len ağlama bak valla ben aslında çok duygusal karıyımdır bööle manyakmanyak konuşuğuma bakma, çok üzülürüm ha, sakın zırlayım deme kocan askere gidince, güçlü ol heme yoğsan döverim :mymeka:
Sohnetinize doyum olmuyoo amma uykum geldii yaa
Sohnetinize doyum olmuyoo amma uykum geldii yaa
vayyyy ibolyaya bak heleeee delikafadulden benim de platonik aşklarım oldu ama küçüktüm yawww
zaten 19 yaşımda eşimlen tanıştım, 6 yıl çıktık, sonra evlendikkk:asigim: :asigim:
sanki 40 yıldır birbirimizi tanıyoruz gibi.. sanki hep yanımdaymış gibi hissediyorum :asigim: askere gidince ne mok yicem bilmiyom :çok üzgünüm: buraya gelir ağlarım senağlama siz de beni dinlersiniz artık senağlama senağlama
geçen yıl kayserideyim bekar bir arkadaşımla hisar pastanesi var orda oturyorduk..işte muhabbet öyle bir yere geldii işte dedi artık evlendinn eskisi gibi teklifler falan yoktur demi dedii..bende bikaç kere evli olduğumu düşünmeyen birkaç kişiden teklif aldım ama çokk zoruma gitti dedim...sorunu kendimde aradım dalan dedim...evliyken insanın çook zoruna gidioo birisinin tanışalım mı demesi ...neyse o sırada garson bii kağıt getirdii pembeli hanıma verirmisiniz dedi karşıda ki bey böyle söyledi dedii bana bi kağıt verdi...bende arkadaşıma diyroumm yuh edepsiz şunun yaptığına bak falan die..hemen garsona dedim bu nasıl bir densizlik nasıl getirsin falan...neyse notu açtım hergün burda seni görüyorum çok güzelsinn izin verirsen masana geleyim konuşalım yazıorduu...sonra karşıdan bi adam el kol işareti yapıo garsona sonra adam yanımıza geldi ben sinir küpüyüm kaşlar çatıkk adam ablaaa yaa kusuraa bakmaa pembeli köşedeki bayan dedim size getirmiş özür dilerim dedii kaydirigubbakcemile3 banaa gelmemişşş yaniiii kaydirigubbakcemile3 ama çok enteresan olan tam o konuda muhabbet ederken böyle bir şeyle karşılaşmak olduu ama ne güldük ne güldüük sonra tesadüfün bu kadarı diee kaydirigubbakcemile3
selamkızlar konunuz pek gözel bende katkıda bulunmak isterdim benimki gerçek karekter bilemdeel hatta ibolyayı geçebilirim platoniklik konusunda :)))he-man di benimaşkım
sonra zempla diye biçizgi roman karekteri vardı hayallerimde onunla ormanda ne aşna fişneler yaptık yaşıma uygun tabeee
neyse ben ne diicem yürütece yadahoppalayakoyan varmı içinizde bebeleri nası oyalıyonuz
valla çok pis günler bizi bekliyo ibolyacım senağlama senağlama
nereye gidiyon leyn tamam sustumm benim muhabbetimden mi sıkıldın da gidiyon senağlama
selamkızlar konunuz pek gözel bende katkıda bulunmak isterdim benimki gerçek karekter bilemdeel hatta ibolyayı geçebilirim platoniklik konusunda :)))he-man di benimaşkım
sonra zempla diye biçizgi roman karekteri vardı hayallerimde onunla ormanda ne aşna fişneler yaptık yaşıma uygun tabeee
neyse ben ne diicem yürütece yadahoppalayakoyan varmı içinizde bebeleri nası oyalıyonuz
lülü çok çook hafifletecektirr üzüntünüü hiiç merak etmee :teselli: iyi kii kızın varr canım beniim yalnız değilsin
yok yavrum sıkıntılı günler filen beklemiyo, sadece biraz özlem olucek hepsi bu, bak biz yanındayız, heme aslanlar gibi iboşun var burda be Şeniz
ive t ya sen beni bileme geçmişsin, demek himene aşıktın ha :roflol::roflol: ya benim dr hoppalaya bindirme dedi yaaa, yürüteçi de hiçbi dr tavsiye etmiyo zaten, ama benim dr niye hoppalayı önermedi yaa :uhm:
Günaydın leynnnnnn uyuyonuz değil mi???Heyyo bugün evdeyimhihoyyyt:dance::sm_cool: ve pek bi mutluyum süt izni sütttttt karu olmanın avantajları sabah kociş öyle diyo çocuk doğuruyosun hft 1 gün tatil yapıyosun kadın olmak varmış özendiği şeye bak kıskanç nolcek:dilcikar:Ana gibi yüreği taşımak ne demek bilmiyolar tabii:çok üzgünüm:Yavrunu bırakıp gitmenin zorluğu nedir bilmezler ki:çok üzgünüm:senağlamaAmannnn neyse kimseler yok bende gidem bugünün tadını çıkarıp oğluşumun yanına şööle bi uzanam öptüm heğiciğinizi:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?