nerdeydin len:mymeka: bende tam seni sorucaadımsositosositoGÜNAYDINNNNNNNN
ben geldimmm
bugun özlemde baslıycaktı.cok zor ilk dönemler belli.ama sonra ahan bööle olunuo muhahaa:roflol:günaydın, ben de burdayımmmmmm....................
eeee çalışanlar tek tek dökülmeye başladı , bızdıkcan, nisanur derken olcay da işbaşı yaptı.... Allah kolaylık versin canlarım ......... laf aramızda ben bazen işe kafamı dinlemeye geliyorum diyebilirim çünkü kızım çok zilli ve çokkkk yoruyor beni...... zavallı annem akşama kadar helak oluyor ( gerçi çok büyük keyf alıyor bu yorgunluktann da )
canım tarıf azılmadığı ıcın gıtmiş..tarıf yazın daa gelsınnnn
nerdeydin len:mymeka: bende tam seni sorucaadımsositososito
bugun özlemde baslıycaktı.cok zor ilk dönemler belli.ama sonra ahan bööle olunuo muhahaa:roflol:
arka sayfalara gider tabi msnde tarif veriolar birbirlerine
demek msn de veriliyo :1shok: niye ki biz leyleğin yuvadan attığımıyız senağlama bize de söleseniz ne olur ki sanki
ah destina ahhhh bak gör bizi bıraktın böyle acemi acemi kaldık ortada , bi de beraber büyütecektik bebişlerimizi , gelmeyen şişko kalsın demiştin , inşallah hamile gibi dolaşıyosundur ortada :enbuyukkk:
Günaydın leynnnnnn uyuyonuz değil mi???Heyyo bugün evdeyimhihoyyyt:dance::sm_cool: ve pek bi mutluyum süt izni sütttttt karu olmanın avantajları sabah kociş öyle diyo çocuk doğuruyosun hft 1 gün tatil yapıyosun kadın olmak varmış özendiği şeye bak kıskanç nolcek:dilcikar:Ana gibi yüreği taşımak ne demek bilmiyolar tabii:çok üzgünüm:Yavrunu bırakıp gitmenin zorluğu nedir bilmezler ki:çok üzgünüm:senağlamaAmannnn neyse kimseler yok bende gidem bugünün tadını çıkarıp oğluşumun yanına şööle bi uzanam öptüm heğiciğinizi:a015:
haayır olsun inşallah niye aklına geldi len şakkıdı hem nettim len ben sabah sabah göstertmişin sopayı yine, len bu senin cemre de niye böle yapii yav, bence kesin diş çıkarcek bu zilligünaydın len millethihoyyyt benşm cadının rutin sabah şikayetini yapiim size.acaip huy deiştirdi bu cocuk.gece saat bası ağlii.babişi kucaana lıp gezdirii ööle uyiiÇok üzgünüm çoook tabi bizim uykuda mok olii
buarada sizin kıllı aşklarınızı seviim benkaydirigubbakcemile3 benimde vardır platonik askım.ama meranınki gibi iki bakışmaylan normal aşka dönüşüverirdizaten şu günlerde bitanesi sürekli aklımda:sm_confused: baya cıktıydık onlan.evlenme eşiine geldiydik.ama ben askerdeyken:a015: dedim.ama suara nie aklımda bilmiorum.sanırsam bası sıkısık:uhm:
olcayııım yazdıklarını okuyunca içim burkuldu yaa:çok üzgünüm: kıyamam sanada derinede:teselli: neyse bugun evdesin tadını cıkarın artık iicene:1rolleyes:
menekşeeeeeeeeee ahan buda saaaaakaydirigubbakcemileklava:
GÜNAYDINNNNNNNN
ben geldimmm
günaydın, ben de burdayımmmmmm....................
eeee çalışanlar tek tek dökülmeye başladı , bızdıkcan, nisanur derken olcay da işbaşı yaptı.... Allah kolaylık versin canlarım ......... laf aramızda ben bazen işe kafamı dinlemeye geliyorum diyebilirim çünkü kızım çok zilli ve çokkkk yoruyor beni...... zavallı annem akşama kadar helak oluyor ( gerçi çok büyük keyf alıyor bu yorgunluktann da )
çıtırım ek gıda konusu arka sayfalara gitmiş , neden ilerlememiş ki benneyaptımki................tam bana lazım olacağı zamanlar .............
ben şimdi sebze çorbası, püresi, meyve suyu-püresi , pirinç unlu muhallebi, yoğurt , peynir ve yumurta sarısı , bebe bisküvisi veriyorum..................
değişik tariflere ihtiyaç duyuyorum hem sindirimi kolay olacak , midesini yormayacak hem de gelişimine faydası olacak tarifler istiyorum ( özellikle tecrübeli anneler bu konuya ilgi gösterselerdi güzel olurdu )
demek msn de veriliyo :1shok: niye ki biz leyleğin yuvadan attığımıyız senağlama bize de söleseniz ne olur ki sanki
ah destina ahhhh bak gör bizi bıraktın böyle acemi acemi kaldık ortada , bi de beraber büyütecektik bebişlerimizi , gelmeyen şişko kalsın demiştin , inşallah hamile gibi dolaşıyosundur ortada :enbuyukkk:
oh oh evdesin ha bugün, heee bi haftalığına yer değiştirelim baam deseydin, ule hayret bişi, süt iznini bilem kıskanıyo bu kuduruk erkekler kaydirigubbakcemile3
haayır olsun inşallah niye aklına geldi len şakkıdı hem nettim len ben sabah sabah göstertmişin sopayı yine, len bu senin cemre de niye böle yapii yav, bence kesin diş çıkarcek bu zilli
hoşgeldünüzzzzzzzzz Şeniz
çakılım ben bebe bisküvisi verimmi diye sordum dra, 6. aydan sonra dedi, şindik vermemeliymişim, :1closedeyes::ecrin_bebek:
puhahaaa:roflol: sen olcaana bak:roflol: 3. gelio olmasın :CüvCüv::roflol:
sana sopa göstertmem için illa bişi mi yapman gereklülülülülülü
şirkefim diyon yani :dilcikar:
hee abdala malum olurmusŞenizkızım o onun kalbinin temizliğinde deeeelll benim kalbimin temizliğinden ki lafını ettim Şeniz
heyytt savulun ule ben geldimmlülülülülülü
anam sonunda bağlantı problemi bitti avea coneck kartla bağlanıyom yavaş biraz kızlar birazdan gelirim gene çok özledim leen siziiŞeniz
heyytt savulun ule ben geldimmlülülülülülü
anam sonunda bağlantı problemi bitti avea coneck kartla bağlanıyom yavaş biraz kızlar birazdan gelirim gene çok özledim leen siziiŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?