2008 Ekim Anneleri

valla çok pis günler bizi bekliyo ibolyacım senağlama senağlama

Sohnetinize doyum olmuyoo amma uykum geldii yaa

nereye gidiyon leyn tamam sustumm benim muhabbetimden mi sıkıldın da gidiyon senağlama

selamkızlar konunuz pek gözel bende katkıda bulunmak isterdim benimki gerçek karekter bilemdeel hatta ibolyayı geçebilirim platoniklik konusunda :)))he-man di benimaşkım
sonra zempla diye biçizgi roman karekteri vardı hayallerimde onunla ormanda ne aşna fişneler yaptık yaşıma uygun tabeee
neyse ben ne diicem yürütece yadahoppalayakoyan varmı içinizde bebeleri nası oyalıyonuz

lülü çok çook hafifletecektirr üzüntünüü hiiç merak etmee :teselli: iyi kii kızın varr canım beniim yalnız değilsin

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amma komik olmuş seninkisi de len

puhahaha ilahiii hiç güleceğim yoktuuuu :roflol: :roflol: :roflol:

ben hoppalaya koyuyom sıpayı.. çok da seviyoooo :asigim: zıp zıp zıplıyooo :asigim: ama yürüteç almayı düşünmüyorum.. zaten bi kaç ay sonra cemreylen benim cadı yürür sanırsam kaydirigubbakcemile3

şuan almayı planladığım oyuncaklar fisherprice eğitici puppy köpek, fisherprice konuşan kaplumbağa ve playskool emekleme arkadaşım...

valla çok pis günler bizi bekliyo ibolyacım senağlama senağlama

nereye gidiyon leyn tamam sustumm benim muhabbetimden mi sıkıldın da gidiyon senağlama

yok yavrum sıkıntılı günler filen beklemiyo, sadece biraz özlem olucek hepsi bu, bak biz yanındayız, heme aslanlar gibi iboşun var burda be Şeniz

ive t ya sen beni bileme geçmişsin, demek himene aşıktın ha :roflol::roflol: ya benim dr hoppalaya bindirme dedi yaaa, yürüteçi de hiçbi dr tavsiye etmiyo zaten, ama benim dr niye hoppalayı önermedi yaa :uhm:

DBEST-LEYLA-İBOLYA-MERAN ve diğerleri canlarım tesellileriniz için çok tşk ederim hepinizi çok seviyorum iyi ki varsnız yarın evdeyim gündüz gireblirsem yazarım hft 1 gün süt iznim var şimdilik MERAN anacım sanada geçmiş olsun geçmişi okuyamadığımdan ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah vakit bulursam okuyacağım ben kaçıyrum kızlar hepinizi çok öpt

lülü çok çook hafifletecektirr üzüntünüü hiiç merak etmee :teselli: iyi kii kızın varr canım beniim yalnız değilsin

saol merancım ya inşalah öyle olur.. aslında onun için daha çok üzülüyorum babasız 1 yıl geçircek senağlama senağlama

saol canım yaa eşim askere gittiğinde ben çalışıyor olacağım.. bakalım zaman ne gösterecek..

herkes gidiyo heee
oysa benim hiç uykum da yoktu ya neyse kitap okuyayım ben de..

hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

leylaaaa huuuuuuuuuu
herkes gidiyo kızzz pc başında (ya da telefon elinde) uyuya mı kaldın leyyynnn

hadi dükkanı kapatıyoz çık sen deeee kaydirigubbakcemile3

aboooww bi ben kalmışımmmm

criminal minds başladı ben onu izler yatarım gariiii

Günaydın leynnnnnn uyuyonuz değil mi???Heyyo bugün evdeyimhihoyyyt:dance::sm_cool: ve pek bi mutluyum süt izni sütttttt karu olmanın avantajları sabah kociş öyle diyo çocuk doğuruyosun hft 1 gün tatil yapıyosun kadın olmak varmış özendiği şeye bak kıskanç nolcek:dilcikar:Ana gibi yüreği taşımak ne demek bilmiyolar tabii:çok üzgünüm:Yavrunu bırakıp gitmenin zorluğu nedir bilmezler ki:çok üzgünüm:senağlamaAmannnn neyse kimseler yok bende gidem bugünün tadını çıkarıp oğluşumun yanına şööle bi uzanam öptüm heğiciğinizi:a015:

günaydın len millethihoyyyt benşm cadının rutin sabah şikayetini yapiim size.acaip huy deiştirdi bu cocuk.gece saat bası ağlii.babişi kucaana lıp gezdirii ööle uyiiÇok üzgünüm çoook tabi bizim uykuda mok olii
buarada sizin kıllı aşklarınızı seviim benkaydirigubbakcemile3 benimde vardır platonik askım.ama meranınki gibi iki bakışmaylan normal aşka dönüşüverirdi zaten şu günlerde bitanesi sürekli aklımda:sm_confused: baya cıktıydık onlan.evlenme eşiine geldiydik.ama ben askerdeyken:a015: dedim.ama suara nie aklımda bilmiorum.sanırsam bası sıkısık:uhm:

olcayııım yazdıklarını okuyunca içim burkuldu yaa:çok üzgünüm: kıyamam sanada derinede:teselli: neyse bugun evdesin tadını cıkarın artık iicene:1rolleyes:

menekşeeeeeeeeee ahan buda saaaaakaydirigubbakcemileklava:

günaydın, ben de burdayımmmmmm....................

eeee çalışanlar tek tek dökülmeye başladı , bızdıkcan, nisanur derken olcay da işbaşı yaptı.... Allah kolaylık versin canlarım ......... laf aramızda ben bazen işe kafamı dinlemeye geliyorum diyebilirim çünkü kızım çok zilli ve çokkkk yoruyor beni...... zavallı annem akşama kadar helak oluyor ( gerçi çok büyük keyf alıyor bu yorgunluktann da )

çıtırım ek gıda konusu arka sayfalara gitmiş , neden ilerlememiş ki benneyaptımki................tam bana lazım olacağı zamanlar .............

ben şimdi sebze çorbası, püresi, meyve suyu-püresi , pirinç unlu muhallebi, yoğurt , peynir ve yumurta sarısı , bebe bisküvisi veriyorum..................

değişik tariflere ihtiyaç duyuyorum hem sindirimi kolay olacak , midesini yormayacak hem de gelişimine faydası olacak tarifler istiyorum ( özellikle tecrübeli anneler bu konuya ilgi gösterselerdi güzel olurdu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…