2008 Ekim Anneleri

heee bak o zaman senin zilli erken yürüyeceği için ayaklanmış olabilü, len bak ahmet kayanın sevdiğim bazı şarkıları var mesela, özellikla kafama sıkar giderim diyo ya hasta oluyom o şarkıya, yusuf hayaloğlunun tarzı bana sert geliyo, yani şarkıları şiiirleri filen yorulmayış şeklinden bahsediyom, yoğsan sözlere bi lafım yok anacım, bu arada celen bu sanalülülülülülü

biz hiç kabız olmadık bilmiiim de o fitil mıçırtma fitili mi, kız ne dicem, burda hani erpa hastanesi var ya, geçen sefer kontrole gittiğimizde dr bizden kaka tahlili istediydi, benim sıpanın dötüne şırıngayla lavman verdiler pıtırttt yaptı, bi sorsanıza doktorunuza, belkim üle bişey verebilü, fitil sokup durmayın bebenin mıçına düzenini bozmayın eyi deel, .bu arada o kabızlık ne zamandan beri var yani kaç gündür mıçmıyo, valla yeni sezeryan olduğum sıralar kabız olduydum, herüfe dedimki baa fitil getir geberiyom, fitili koyduk ama heçbi mok çıkmadı :roflol: o fitiller hiçbi moka yaramii anam
merhabaa kızlarr naptınızz ne var ne yokk Şeniz
ibolyacım Allah razı olsunn sana o tarifi veren kişiden wallahii dünkü halimden çok daha iyiyim...çok şükür iyileşiyorum :Saruboceq:

yaaa işe yaradımı, ay çok sevindimmmmm Şeniz

bak bebetto dyince aklıma burak kut geldi iyimi, ona da bebeto diolardı dimi, ay ben aşıktım o herife yaaakaydirigubbakcemile3 ondan sonra tayfuna aşık oldum, sonra kenan doğuluyakaydirigubbakcemile3 hatta bi ara sinan özene bileme aşık oldum evlenioduk rüyamda :roflol::roflol::roflol: ay amma çok aşık olmuşum be şindik aklıma geldi iyimi, bi de sınıfımızda birkaç kişiye daha aşık olmuşluğum vardır, tabi kendi kendime aşık oluyom o ayrı, heçkimseler bilmez ben öyle kendi kendime aşık olurum hayeller kurarım, sonra hastalar olur yataklara düşerim ay ne manyak karıymışım be :roflol::roflol: lise yılları ne deli doluymuş yaaa :roflol::roflol: hee bi de hani yılan hikayesi diye bi dizi vardı bi zamanlar, orda erkan ağa vardı, gerçi ben kürşatı beğeniyodum ama rüyama erkan ağa girmiş, ben de zeynoymuşum, zeynom gitmeeee diyodu baaa :roflol::roflol::roflol: aayyy ben bu rüya konusunda sınırları zorluyom haaaa :roflol::roflol: velhasıl kelam platonik aşklarım çoktur benim,h içkimseler bilmez ben kendikendime aşık olurdum, platonik aşkın tadı da bi başka oluyo beeee, istediğin gibi yön verebilyon hayallerine :asigim:

ahh canim yaa alisirsiniz zamanla insallah cok fazla dusunmemeye calis tabi cok zor ama kafana takarsan dahada zorllastirirsin bakicisi nasil barii allah icine merhamet verir ins

kızlar pekmez konusunda birkaç bişey yazmak istiyorum..pekmezdekii en önemlii şeyy kalsiyumm...1 kaşık pekmezde 1 bardak süte eş değerde kalsiyum var...vermek gerekiyor bana mantıklı geliyor doktorumda tavsiye etmişti zaten..amaa FAZLASI karaciğeri yorar fazla miktarda vermemek lazım bebekleree..çünkü bebekler sevioo bizde faydası var die fazla verirsekk zararını görürüz...

