2008 Ekim Anneleri

yok yanlış anlamadım canım söylediklerine katılıyorum ama bir sürü ilacı kullanıp sürekli doktora gidip çare bulmayınca son çare diye başvurdum.ilgin içinde teşekkür ederim:1hug:a.s.

benim eşim de çok yemek seçiyo klava:
o yüzden bizim evde yemek ben ne istersem o pişer :lepi: onun keyfine kalsak aç kalırız ayoll kaydirigubbakcemile3 ben genelde herşey yerim cokacimcoook yani çok sevmesem bile yediğim kardır deyip yapmaya çalışırım mesela karnıbahar sevmem ama dün pişirdim napalım onu da yemek lazım ama çok kötü kokuyoooo zar zor yarım tabak yedik :roflol: geri kalanı döktüm

asla yemeyeceğim şey sakatatlar (ciğer falan hayatta yiyemem öğkkkk) ve balık dışındaki deniz canlılarıdır.. onun dışında az çok herşeyden yerim cokacimcoook

işin çok zormuş canım eşin sebzelerin çoğunu yemiyormuş benim eşimde bu saydıklarının hepsine bayılıyor :dance:

özlemcim ben günlük vermeye çalışıyorum dün eve gittiğimde annem bir gün öncesinin çorbasını yedirmiş uyardım bi daha yedirmicek ya onların sindirim sistemleri taze daha taze yiyecek lazım bence bayat zarar verebilir ben yaptığım tarifleri de yazcam ama size onları da taze yedirmek lazım bulamadım o kısmı

naber kızlar?ben meleğimi oturttum küvetine ohhh.oturmamız gerekiyo ya hergün 10 dk.sonra da güzelce şampuanladım çıkardım.şimdi uyuyo ama dün sinir krizi geçirecektim.saat 8 de kalktı 1:30 a kadar uyumadı.zor uyudu.valla yiyecektim haaa.yazık kocişimi de kırdım dün.zillinin yüzünden nese siz de ne var ne yok

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21
ayy yanlız kaldım

leylaaa yok kız ben de burdayım yalnız falan değilsin yavrummmm.bu arada meran iyileşti mi yaa

benim kızım uyandı arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi sohbetler görüşürüz :1rolleyes:

mrb kızlarr
dün ibolyamın tarif ettiği çayı yaptım..sabahta içtim onu bi güzel bi nebze daha iyi hissediyorum kendimii...ama gözlerimm çok şişmiş..aynaya bakıncaa korktuum sabah :çok üzgünüm: bii atlatsaydım yavrularıma bulaştırmadan :Saruboceq:

leylaaa yok kız ben de burdayım yalnız falan değilsin yavrummmm.bu arada meran iyileşti mi yaa

sğll cnm benim biraz daha iyiyimm Şeniz

yaa eylül duru nasıll dün okudum kıyamam kuzuyaa :çok üzgünüm: sıcak suya oturtmak işe yaradı mıı barii

merannnn nasıl oldun canım yaaa düne göre daha iyisin inşallah hee :uhm:

merannnn nasıl oldun canım yaaa düne göre daha iyisin inşallah hee :uhm:

dün ibolya bana bi çay tarifi verdi..akşamdan bekletiorsun sabah kaynatıyorsun pekmez ve sirke koyup içiorsun...içtimm walla biraz daha iyi hissediyorum kendimi..multivitamin manyağıı yaptı kocacımda sağolsun..her hapşuu deyişimde vitamin öksürünce pekmezz getirio delüü etti benii ya kafamçokkarıştı Allahtan eşimin off günü 2 gündür evde yarında biraz daha toparlanırsam çok iyi olcakk...
len hasta olunca sağlığın kıymeti bilionio ya 2 gündür bakıyorum ne çok iş yapıyormuşum be dedim...2 çocuk,1 eş, yemek,bulaşık,çamaşır,ütü,temizlik artıı bide internetee girmeye zaman buluyormuşuum haftada 1 de roman bitiriyorum dedim :çok üzgünüm: anlamıyorum zaman nasıl geçior diyordum meğersee tempom baya iyiymişş...şimdi yatıyorum zaman geçmioo...

eşinin off günü olması çok iyi denk gelmiş ya iilk 2-3 gün çok ağır oluyor sonra hafifler inşallah.. iboşun tarifi günde 1 kere mi içiliyor ki :uhm:

eşinin off günü olması çok iyi denk gelmiş ya iilk 2-3 gün çok ağır oluyor sonra hafifler inşallah.. iboşun tarifi günde 1 kere mi içiliyor ki :uhm:

1 kerede içilio olsa gerek ..bekletince etkisi daha farklı olabilir...ben yaptım hepsini içtiim ama bir daha ne sirke içerim zateen ne pekmezz görmek bile istemiyorum :bbo: neysekii iyi geldii içtiğime değdii

ben kaçarr kendinize iyi bakınn aman hasta olmayınn...hepücüğünüzüü öpüyorum Şeniz

terkeni merak ettim açıkcasıı hiiç görünmüyor çoktandır msj yazmamışş...birde zambakçığım şevval doymuyor olabilir mii canım yaa..ek bişeyler verseen muhallebi falan verseen haa..inş.yakında düzelirr çok zor gerçekten Allah yardımcın olsuun :Saruboceq:

sana kıyamam ben yaaa:teselli: bu halinle bile hala bizleri dşünüosun:1hug: allahım sana en Acilindrn şifa versin:Saruboceq: senin tamer oturuo oyalanıo allahım ben hasta olursam naparım:1shok::1no2: rabbim sen koru:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…