selamun aleyküm hanımlar ben geldim ama her zamanki gibi kimse yok
Kızlar ya bişey sorcam ne olur bilgisi olan cevaplasın!!!!!!!
Benim bebeğim daha karnımdayken doktor uzun boylu olacak dedi ve baş çevresi boyuna göre minyon biraz küçük dedi tamam mı sonra bebek doğdu boy=50 başçevresi=35 zamanla boyu gerçekten uzadı şuan 60 küsür baş çevresi de 40 falan hatırladığım.Neyse ilk ay sağlık ocağındaki hemşire bu bebeğin bıngıldağı küçük dedi doktora gösterin dedi doktora götürdüm kiminin hiç olmuyor önemli değil dedi sonra bizim doktor vitamin olarak ACD3 damla verdi hani çoğunuz Multutabs kullanıyorsunuz ya onu araştırıyım derken bi okudum ki Bıngıldağı erken kapanan bebeklere vitamin verilmiyormuş özellikle D vitamini ve kalsiyum almamaları gerekiyormuş ki Bıngıldak erken kapanmasın beyin gelişimini tamamlasın ya benim kızımın bıngıldağı kapanmak üzere arka tarafı tamamen kapandı ön kısmı da 1 yaşındaki çocuklar gibi kepekleniyor kapandı kapanacak ne yapçam ben
canım benim gel öpemŞenizbende özledim valla.bişey yaptığımız yok valla feyza bu ara çok ilgi istiyor o yüzden pek yazamıyorum okuyup çıkıyorum.sen nasılsın hacerim nasıl.bak eşin arabasını çok seviyormuşya.hacer bi büyüsün görür o gününü.krakerler yerde kusar arada sıradada.birde bezini arada arabada aç ayyyy işedi falan de görsün gününkaydirigubbakcemile3Nihaal napiyoon hemsoom ozledim seni feyzaa napiyoo anlat bakiim neler yapiyonuzz
geçmiş olsun canım.a.s.nettünüzz loo :çok üzgünüm: ben hala hastayıım arada bi titreme gelioo tirtir tirtioom sonra düzeliomm ama halimm yok yaw elim ayağım dökülii senağlama
naptın erzurumda kız.geçerken benide alsana bi gün:dilcikar:merancım geçmiş olsun canım
bugün ersuruma gittiğimizden dolayı giremedim yarın yelafi ederük herkese eyü geceler
aleykm selam nihal karısı ben varım len beğenemedünmü:mymeka: ısırırım haaaacokacimcoook naptın len araba işini?karar veremedin daha dimi?kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
naber kızlar.kaç gündür giremiyorum.şimdi geçmişi okumaya da eriniyorum ne yalan sölümm.cuma günü eylülün ağlama krizi uykuda yine geldi.kucağımda kaskatı kesildi çocuk.saat 6 da.hemen eşimi aradım.Allh'tan dükkan eve çok yakın.hemen geldi aldık doktora götürdük.kabızlığı vardı ya hani.bebeğimin poposu yırtılmışsenağlama bi de dişi çıkıyomuş.o yüzden huzursuzmuş.popodan kan gelebilir dedi doktor.sıcak suya oturtun hergün 10 dakika dedi.senağlama bi de krem verdi.dişleri için de bi jel verdi.yatarken ve sabah kalktığında sürüyorum.rahatlıyo.ağzına onun için her şeyi götürüp kemirmeye çalışıyomuş yavrum.yaa işte böle arkadaşlar.sizler naptınız???**
eyllüüüüüm cook gecmiş olsun bacım kıyamaaamsenağlama biz bile o acıya zor dayanıoz o kuzu napsınsenağlama hay allam yaaasenağlama allahım acil şifa versin kuzuyaaa:Saruboceq:
canım yusuf ne ilacı kullanıyor demir için?biz 1 ayını doldurduktan sonra başladık Giraya Multitabs devam diyor doktorumuz.seninkini mrk ettimde.
