Bitanem ne olur yanlış anlama bu platform birbirimizden hem faydalanmak hem de eğlenmek için maksatımız Allah Korusun kalıcı bir yan etkisinden sizleri korumak için bir önlem almak içindir. Bizler seni yanlış anlamadık elbette sende her gördüğün bitkiyi kullanmıyorsun ama tavsiyemiz önce doktor ve ilaç bir bitki bir çok şeye deva olduğu gibi birçok yeri de tahrib edebiliyor belki farkında olmuyorsunuz ama ileride patlak veriyor siz hastalığınızın nerden kaynaklandığını bile anlayamıyorsunuz maksatımız birbirimizi uyarmak Unutmaki birbirimizi sevmesek uyarmayız da...
canım ne yapmak istersin ne sever eşin gecn byevii bi tarıf yaptım ben hiç yapmamisştım
bilenler vadır zaten kürdan kebabı ve cok guzel olduu patlıcanla ve kıymayla yapılıyoo patlıcanın mevsımı degıl amaben yaptımm bunu dene istersen anlatıyım
vallaa ben aslında anıyom az cok ama benim mıymıntı herıf hıç bi yemeği sevmiyoo bak sayıyım taze fasulye,kabak, ıspanak, pırasa, dolma, bugur pilavı, bamya, lahana dolması domats corbası sehrıye corbası patlcanın sadece karnı yarıgını severkarnı barıda askerde mecbur yemiş mırın kırın yıyo yaa daha vardı unuttum bunlaklava:kötükedihüsorı hiç sevmez en güzel sekilde yap yıne agzına bile sürmezzz
canım ne yapmak istersin ne sever eşin gecn byevii bi tarıf yaptım ben hiç yapmamisştım
bilenler vadır zaten kürdan kebabı ve cok guzel olduu patlıcanla ve kıymayla yapılıyoo patlıcanın mevsımı degıl amaben yaptımm bunu dene istersen anlatıyım
vallaa ben aslında anıyom az cok ama benim mıymıntı herıf hıç bi yemeği sevmiyoo bak sayıyım taze fasulye,kabak, ıspanak, pırasa, dolma, bugur pilavı, bamya, lahana dolması domats corbası sehrıye corbası patlcanın sadece karnı yarıgını severkarnı barıda askerde mecbur yemiş mırın kırın yıyo yaa daha vardı unuttum bunlaklava:kötükedihüsorı hiç sevmez en güzel sekilde yap yıne agzına bile sürmezzz
benim kızım uyandı arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi sohbetler görüşürüz :1rolleyes:
leylaaa yok kız ben de burdayım yalnız falan değilsin yavrummmm.bu arada meran iyileşti mi yaa
mrb kızlarr
dün ibolyamın tarif ettiği çayı yaptım..sabahta içtim onu bi güzel bi nebze daha iyi hissediyorum kendimii...ama gözlerimm çok şişmiş..aynaya bakıncaa korktuum sabah :çok üzgünüm: bii atlatsaydım yavrularıma bulaştırmadan :Saruboceq:
merannnn nasıl oldun canım yaaa düne göre daha iyisin inşallah hee :uhm:
dün ibolya bana bi çay tarifi verdi..akşamdan bekletiorsun sabah kaynatıyorsun pekmez ve sirke koyup içiorsun...içtimm walla biraz daha iyi hissediyorum kendimi..multivitamin manyağıı yaptı kocacımda sağolsun..her hapşuu deyişimde vitamin öksürünce pekmezz getirio delüü etti benii ya kafamçokkarıştı Allahtan eşimin off günü 2 gündür evde yarında biraz daha toparlanırsam çok iyi olcakk...
len hasta olunca sağlığın kıymeti bilionio ya 2 gündür bakıyorum ne çok iş yapıyormuşum be dedim...2 çocuk,1 eş, yemek,bulaşık,çamaşır,ütü,temizlik artıı bide internetee girmeye zaman buluyormuşuum haftada 1 de roman bitiriyorum dedim :çok üzgünüm: anlamıyorum zaman nasıl geçior diyordum meğersee tempom baya iyiymişş...şimdi yatıyorum zaman geçmioo...
leylaaa yok kız ben de burdayım yalnız falan değilsin yavrummmm.bu arada meran iyileşti mi yaa
eşinin off günü olması çok iyi denk gelmiş ya iilk 2-3 gün çok ağır oluyor sonra hafifler inşallah.. iboşun tarifi günde 1 kere mi içiliyor ki :uhm:
merancımm gecmiş olsuun yaa inş hemen atlatısınn özledik len enercik halini
ben kaçarr kendinize iyi bakınn aman hasta olmayınn...hepücüğünüzüü öpüyorum Şeniz
terkeni merak ettim açıkcasıı hiiç görünmüyor çoktandır msj yazmamışş...birde zambakçığım şevval doymuyor olabilir mii canım yaa..ek bişeyler verseen muhallebi falan verseen haa..inş.yakında düzelirr çok zor gerçekten Allah yardımcın olsuun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?