vücuduna bişey demedim leynn bence de zayıf olmak daha sağlıklı :lepi: allah var vücudu taş gibi..
ama yüzü çok çirkin yaaaa neden böyle yapmış ki yani yüzünü bu hale getirmek için çaba sarfetmiş o ilginçççç delikafadulden kaşları, dudakları, çenesi çok yapayyyyyy delikafadulden
benim eşim de çok yemek seçiyoklava:
o yüzden bizim evde yemek ben ne istersem o pişer :lepi: onun keyfine kalsak aç kalırız ayoll kaydirigubbakcemile3 ben genelde herşey yerim cokacimcoook yani çok sevmesem bile yediğim kardır deyip yapmaya çalışırım mesela karnıbahar sevmem ama dün pişirdim napalım onu da yemek lazım ama çok kötü kokuyoooo zar zor yarım tabak yedik :roflol: geri kalanı döktüm
asla yemeyeceğim şey sakatatlar (ciğer falan hayatta yiyemem öğkkkk) ve balık dışındaki deniz canlılarıdır.. onun dışında az çok herşeyden yerim cokacimcoook
mrb kızlarr
dün ibolyamın tarif ettiği çayı yaptım..sabahta içtim onu bi güzel bi nebze daha iyi hissediyorum kendimii...ama gözlerimm çok şişmiş..aynaya bakıncaa korktuum sabah :çok üzgünüm: bii atlatsaydım yavrularıma bulaştırmadan :Saruboceq:
eşinin off günü olması çok iyi denk gelmiş ya iilk 2-3 gün çok ağır oluyor sonra hafifler inşallah.. iboşun tarifi günde 1 kere mi içiliyor ki :uhm:
ben kaçarr kendinize iyi bakınn aman hasta olmayınn...hepücüğünüzüü öpüyorum Şeniz
terkeni merak ettim açıkcasıı hiiç görünmüyor çoktandır msj yazmamışş...birde zambakçığım şevval doymuyor olabilir mii canım yaa..ek bişeyler verseen muhallebi falan verseen haa..inş.yakında düzelirr çok zor gerçekten Allah yardımcın olsuun :Saruboceq:
hadii gitte dinlenn canım
terken annesine gitniş olablirbige pc yi eşim göturuyo diyoduu
ayy dün aksam haceri uyutacaktım karnını doyuruyum dedim emdii doymadı sankı göğüslerim yumusaktıı neyse iy uyusun diye pipriçli muhallebi yedirdim b fincan kadar uyudu ama ben uyuyamadımgece gögüslerim tas gibi olduu sızlıyoo allhım pşman oldum yedirdiğime doymasa uyanır emerdi bende acı cekmezdimm anaaa nasıl olduu ıik defaa öyleee artık doldu tasıyoo gögüs pedi ıslndıı uyuyamıyom koluun altana dogruu agrıyoo beklıyom zilli uyansada emse dıye yok oda uyanmıyoo sabah 5 dogru uyandı birini emdi doydu otekiiyle yıne uyuyamadım gece blük bülük uykuu sinr oldum bifaha sadece emzirecem doysada doymsada kötükedihüsoyedirmemm
hadii gitte dinlenn canım
terken annesine gitniş olablirbige pc yi eşim göturuyo diyoduu
ayy dün aksam haceri uyutacaktım karnını doyuruyum dedim emdii doymadı sankı göğüslerim yumusaktıı neyse iy uyusun diye pipriçli muhallebi yedirdim b fincan kadar uyudu ama ben uyuyamadımgece gögüslerim tas gibi olduu sızlıyoo allhım pşman oldum yedirdiğime doymasa uyanır emerdi bende acı cekmezdimm anaaa nasıl olduu ıik defaa öyleee artık doldu tasıyoo gögüs pedi ıslndıı uyuyamıyom koluun altana dogruu agrıyoo beklıyom zilli uyansada emse dıye yok oda uyanmıyoo sabah 5 dogru uyandı birini emdi doydu otekiiyle yıne uyuyamadım gece blük bülük uykuu sinr oldum bifaha sadece emzirecem doysada doymsada kötükedihüsoyedirmemm
yavrum bnce önce emzir ondan sonra eğer doymazsa başka bişiy ver, ama önce göüslerini boşaltsın, hem senin göüs pompan yokmu len, ben sürekli sağıyom onla
canım benim de öyle oluyor ama süt yetmiyor artık yani muhallebi vermek zorundayım.. sen de bi yerden başlıcaksın artık muhallebi ver bence..
