kaldırıyom anam bi bakmıışm çocuğumun gözü kapanmış, o kadar çok akıyo ya, önceeden bu kadar olmuyodu, sol gözü de sürekli kırmızı, kıyamıyom yaaa :çok üzgünüm:

yok bize kan sayımı neyin istenmedi henüz, kan grubunu hastanede ilk doğduğunda bakmadılarmıydı, benim sıpanın kan grubu 0+, çok şükür negatif diilmiş, sıfırını benden almış pozitifini bubadan :dance:

yavrum bizim bebeler kış bebesi olduğu için verildi o vitaminler damlalar, hemi de bebeklerin ilk başta 5 tane mi ne bıngıldağı olurmuş, bunların 4 tanesi doğmadan kapanırmışsadece kafasının üst tafrafındaki bıngıldak kalırmış, diğerlerinin kapanması normal yani, ama tabi diğerini bilemiyorum, bıngıldağın da 1 yaşına kadar kapanması gerekiyo, daha önce kapanırsa beyin gelişimi ve kafa büyümesi için tehlikeli, bence tedbirini al bi dra daha göster çocuğunu, o kafanın tepesindeki kepeklenmeler de konak anam, bebe yağıylan kafasının o yerlerini ovala, birkaç dk sonra tarakla tara hemen dökülüyo, biz öyle geçirdik, zeytinyağıyla da yapabilirmişsin

yafriiiim geçmiş olsun kıyamam, bizim bi arkadaşın da 2 aylık bebeği var onun da poposu yırtılmış, olabiliyo canım üzme kendini, bir an önce iyileşirsiniz inşallah :teselli:

benimki de öle anam takma kafanı, bu ekim bebeklerindee var bi mokluk :teselli:

canım multitabs kullanıyorum ben.extra bişey vermedi doktorumuz.Yusufu mrk ettim ne demir ilacı içiyor diyea.s

canım geçmiş olsun yaaa.Giray da üstteki dişlerini çıkarıyor biri patlamış 2.yolda bizimde sorma yerimseniben.benim durumum kötü iki dişle kanatıyodu 4 le koparacak sanırım.durucuğa acil şifalara.s.

canım multitabs kullanıyorum ben.extra bişey vermedi doktorumuz.Yusufu mrk ettim ne demir ilacı içiyor diyea.s

yavrum 4. aydan sonra demir veriliyomuş ya, bizim sağlık ocağından verdilerdi onu, bende tadı iğrenç diye yenisini istedim drdan, bnun tadı iraz dahaiyi dedi, demir damlaları zaten hep berbat olurlar dedi, bilemiyorum artıkın drun yalancsıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…