2008 Ekim Anneleri

canım tarıf azılmadığı ıcın gıtmiş..tarıf yazın daa gelsınnnn

GÜNAYDINNNNNNNN
ben geldimmm
nerdeydin len:mymeka: bende tam seni sorucaadımsositososito
bugun özlemde baslıycaktı.cok zor ilk dönemler belli.ama sonra ahan bööle olunuo muhahaa:roflol:
canım tarıf azılmadığı ıcın gıtmiş..tarıf yazın daa gelsınnnn

arka sayfalara gider tabi msnde tarif veriolar birbirlerine

nerdeydin len:mymeka: bende tam seni sorucaadımsositososito

bugun özlemde baslıycaktı.cok zor ilk dönemler belli.ama sonra ahan bööle olunuo muhahaa:roflol:

arka sayfalara gider tabi msnde tarif veriolar birbirlerine

demek msn de veriliyo :1shok: niye ki biz leyleğin yuvadan attığımıyız senağlama bize de söleseniz ne olur ki sanki

ah destina ahhhh bak gör bizi bıraktın böyle acemi acemi kaldık ortada , bi de beraber büyütecektik bebişlerimizi , gelmeyen şişko kalsın demiştin , inşallah hamile gibi dolaşıyosundur ortada :enbuyukkk:

puhahaaa:roflol: sen olcaana bak:roflol: 3. gelio olmasın :CüvCüv::roflol:

oh oh evdesin ha bugün, heee bi haftalığına yer değiştirelim baam deseydin, ule hayret bişi, süt iznini bilem kıskanıyo bu kuduruk erkekler kaydirigubbakcemile3 haayır olsun inşallah niye aklına geldi len şakkıdı hem nettim len ben sabah sabah göstertmişin sopayı yine, len bu senin cemre de niye böle yapii yav, bence kesin diş çıkarcek bu zilli
GÜNAYDINNNNNNNN
ben geldimmm

hoşgeldünüzzzzzzzzz Şeniz

çakılım ben bebe bisküvisi verimmi diye sordum dra, 6. aydan sonra dedi, şindik vermemeliymişim, :1closedeyes::ecrin_bebek:

ay yazııııııık öyle deme yaaa kaydirigubbakcemile3

sana sopa göstertmem için illa bişi mi yapman gereklülülülülülü

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, çakıltaşı_m, çıtır-pıtır+, destina4+, ibolya+, PirayeHira, tuuce+
yuuuuuhhh:1shok: ii insan bu kadar lafın üstüne gelirmiiişş:1shok: yavrum cok özledim ama önce bi döviiimm:mymeka:

nerdeydinsenağlama neden gelmedinsenağlama cok ösledim/ösledik senisenağlama prenses nasıl?yiğitte büymüştürsenağlama seni görünce ağlayasım geldi manyak karısenağlamaŞeniz

kızım o onun kalbinin temizliğinde deeeelll benim kalbimin temizliğinden ki lafını ettim Şeniz

heyytt savulun ule ben geldimmlülülülülülü
anam sonunda bağlantı problemi bitti avea coneck kartla bağlanıyom yavaş biraz kızlar birazdan gelirim gene çok özledim leen siziiŞeniz

kızım o onun kalbinin temizliğinde deeeelll benim kalbimin temizliğinden ki lafını ettim Şeniz
hee abdala malum olurmusŞeniz
anam sonunda bağlantı problemi bitti avea coneck kartla bağlanıyom yavaş biraz kızlar birazdan gelirim gene çok özledim leen siziiŞeniz

savulduk savulduk yeterki sen gelŞeniz nere gidionsenağlama

hoşgeldin destinacım, yav aveadan bağlanıyom diyon fatura çok gelmezmi yaaa :1shok:

kız destina sopalıksın heee, celenim az bile dövdü , bırak eskileri okumayı yaz bakiiimmmmm nerelerdesinnnnnnnnnnnnn, valla çok özledikkkkkk len .....................

bebişler nasıl , canına okuyolar mı lülülülülülü

Şenizyettim gari çok özledim olum sizi tarifleri yazarım ama akşam çünkü oğlan uyanık kızda tepemde zor şimdi bu arada oğluş 7 kilo 64 cm sadece anne sütü veriyom sıpaya ama zayıfmı ne:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…