celenim msnden bdeste söylemiştim ben buharda pişiriyorum die nasıl yaptığımı anlattım....ibolyayla dbestle msn konuştukça söylüyorum...burda ek gıda konusunda paylaşmak istemiyorum çok yorum yapılıor ve benim hoşuma gitmiyor yapılan yorumlar...o yüzden denk geldikçe msnden konuşabiliriz birebir daha anlaşılır oluyor Şeniz

buharda pişiriyorum ben tamerin sebzelerini..tencereye su koyuyorum metal süzgeçler varya onun içine sebzeleri koyuyorum onda pişiriyorum..hatta balığıda buharda pişiriyorum vitaminleri kaybolmuyor..özelliklede brokoli suda haşlamamak lazım buhar en iyisii..işte böyle ayrıntılar aklımıza geldikçee konuşuyoruzz...

senağlamasenağlamasenağlama yaaaaa öle deme lennn, ben de bi gün bırakıp işe gidecem çok koycek biliyom ama ekmek parası yav, hay ben bu paranın yaaa, yafrim ne gzel öğlenleri görebiliyon çok şükür ya uzaklarda olsan akşama kaar göremesen, yavrucuk senin yokluğunu çok fazla hissetmicek ne güzel, buna da alışırsın zamanla be, bak ben gelin girdiğim evde 7 yıl kadar durdum, sonra işyerime yakın olsun kaloriferli olsun diye başka bi eve taşıncak olduk, aynı işyerined çalışan bi başka arkadaşım da evini boşaltıp ablasının o tarafa taşıncakmış, bana benim çıktığım yere sen gir boşu boşuna ev arama dedi, neyse onun çıktığı yere ben girdim eşyaları filen yenice yerleştirdik, sonra işe gittim işte, ev adresini arkadaştan almak için onun çalıştığı odaya gitmiştim, bi baktım suratı kapkara, noldu len diyom yok bişi diyo noldu iyom yok bişi diyo, meğersem bebesi evimize gidelim diye diye ağlarmış, kızım evimiz burası artık diyomuş yok illa ben evimize gitcem diye çocuk yırtmış kendini, anasının da gücüne gitmiş çok, ağlayıverdiydi bana, analık böle acayip bişi ya işte napcan, allah acılarını göstermesin yeterki, bunlara da alışırız :teselli:

bende yarın çarşamba pazarına gidiiim diyodum, ordan metal bi süzgeç alim barik, benim süzgeçlerim metal diildi, küçük tencereye sıcek şekil süzgeçim yok zaten

benim de buaralar hiç aklımdan çıkmıyo bu.. nasıl bırakıp da işe gidicem.. gerçekten çok zor yaa :çok üzgünüm: uyurken bile uyansın da seveyim diye bekliyorum -ki benimki öyle saatlerce uyuyan bi bebek değil- bütün gün onsuz nasıl dururum bilmiyorum :çok üzgünüm: zaten iyice ev hanımı moduna girdim....

bizdekide aynı marka canım

söylediğin belitiler yok bende koyduğuma pişman oldum bir daha koymam ya

aman yanlış anlaşılma olmasın.. bu belirtiler varsa hemen dr a gitmek lazım zaten, yine fitil koyulmaz..
ancak bir haftadır yapmıyo ama genel durumu normalse fitil koyulur..

Len ibolyaa ne guldum ha,ha asklarinaa bende lisede ozcan denize aasiktim anaam ölüyodum herif icin okuldan kactim tek sabima sinemaya asmali konagi seyretmeye gittim bikerede ozcan deniz kayseriyee konser vermeye geldi tabi onu gorebilmek en buyuk hayalimm ruya gibi konser alaninin en onune gecmekye calisiyom tabi polisi arlattim demiri devirdim kostuumm tabii pistin onunde bekledim tabi bi cikti bu ben bayginlik gecirecem nerdeyse neysee cok mutluyum 2 sarki soyledii biseyden rahatsiz oldù uyari yapti biride buna kufur etti len sahmeyi terketti gitti herif ben nasil agliyoom gitti daha leyla sarkisini bile soylemediydi ozcan gitme diyee ayy ne salakmisim simdii gicik oluyoomm

benimm heeeç platonikk aşkım olmadıı yaa hoşlandığım biri olursa gözgöze gelirdik :1rolleyes: illakii çıkma teklifii gelirdii arkasından kaydirigubbakcemile3 ama platonik öğretmen aşkları olann bi arkadaşım vardıı öğkk gelmişti onun platonik aşklarından galiba ondan olmadımm kötükedihüso birde acı çekmeyii sevmem yaa aşk acısı yaşayam en çokk sevdiğim kocamdan bile birgün ayrılırsam taşş gibi dururuum aşk acısı onu yaşamak bana göre dill bee fisfisfis

Allah kolaylıık versinn olcaycıım bunlar zor ve sancılı geçecek zamanlar 2-3 hafta içindee daha kolay olur herşey inş...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keşkee benimdee platonikk bi aşkıım olsaymışş bee şimdi gülebilcen bi anın var bak...okulu bile kırmışsıınn....

