nasıl tek sensin:uhm: cemre nolii:uhm: bende senin gibi benimki mi tek bööle diip duruyorumkaydirigubbakcemile3Çok üzgünüm çoookkuzum hala çok yaramaz sabahtan beri canıma okudu dayanamayıp 3 defa babasını çağırdım delirmeye az kaldı sadece benim ki mi böyle düşüncesi delirtiyo beni yakınlarımdaki bebeklere abakıyom maşşallh hepsi normal bebekler gibi uyanınca debelenip oyun oynuyolar canım sıkılıyo benim de kızım niye böyle diye enson ben de ekim annelerine sayfa açtım benim kızım gibilerle sıkıntımı paylaşmak için
iyi geceler kızlar ben yatıom oğluşla babası uyoo benm neyim eksik ben de uyurummmm
mirmirmirmirmirmirmirmir
delleneceeemmmdelikafadulden anam emziriim yatıriim uyaniii.sonra tekrar meme araniiidelikafadulden yine emziriim uyuyii yatırınca uyaniiÇok üzgünüm çoook ne mide varmıs karıda haaa:1shok: artık mide deil işkembe onunki..lan bi bebek bi fincan mama yiyip üstünede iki memeyi boşaltırmı yaa:1shok: ama bu bebek deil ki bu cemre:enbuyukkk:
oğluşumun banyosunu yaptırdım.şimdi de uyuyor.
bizim dr da ferrum verdi ama 6. ayda başla kilosunun yarısı kadar damla dedi. sağlık ocağı da verdi.sanyo ferrol mü ne öyle bişiy. 9 damla didid.4. ayda başla didi.
siz ne yaptınız bakim veriyomusunuz , kaç damlaaaaa?
özkeremcim nasılsın , ne zamndır görüşemedik seninle.
öyle deme leynnn benim eylül de öyleeee kaydirigubbakcemile3
aynen ya her akşam 2130 gibi muhallebisini yiyo bir kase (normalden 1 kaşık da fazla koyuyorum) karnı doyuyo üstüne hiç bişey istememesi lazım ama gel gör kiii eylül hanım doymuyo :1shok: üstüne 2 meme süt emiyo eh işte sonra uyursa ne alaaa.. ama 2-3 saat sonra bidaha emmeye uyanıyooo delikafadulden
puhahaaa:roflol: bak bende 10 da yatırdım 12 de ağlıcek emcem diekafamçokkarıştı
ya herşeyi çok iyi maşallah çok memnunum çok neşeli çok akıllı ama uyku konusunda anlaşamıyoruzzzzne yapsam da şöyle 5-6 saat kesintisiz gece uykusu uyusa bilmiyorum :çok üzgünüm: normalde 4 aydan sonra kesintisiz 6-7 saat uyuyabilmeleri lazım ama olmuyo işteeeeeeeeee
ya herşeyi çok iyi maşallah çok memnunum çok neşeli çok akıllı ama uyku konusunda anlaşamıyoruzzzzne yapsam da şöyle 5-6 saat kesintisiz gece uykusu uyusa bilmiyorum :çok üzgünüm: normalde 4 aydan sonra kesintisiz 6-7 saat uyuyabilmeleri lazım ama olmuyo işteeeeeeeeee
yalaaaaannnn:1no2: 6 saat uyku yalaaaaaann:1no2:canım bende sana katılıtorum benim kızımda gece 2-3 saate bir uyanıyor emmeye bende kesintisiz 5-6 saat uyumayı özledim.bende duymuştum 4.aydan sonra 6-7 saat uyanmadan uyurlar diye ama nerde hiç alakası yokk senağlama
kitapta öyle yazıyo dimi anacım. fisfisfis ama bizim veledlerle yeni kitap yazılır valla. bende şimdi 22.00 de uyuytum saat 1 gibi uyanır. sonra da3 de sonra da sabah 6 gibi faln sonra sı yok en çok 7 .40 kadar uyur.delikafadulden
idman yaptırıyorlar valla bize.bana öyle geliyo yani.yombul anne istemiyoz çalışın biraz diyorlar galiba.kafamçokkarıştınaniknanik
meran ve leyla nerdeeeee :uhm:
mercimek mi yapıyolar yoğsammm :jeyyar: :jeyyar:
meranın sanmıorum mercimeklik hali olsun:çok üzgünüm: hastaydı yazık.inşallah iileşmiştirde mercimek fırınlıodur:Saruboceq:
da leylus nirde:uhm:
meran hastaydı, amaaaaaa leylayı bilemeyeceğim.
onlarsızda bacasız ev gibi haaaaaa burasııııı.
babamız dayanamaz oldu kuzuma bağırıyo artık ben gidem de biras da ben bakam hadi size iyi geceler öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?