ben o durumda göğüslerimi rahatlatacak kadar (100 cc falan) sağıp dolaba atıyorum, kahvaltıyı o sütün içine hazırlıyorum..
pompam yoktuu yaavv uyuz oldumm zaten öncee emzrdim doymadı gibi oldu muhallebi yedirdim onuda yedii
selam kızlar nasılsınız.bu akşam yemekteyizdeki ahu varya annemlerin eski üst komşusun kız kardeşi.arada ablasını ziyarete gelirdi arkadaşlık ederdik.hatta benim doğum günümde bize gelmişlerdi güzel vakit geçirmiştik.fotoğraf falan çekinmiştik.tv de görünce şaşırdım.o zamanda almanyada yaşıyordu oğlu falan olmuş maaşallah
anaaaaa vallaha mı kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız.bu akşam yemekteyizdeki ahu varya annemlerin eski üst komşusun kız kardeşi.arada ablasını ziyarete gelirdi arkadaşlık ederdik.hatta benim doğum günümde bize gelmişlerdi güzel vakit geçirmiştik.fotoğraf falan çekinmiştik.tv de görünce şaşırdım.o zamanda almanyada yaşıyordu oğlu falan olmuş maaşallah
evi cok güzel karının ewi.kendide pınar altuğa benzio:uhm:
kız menkşe o erkan da senin memleketliymişkaydirigubbakcemile3
oooooooo ben bebek yemeği yazıyom millet yemekteyizi izliyo :dilcikar:
benim favorim erkan puhahaha :roflol: :roflol: :roflol:
oooooooo ben bebek yemeği yazıyom millet yemekteyizi izliyo :dilcikar:
benim favorim erkan puhahaha :roflol: :roflol: :roflol:
celencim kahvaltı için 100 cc süt sağıyorum, isteyen 100 cc biberon maması da hazırlayabilir.. içine 2 tatlı kaşığı labne peyniri, yarım haşlanmış yumurta sarısı, 1 kaşık pekmez, 1 çaykaşığı tereyağı, 3 tane biskuvi koyuyorum..
çorba da klasik işte.. istediğim sebzeleri (havuçu çok, patatesi az olacakmış, yanında brokoli, ıspanak, karnıbahar, pırasa, balkabağı.. aklına ne gelirse ekleyebilirsin) buharda haşlıyorum (sevgili merancımın tavsiyesi üzerine) ..
haftada bir tavuk baget haşlıyorum (kemikli et daha iyi oluyomuş) suyunu kavanoz mamalarının kabına koyup dipfrize atıyorum.. böyle çorba yapacağım zaman tavuk suyunu çözdürüp kaynatıyorum, haşlanan sebzeleri de katıp robottan çekiyorum.. sonra 1 kaşık tereyağı koyup karıştırıyorum.. çorba hazırrrr..
eylül brokoli-havuç-patates çorbasını sevdi, baya hüpletti kaydirigubbakcemile3 karnıbahar, tarhana, pırasa pek sevmedi ama yine de ilk sefer için iyi yani 10 bebek kaşığı kadar yedi :lepi: :lepi:
ama damak tadları alışacak yani sevmedi diye pes etmek yokkk az az da olsa vericemmm :lepi: 1 kaşık bile yese kardır değil mi a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?