2008 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3 yemekleri güzel yapmışmı bari

kız menkşe o erkan da senin memleketliymişkaydirigubbakcemile3

kesin babadağ keşkeği yapar o misafirlere :roflol: ama bak eğer o misafirler babadağ keşkeeni eletşirirlerse kızarım ha, ben çok seviyorum da şahsen cokacimcoook

vaaaayy siz olayı aşmışınız abi, yakında sen kızınla yemeğe bilem çıkarsın kaydirigubbakcemile3 ben daha hiç çorba vermedim, 1 haftadır filen yoğurt veriyom, yavaş yavaş başlim birden yüklenmim diyom, yarına da brokoliylen patata haşlaycam onu vercem, hüfffff bak aklıma geldikçe sinir oluyom güdük kalcak bu sıpa yaaa ay moku da iğrenç kokuyo haa midem bulanıyo altını alırkene, odanın her yerini mok kokutuyoz öğk -tatlicadiarzu-

erkan hangisi ya.dansör olanmı.adamın çok güzel bir restorantı varmış:1shok:

anaaa dans mı ediomuş böğk -tatlicadiarzu- ay erkeklerin dansı da çok iğrenç gelio bana yaaa, dans kadında estetik duruyo abi, aman yok istemem hemşo filen olmasın baa, gitsin kimin hemşosu olcekse olsun bana uzak allaha yakın olsun :mymeka:

bibim bigisayar masa üstü arka odada arka oda da elektrikli ısıtıcı ile ısınıyor oyüzden oğlanı bırakıp giremiyorum birde kızın dersleri proje ödevleri zor fırsat buluyorum sankim biz okula gidiyoruz öğretmen ailelerede ders veriyor bende bazen pekmez veriyordum vermicekmiymişiz

bu arada mng kargo aradı galiba banada numune geldi sırnaşık şeyyemek yimeye gidiyom çocuklardan fırsat bulursam gelirimkaydirigubbakcemile5

aman ne bilim yavrum yaa eda verme boşuna şeker yüklemesinden başka bişiy değil dedi bana, nette araştırıyorum demir deposu diyo, ya ben azcık da olsa vercem yaaa, pekmez doğal şey, bildiğimiz şeker yok ki içinde, hatta diyo ki nette pekmezin içindeki glikoz bilmemne bişiy olduğu için çok faydalıymış, unuttum şindik neydi onlar kaydirigubbakcemile3

ibolyacım patates yerine havuçla yapppp :lepi:

biliyosun ben ek gıdaya 6.ayda başlama taraftarıyım ama bizim doktor pat diye başlattı valla eylül muhallebi bile zor yerken şimdi kaşığa alıştı.. her yaptığımı sevmiyor ama yine de yapıyorum az da olsa yiyor..

neden patatesle yapmiim :uhm:

erkan hangisi ya.dansör olanmı.adamın çok güzel bir restorantı varmış:1shok:

evet canım dansöZZZ olan :roflol: :roflol:

reklamlardan gördüğüm kadarıyla saray gibi de evi varrrr delikafadulden bunların (kimlerin?? kaydirigubbakcemile3) çoğu böyle süse püse aşırı düşkün oluyo zatennn.. evi çok aşıırıııııı şatafatlı bi evvvv kabusss giibiiiiiii delikafadulden

ibolyacım havuç daha faydalı ya o yüzden dedimmm

pekmez neden vermicekmişsin yaa benim doktor ver dedi veriyorum benn hem de biz demir hapına başlamadık 5. ayda kan sayımına göre başlıcaz...

aman ne biiiliiim yaa boşun aşeker yüklemesi dedi çıktı, ben vercem ya azcık, fitaaamin var onda dimi fitaaaaminli çucuk olsun benim böceeem kaydirigubbakcemile3

aayyyy evet benim kızın da kakası kokuyoo artık demir damlasından oluyoo ibolacımm cunku o damladaki kokusu mokla birleşincee öğğğğk her acmaya midem kalkıyoo o damlanın kokusuna ne berbat bişeyy yaaa

azda olsa bende vercem canım sengözlerimebaksanab

aayyyy evet benim kızın da kakası kokuyoo artık demir damlasından oluyoo ibolacımm cunku o damladaki kokusu mokla birleşincee öğğğğk her acmaya midem kalkıyoo o damlanın kokusuna ne berbat bişeyy yaaa

ya o koku damladan mı kaynaklanıyomuş bende kullandiğimız antibiyotikten sanıyodum:bbo:

meran buraya yazmadı biz msn de konuşmuştuk da
len msnden yazcaanıza cıtırın topicine yazsanıza:mymeka: söleyelim ozaman cıtıra kapatsın orayı herkes msnde versin birbirine:enbuyukkk:
neydek bacım aynı işte.yemekteyizdeki ahu varya ben onu tanıyorum.prens olanda kaydirigubbakcemile3ibolyanın hemşehrisi:lepi:
sen neydisen şevval nasıl.hala annesini üzirmii

buarada erkan corumlu puhahaaa:roflol::roflol::roflol:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, arikan2009
nie konusmuooon:a015:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, arikan2009
nie konusmuooon:a015:

canım bakmak için açıyorum sonra bir şey oluyor kalkıyorum başından pc nin sonra da unutuyorum.. sürekli yapacak bir şeyler oluyor o yüzden de sohbetlere fazla katılamıyorum.. kusura bakma canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…