Son düzenleme:

yavrum aşk acısı çekmiyon ki zaten, kendi kendine hoşlanıyon, sonra hayallere dalıyon, sonra böööle hastalar olyon filan ama o hastalık acı vermyo, gece rüyanda gündüz hayalinde sürekli o var, bak bi tane platonik aşkım vardı benim ortaokuldayken, annesi babası almanyada çalışıyolarmış, bu babannesinin yanında kalıyomuş, hiç aklımda hayalimde bile yoktu aslında o çocuk, sürekli görürdüm teneffüslerde, sıdıkayla emine diye iki arkadaşım vardı biz üçüümüz aynı sırada otururduk, bi gün sıdıka dediki ay dedi bak bu oğlana bayılıyom bu bana çıkma teklif etse hemen kabul ederim dedi, sonra ötekisi dediki bak bu oğlan beni kesip duruyo ne zamandır ahan da 1 haftaya kadar çıkma teklif edecek görceniz dedi, len sağa baktım sola baktım ikisi de kırıştırıyo, ulen dedim benim ne eksiğim var, bir anda haşırt diye o oğlanı kestirdim gözüme, ahan dedim bende şu oğlana hasta oluyom, keşkem baa çıkma teklif etse dedim :roflol::roflol: anam sen sonra gerçekten hoşlan bu oğlandan, biz g şubesiydik, o f şubesiydi, sınıflarımız yan yanaydı, eminenin de kız kardeşi vardı emel diye, o da onun sınıfındaydı, anam sen emeli köşeye kıstır, hakkında bi sürü bilgi al, diyo ki emel o çocuk havalı sana pas vermez, niye len diyom, o zengin çocuğu diyo, hem görmüomusun ne kadar kendine güvenio diyo, hem dersleri de hep 5 onun diyo, onun peşinde artiz kızlar koşuyo yine de yüz vermiyo diyo, ben bööööle bi üzüldüm bi üzüldüm, ama yine de umutlanıyom, adyömersinden fal bakyom, bizim türkce dersimiz olduğu zaman onların beden dersi oluyodu, öğretmen arkasını döndüğü an hemen kalkıyom bahçeye bakıyom bi kerecik görebilirmiyim acaba diye, çaktırmadan kedi gibi peşinde dolanıyom, teneffüslerde o bankta otururdu hep, ben de kızlarla onun etrafında volta atıyom çaktırmadan, kızlar da onu bana yapmaya çalışıyolar ama nasıl yapcaklar bilmiyolar falan ay çok güzeldi yaa benim burcumun özelliği zaten anam bu, çok hayalciyimdir ben zaten, yani önceden öleydi , şindik uçuk hayallerden ziyade gerçeğe yakın hayaller kuruyorum artık, ama o zamanlarda hayallerimin sınırı yoktu, balık burcu hayallerini öyle gerçek yaşar ki bazen hayal mi gerçek mi karıştırır, işte benim de öyledi, o kadar gerçek yaşıyodum ki hayallerimi, sanki gerçekten onunla flört etmişim gibi oluyodu, sonra zaten kendi kendine saman alevi gibi kayboluuup gidiodu, birkaç gün sonra o aşktan eser kalmıyodu, yeni aşklara yelken açıodum yani :roflol:

ay evet ya çocukluk işte napcan, şimdi olsa gülüyoz dimi, ama onlar da güzeldi be öle deme, ben şindi yüzümde gülümsemeyle hatırlıyorum onları, ne kadar değişik düşünüyomuuşum o zamanlarda diyorum
heee hepinizi sevioom ibolyayıdaa sevioruum Şeniz delüü karuu illaa ona özel yazılcak senii sevioom deyiii yarebbiiimm al bu saa :mymeka: hem severim hem döveriim :jeyyar:

