hmm saola.s. meran nereye yazdı bunları.yemek bölümünemi burayamı?
he kız vallahi.hatta az önce ablasındanda bahsetti.herkese haber verdimkaydirigubbakcemile3sizede söyleyim dedim.anacım bura artık benim komşularımdan bile daha yakın.ne duysam buraya yazmayı istiyorumsırnaşık şey
kız menkşe o erkan da senin memleketliymişkaydirigubbakcemile3
celencim kahvaltı için 100 cc süt sağıyorum, isteyen 100 cc biberon maması da hazırlayabilir.. içine 2 tatlı kaşığı labne peyniri, yarım haşlanmış yumurta sarısı, 1 kaşık pekmez, 1 çaykaşığı tereyağı, 3 tane biskuvi koyuyorum..
çorba da klasik işte.. istediğim sebzeleri (havuçu çok, patatesi az olacakmış, yanında brokoli, ıspanak, karnıbahar, pırasa, balkabağı.. aklına ne gelirse ekleyebilirsin) buharda haşlıyorum (sevgili merancımın tavsiyesi üzerine) ..
haftada bir tavuk baget haşlıyorum (kemikli et daha iyi oluyomuş) suyunu kavanoz mamalarının kabına koyup dipfrize atıyorum.. böyle çorba yapacağım zaman tavuk suyunu çözdürüp kaynatıyorum, haşlanan sebzeleri de katıp robottan çekiyorum.. sonra 1 kaşık tereyağı koyup karıştırıyorum.. çorba hazırrrr..
eylül brokoli-havuç-patates çorbasını sevdi, baya hüpletti kaydirigubbakcemile3 karnıbahar, tarhana, pırasa pek sevmedi ama yine de ilk sefer için iyi yani 10 bebek kaşığı kadar yedi :lepi: :lepi:
ama damak tadları alışacak yani sevmedi diye pes etmek yokkk az az da olsa vericemmm :lepi: 1 kaşık bile yese kardır değil mi a.s
erkan hangisi ya.dansör olanmı.adamın çok güzel bir restorantı varmış:1shok:
he yavrum ya sen niye gelmiyon bakim buraya uzun zamandır, bi folüm mü çeviriyon yoğsan kaydirigubbakcemile3 bazen benim sıpa da damaklarıyla kıstırıyo gösümü sonra bi çektiriyo, babasının malı sankim kaydirigubbakcemile3 yavrum o demir ilacını attım gitti ben, bu ferrum daha içilebilir bişiy, tadına baktım iyi yani, aroması filen var, yav dr sade verecen dedi, ben meyve suyuyla filen karıştırsam olmamı dedim olmaz dedi, illa sade vercekmişim, pekmez de vermicekmişiz, ben arada çay kaşığı kadar veriyodum, sadece şeker yüklemesi yaparsın başka bi işe yaramaz diyo, :uhm:
bibim bigisayar masa üstü arka odada arka oda da elektrikli ısıtıcı ile ısınıyor oyüzden oğlanı bırakıp giremiyorum birde kızın dersleri proje ödevleri zor fırsat buluyorum sankim biz okula gidiyoruz öğretmen ailelerede ders veriyor bende bazen pekmez veriyordum vermicekmiymişiz
ibolyacım patates yerine havuçla yapppp :lepi:
biliyosun ben ek gıdaya 6.ayda başlama taraftarıyım ama bizim doktor pat diye başlattı valla eylül muhallebi bile zor yerken şimdi kaşığa alıştı.. her yaptığımı sevmiyor ama yine de yapıyorum az da olsa yiyor..
erkan hangisi ya.dansör olanmı.adamın çok güzel bir restorantı varmış:1shok:
ibolyacım havuç daha faydalı ya o yüzden dedimmm
pekmez neden vermicekmişsin yaa benim doktor ver dedi veriyorum benn hem de biz demir hapına başlamadık 5. ayda kan sayımına göre başlıcaz...
azda olsa bende vercem canım sengözlerimebaksanabaman ne bilim yavrum yaa eda verme boşuna şeker yüklemesinden başka bişiy değil dedi bana, nette araştırıyorum demir deposu diyo, ya ben azcık da olsa vercem yaaa, pekmez doğal şey, bildiğimiz şeker yok ki içinde, hatta diyo ki nette pekmezin içindeki glikoz bilmemne bişiy olduğu için çok faydalıymış, unuttum şindik neydi onlar kaydirigubbakcemile3
aayyyy evet benim kızın da kakası kokuyoo artık demir damlasından oluyoo ibolacımm cunku o damladaki kokusu mokla birleşincee öğğğğk her acmaya midem kalkıyoo o damlanın kokusuna ne berbat bişeyy yaaa
netdiseniz hanımlar
len msnden yazcaanıza cıtırın topicine yazsanızameran buraya yazmadı biz msn de konuşmuştuk da
neydek bacım aynı işte.yemekteyizdeki ahu varya ben onu tanıyorum.prens olanda kaydirigubbakcemile3ibolyanın hemşehrisi:lepi:
sen neydisen şevval nasıl.hala annesini üzirmii
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, arikan2009
nie konusmuooon:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?