2008 Ekim Anneleri

nasıl tek sensin:uhm: cemre nolii:uhm: bende senin gibi benimki mi tek bööle diip duruyorumkaydirigubbakcemile3Çok üzgünüm çoook
iyi geceler kızlar ben yatıom oğluşla babası uyoo benm neyim eksik ben de uyurummmm
mirmirmirmirmirmirmirmir

:a015::a015::a015:

oğluşumun banyosunu yaptırdım.şimdi de uyuyor.
bizim dr da ferrum verdi ama 6. ayda başla kilosunun yarısı kadar damla dedi. sağlık ocağı da verdi.sanyo ferrol mü ne öyle bişiy. 9 damla didid.4. ayda başla didi.
siz ne yaptınız bakim veriyomusunuz , kaç damlaaaaa?

özkeremcim nasılsın , ne zamndır görüşemedik seninle.

öyle deme leynnn benim eylül de öyleeee kaydirigubbakcemile3
aynen ya her akşam 2130 gibi muhallebisini yiyo bir kase (normalden 1 kaşık da fazla koyuyorum) karnı doyuyo üstüne hiç bişey istememesi lazım ama gel gör kiii eylül hanım doymuyo :1shok: üstüne 2 meme süt emiyo eh işte sonra uyursa ne alaaa.. ama 2-3 saat sonra bidaha emmeye uyanıyooo delikafadulden

bizim doktorda vermedi.6.ayda tahlil yaptırıcam ööle baslıycaz ya tedavi amaclı ya önlem amaclı dedi.demek damlayı ona göre ayarlıycak.ama ben gecen sağlık ocaana gittim baslattım.9 damla.suya karıstırıp veriorum.arkasındanda iki kaşık su.anam pek bi kötü haadelikafadulden bozuk yumurta gibi:bbo: bi gün arayla veriorum ben.gün asırı yanni:içelim:

puhahaaa:roflol: bak bende 10 da yatırdım 12 de ağlıcek emcem diekafamçokkarıştı

puhahaaa:roflol: bak bende 10 da yatırdım 12 de ağlıcek emcem diekafamçokkarıştı

ya herşeyi çok iyi maşallah çok memnunum çok neşeli çok akıllı ama uyku konusunda anlaşamıyoruzzzz ne yapsam da şöyle 5-6 saat kesintisiz gece uykusu uyusa bilmiyorum :çok üzgünüm: normalde 4 aydan sonra kesintisiz 6-7 saat uyuyabilmeleri lazım ama olmuyo işteeeeeeeeee

canım bende sana katılıtorum benim kızımda gece 2-3 saate bir uyanıyor emmeye bende kesintisiz 5-6 saat uyumayı özledim.bende duymuştum 4.aydan sonra 6-7 saat uyanmadan uyurlar diye ama nerde hiç alakası yokk senağlama

kitapta öyle yazıyo dimi anacım. fisfisfis ama bizim veledlerle yeni kitap yazılır valla. bende şimdi 22.00 de uyuytum saat 1 gibi uyanır. sonra da3 de sonra da sabah 6 gibi faln sonra sı yok en çok 7 .40 kadar uyur.delikafadulden
idman yaptırıyorlar valla bize.bana öyle geliyo yani.yombul anne istemiyoz çalışın biraz diyorlar galiba.kafamçokkarıştınaniknanik

yalaaaaannnn:1no2: 6 saat uyku yalaaaaaann:1no2:

he benmkide ööle uyanii.12 de emicek şimdi sonra 3 de sonra 6 da sonra 7 bucukta uyanıokafamçokkarıştı tam uykunun en tatlı bölümüne gecmişin zınk kalkkafamçokkarıştı bööle uyku bölünmeleri kilo verdirseydi şimdiye coktaaan incecik olduydum ama ben hala kilo almaktayım.doğuma giderkenki kiloma ulasmama az kaldı nerdeyseÇok üzgünüm çoook

meran ve leyla nerdeeeee :uhm:
mercimek mi yapıyolar yoğsammm :jeyyar: :jeyyar:

meranın sanmıorum mercimeklik hali olsun:çok üzgünüm: hastaydı yazık.inşallah iileşmiştirde mercimek fırınlıodur:Saruboceq:
da leylus nirde:uhm:

ben kaçanzi.cook uykum var.7 bucuktan beri ayaktayım.ama gercekten ayaktayım.habire odaları gezioz.allahtan saoln var.incik boncuk incelicem derken günün yarısnı orda gecistiriveriomkaydirigubbakcemile5
bide şimdi adet edindi gece emio 1 saat sonra ağlamaya baslıo.kucama alıorum yine susmuo neymiş gezdirerek uyutcakmısım.uykusnun içinde bile bunun hesabını yapıo cadı-tatlicadiarzu- cok huy deiştirdi su arafisfisfis

dbest celen şikayet etmen gııııııııı inanın ki kesinlikle abartmıyorum3. ayımızdan itibaren bir defa bile uyumadan emziremedim önce uykuya dalıyo sonra alıp emziriyom yoksa feryat figan ağlıyo emmem diye uykusunda emdiğinde de taş çatlasa 5 dk menopozlu karı emerken sıkılıyo yatmayacakmış efendim

bug gece herkes birbirine dua etsin sabaha kadar uyusunlar die.baskasına dua etmek kendine etmekten daha makbuldur bilirsiniz.benden size boool uykulu bir gece dileğiyle.inşallah sabah kadar hiiç uyanmadan uyursunuz:Saruboceq: hade öpennzi:a015:

sizde edin bana len:mymeka:

meranın sanmıorum mercimeklik hali olsun:çok üzgünüm: hastaydı yazık.inşallah iileşmiştirde mercimek fırınlıodur:Saruboceq:
da leylus nirde:uhm:

meran hastaydı, amaaaaaa leylayı bilemeyeceğim.
onlarsızda bacasız ev gibi haaaaaa burasııııı.

Geldim canlariim naptiniz bakimm biz gezmedeydikk arkadasima gittik geldik haceri doyurdum bi fincan kadar pirincli muhallebi yedi birazda beni emdii uyuttum ancak geldim

babamız dayanamaz oldu kuzuma bağırıyo artık ben gidem de biras da ben bakam hadi size iyi geceler öptüm sizi

ayyy bağırmayın yaa yazıkkk o bilerek yapmıyo kiii :çok üzgünüm:
hem sizin olabildiğince sakin olmanız lazım ki bebek de sakinleşsinn yangına körükle gitmeyin leynnn hem o ne yaptığını bilmiyo ki daha bebekkkkk :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…