özel yazılcek tabe kaydirigubbakcemile3

Allah cezanı vermesinn :roflol: kız ne eğlencelii walla bilseydiim bende platonik olurduum bee :roflol: öyle güzel anlatıon kii....ben platonik aşk eşittir acıı gibi gelior bana o yüzden bana göre değil diordum ama bu pek bi eğlenceliymiş bee önce onu beğen sonra başkasını beğenn falann pek hoşuma gettii kaydirigubbakcemile3

tabi canım aşkın haddi hesabı yoktu bende :roflol: ya diorum ya bu biraz da benim burcumun özelliklerinden kaynaklanıyo anacım, yani özelliklerimi taşıyorum, dedimya balık burcu çok hayalcidir, öyle gerçek yaşar ki bazen hayal mi gerçek mi karıştırır o derece yani, hayallerinde sıınır yoktur, dolu dolu yaşar, o hayallerle çok mutluudur zaten, öyle mutludur ki gerçeğini arama gereği bile duymaz, ama hayallerinin önüne de geçmemek lazım, engellenmemeli yani, yoksa bir anda gökyüzünden yere çakılmış gibi olur, herşeyi altüst olur, o yüzden benim hayallerim hep kendi içimde kalırdı, aşklarıma istediğim gibi yön verirdim, istediğim şeyi yaşardım hayalimde, bu da beni çok mutlu ederdi, mesela hayalimde yüzlerce kez seni seviyorum dedirtebilürüm yani :roflol::roflol:ama misal sen aynı şeyleri hissetmeyebilirsin, bu biraz da burçlarımızın özellikleriylen de ilgilü, hıh özledim bee o günleri, ne deli hayaller kurarmışım :roflol:

vayyyy ibolyaya bak heleeee delikafadulden benim de platonik aşklarım oldu ama küçüktüm yawww
zaten 19 yaşımda eşimlen tanıştım, 6 yıl çıktık, sonra evlendikkk :asigim: :asigim:

sanki 40 yıldır birbirimizi tanıyoruz gibi.. sanki hep yanımdaymış gibi hissediyorum :asigim: askere gidince ne mok yicem bilmiyom :çok üzgünüm: buraya gelir ağlarım senağlama siz de beni dinlersiniz artık senağlama senağlama

len ağlama bak valla ben aslında çok duygusal karıyımdır bööle manyakmanyak konuşuğuma bakma, çok üzülürüm ha, sakın zırlayım deme kocan askere gidince, güçlü ol heme yoğsan döverim :mymeka:

geçen yıl kayserideyim bekar bir arkadaşımla hisar pastanesi var orda oturyorduk..işte muhabbet öyle bir yere geldii işte dedi artık evlendinn eskisi gibi teklifler falan yoktur demi dedii..bende bikaç kere evli olduğumu düşünmeyen birkaç kişiden teklif aldım ama çokk zoruma gitti dedim...sorunu kendimde aradım dalan dedim...evliyken insanın çook zoruna gidioo birisinin tanışalım mı demesi ...neyse o sırada garson bii kağıt getirdii pembeli hanıma verirmisiniz dedi karşıda ki bey böyle söyledi dedii bana bi kağıt verdi...bende arkadaşıma diyroumm yuh edepsiz şunun yaptığına bak falan die..hemen garsona dedim bu nasıl bir densizlik nasıl getirsin falan...neyse notu açtım hergün burda seni görüyorum çok güzelsinn izin verirsen masana geleyim konuşalım yazıorduu...sonra karşıdan bi adam el kol işareti yapıo garsona sonra adam yanımıza geldi ben sinir küpüyüm kaşlar çatıkk adam ablaaa yaa kusuraa bakmaa pembeli köşedeki bayan dedim size getirmiş özür dilerim dedii kaydirigubbakcemile3 banaa gelmemişşş yaniiii kaydirigubbakcemile3 ama çok enteresan olan tam o konuda muhabbet ederken böyle bir şeyle karşılaşmak olduu ama ne güldük ne güldüük sonra tesadüfün bu kadarı diee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…