Benim bebeğim daha karnımdayken doktor uzun boylu olacak dedi ve baş çevresi boyuna göre minyon biraz küçük dedi tamam mı sonra bebek doğdu boy=50 başçevresi=35 zamanla boyu gerçekten uzadı şuan 60 küsür baş çevresi de 40 falan hatırladığım.Neyse ilk ay sağlık ocağındaki hemşire bu bebeğin bıngıldağı küçük dedi doktora gösterin dedi doktora götürdüm kiminin hiç olmuyor önemli değil dedi sonra bizim doktor vitamin olarak ACD3 damla verdi hani çoğunuz Multutabs kullanıyorsunuz ya onu araştırıyım derken bi okudum ki Bıngıldağı erken kapanan bebeklere vitamin verilmiyormuş özellikle D vitamini ve kalsiyum almamaları gerekiyormuş ki Bıngıldak erken kapanmasın beyin gelişimini tamamlasın ya benim kızımın bıngıldağı kapanmak üzere arka tarafı tamamen kapandı ön kısmı da 1 yaşındaki çocuklar gibi kepekleniyor kapandı kapanacak ne yapçam ben
naber kızlar.kaç gündür giremiyorum.şimdi geçmişi okumaya da eriniyorum ne yalan sölümm.cuma günü eylülün ağlama krizi uykuda yine geldi.kucağımda kaskatı kesildi çocuk.saat 6 da.hemen eşimi aradım.Allh'tan dükkan eve çok yakın.hemen geldi aldık doktora götürdük.kabızlığı vardı ya hani.bebeğimin poposu yırtılmışsenağlama bi de dişi çıkıyomuş.o yüzden huzursuzmuş.popodan kan gelebilir dedi doktor.sıcak suya oturtun hergün 10 dakika dedi.senağlama bi de krem verdi.dişleri için de bi jel verdi.yatarken ve sabah kalktığında sürüyorum.rahatlıyo.ağzına onun için her şeyi götürüp kemirmeye çalışıyomuş yavrum.yaa işte böle arkadaşlar.sizler naptınız???**
Nisacım bizim benim uyuz doktorum heyet raporu için ameliyat lazım falan dedi vermedi sen nasıl aldın ya gerçi iyi kötü başladık artık ne yapalım
bızdığım 2 kez 45 gün heyet aldım ilki 15 tatilden önceydi.2.side şimdi aldım nisanda bitiyo.daha vermez sanırım.napcam ondan sonrasını bilmiyom artıkın.
dr dan geldim kıslar kan sayımımız iyi çıktı.kan grubuda 0 rh pzitif benim kanımdan.babası sinir oldu...
ya bızdık bence de ihmal etme bi çocul druna götür bakalım ne diycek.ben her ay özel dra götürüyom ama hiç bıngıldağına bakmadı bu ay sorayım bari.
eylülcüm kıyamam geçmiş olsun yaa.merancım sanada geçmiş olsun..
bızdığım 2 kez 45 gün heyet aldım ilki 15 tatilden önceydi.2.side şimdi aldım nisanda bitiyo.daha vermez sanırım.napcam ondan sonrasını bilmiyom artıkın.
dr dan geldim kıslar kan sayımımız iyi çıktı.kan grubuda 0 rh pzitif benim kanımdan.babası sinir oldu...
ya bızdık bence de ihmal etme bi çocul druna götür bakalım ne diycek.ben her ay özel dra götürüyom ama hiç bıngıldağına bakmadı bu ay sorayım bari.
eylülcüm kıyamam geçmiş olsun yaa.merancım sanada geçmiş olsun..
canım yusuf ne ilacı kullanıyor demir için?biz 1 ayını doldurduktan sonra başladık Giraya Multitabs devam diyor doktorumuz.seninkini mrk ettimde.
ayyy cok sevindiiiimmm:dance: oh ondan sdonrada yaz tatili daha nolsun beeee:sm_cool:
annneeeeyyy üsttekilerde mi geldi kııızzzdelikafadulden vıışlşşdelikafadulden hart die ısırc ek yaaa:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı
dbest gacısı basın nası oldu len:teselli:
meran kuzusuda ii olmustur inşallah:çok üzgünüm:
iboooşşş sen bugun güne gitmiomuydunlülülülülülü noldi rengin soldilülülülülülü
slm kızlarr bugün kan sayımı için hastaneye gidecez.dr istedi sizden de istemişmiydi ki acep.bir de kan grubunu merak ediyorum bakılır mı bilmem ama soracam valla.
yağmurcum harika valla.ben de heyetle geçiriyorum bakalım nereye kadar.ücretsiz almak zor diyolar nasıl aldın anlat accuk hele.
ayy ne güzel zeynep bizim nezaman çıkıcak dişler bakalım.neyse öpüyorum hepücünüzü...
kuzum hala çok yaramaz sabahtan beri canıma okudu dayanamayıp 3 defa babasını çağırdım delirmeye az kaldı sadece benim ki mi böyle düşüncesi delirtiyo beni yakınlarımdaki bebeklere abakıyom maşşallh hepsi normal bebekler gibi uyanınca debelenip oyun oynuyolar canım sıkılıyo benim de kızım niye böyle diye enson ben de ekim annelerine sayfa açtım benim kızım gibilerle sıkıntımı paylaşmak için
1 ayını doldurunca demir ilacı mı başladınız yoksa multitabs mı CADIARZU ben anlamadııııı :uhm:
canım bu önemli bi konu ve eğer erken kapandığından şüpheleniyorsan bir çocuk doktoruna götür yavruyu.. geçmiş olsun...
ayyy yavrum kıyamam yaaa :çok üzgünüm: çok geçmiş olsunnnn
sorma celencim yaa.valla bizim yüzümüzden oldu.çorba tattıralım dedik.brokoli,patates,havuç,ıspanak koyduk ama kaynanam patatesi çok koymuş.o da katı oldu.onu yiyince oldu sanırım.yavrum.şimdi daha iyi Allah'a şükür
canım multitabs kullanıyorum ben.extra bişey vermedi doktorumuz.Yusufu mrk ettim ne demir ilacı içiyor diyea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?