2008 Ekim Anneleri

hoşgeldin olcay, tembelsin bugün , geç kaldınnn :mymeka:
o cüvcüv bende çıkmıyoooooo senağlama
bızdık gözün aydın, bebişin sağlıklı olmasına çokkkkk sevindimmmmm :1hug: ama kilo işini iyi dememiş doktorunnnn Kötü Kazen

fulyacım senin de gözünaydın canım demek senin kız yavaş yavaş doğum pozisyonunu alıyo zaten normali baş aşağı ayaklar yukarı dedi artık tepiklicek filan katlancaz benim oğluş yan duruyo gibi geliyo bana çünkü hep yanlardan tekme yiyom

fulya senin de gözün aydın canım , çok şükür bak bişeycik yokmuş, eeee napsın zavallı bebiş daracık yerde kendini oyalamaya çalışıyo işte, bu arada iç organlarımız da oyuncak onlara

olcay gece kocasını kıstırcaktı o yüzden akşamcı hanım gecenin büyüsünden anca kurtulmuştur:roflol::roflol::roflol:

bu arada gece nerdeyse kocam da beni kıstırıyodu olcayın ahını aldım herhalde zor kaçtım valla yok anam yok yarın evlilik yıldönünümümüz yarına kadar beklesin de heyecan yapsın:asigim:

çakıl cım bi senle ben varız herhalde muhabbet arıyan herkes iki satır yazıp kaçıyo heyttttt ekim anneleriklava:klava:

günaydın edhakcım benim kızın ayaqkları aşağıda şuan len bi tekme atıyo aşağıdan altıma yapcakmışım gibi oluyom bide çok huylanıyoom. nerdeyse tekme atmadığı zamanlar oh be diyom

sizin doktorlar benim 12 kiloya ne der acep :roflol: benim dr melek gibi heyç bişey demiyoo ama kocişimin takip ettiğini bildiği için olsa gerek. kocişimde beni kampa aldı resmen. Kötü Kazen kilo almadan sağlıklı beslenme kampı her sabah pekmezli süt falan. bide 3 güne bi tepemde hadee tartıya çık bakeem dioo bugün uyuma numarası yapiim dedim o gitsin ben rahat rahat şöle ballı börekli kahvaltı yapiim diye yine olmadı anladı numara yaptığımı naniknanik

edhak nası kaçtın bacım qııı , benim göbek ağırlık yaptı kaçamadım
kajo işin zor anacım, tartının ayarını filan bozsan işe yarar mı acaba :icecream:

ya kızlar ben de evhamlanmaya başladım hee, benim bebişin hareketleri de hem yavaşladı hem de azaldı sanki

Offya biz bu evhamlı hallerimizle nasıl geçircez şu 2-3 ayı bilmiyom valla.Allahım yardım etsim hepimize.

çakılcım bebekler artık büyüdü eskisi gibi fıldır fıldır dönemyolar tabi sadece ellerini ve kollarını oynatabiliyolarmış,bizimki dün bi pozisyon değiştirmeye kalktı karnım yırtılacaktı nerdeyse o kadar canım yandı eee tosun oldular artık onlar

doğru söylüyorsun, ilk kez kilosunu söylediğinde doktorum 158 gr filandı, gofret kadar olmuş demiştik, e şimdi çok şükür 1,5 litrelik pet kadar a.s

fulya ve bızdık gözünüzaydın hanımefendileri gördünüz demek maşallah ikisininde kilosu çok iyi

çakılım naptın hazırladınmı çantayııCADIARZU

geldim yaa valla bi an yakalandım sandımdı ben kocişe yemek hazırlarken kk açık kalmış allahtan oturmamış başına hemen kapattımdı üff bi de okursa valla beni mi çekiştiriyon diye yeme zılgıtı

doğru söylüyorsun, ilk kez kilosunu söylediğinde doktorum 158 gr filandı, gofret kadar olmuş demiştik, e şimdi çok şükür 1,5 litrelik pet kadar a.s

gofret mi:roflol::roflol:
ya bi ben göremedim 1,5 litrelik pet şişemi haftaya gidicem ama valla çok uzun oldu bu sefer bizim dr un izni de bitemedi bi türlü eeeeee aam kazanıyo tabi harcıcak düzcede nerde harcıcak yer gitmiştir akdeniz sahillerine:mymeka:

fulya ve bızdık gözünüzaydın hanımefendileri gördünüz demek maşallah ikisininde kilosu çok iyi

çakılım naptın hazırladınmı çantayııCADIARZU

yok canım yaaa nerdeeee, sıcaklardan mı neyse hiçbişey yapmak gelmiyo içimden , yorgun gibiyim........ onu düşünüyorumn ya napsam diye, haftaya halletsem iyi olacak , altın günümü de ağustosa aldık hemen başında yapacaz, alışveriş, gün derken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacm sanırım

olcayım ben aç karnına gitmiştim sabah su bilem içmemiştim karnım gurulduyodu o derece önce kanımı aldılar açlık şekeri için sonra 50 gr şeker yükleme yaptılar 1 saat sonra tokluk şekerini aldılar açlık 90 tokluk 130 benim bildiğim sınır ama yalnış da olabilir

EDHAK bana tok gel dedi yav zaten sabah 11,30 da randevum o zamana kadar aç kalamam belki dediği gibide bakılıyodur bi gidelim bakalım...Dediğim şskilde bilgisi olan varsa yinede haberlerinizi bekliyorum kızlar...

ÇAKILIM hoşbulduk...Tembel değilim kıs akşam fazla mesai yaptıydım da...Bi de sabah işim çoktu ben muhasebeciyimde KDV veriyos bugün bi türlü fırsat bulamadım...

FULYA gözünaydın ben demiştim sana bak çocuk yerlesiyomuş...

olcay gece kocasını kıstırcaktı o yüzden akşamcı hanım gecenin büyüsünden anca kurtulmuştur

bu arada gece nerdeyse kocam da beni kıstırıyodu olcayın ahını aldım herhalde zor kaçtım valla yok anam yok yarın evlilik yıldönünümümüz yarına kadar beklesin de heyecan yapsın

Doğru demişin EDHAK benöyle akşam bi kılcık attıydım saat 8,30-9,00 civarı sonra ayaklarım şiştiydi tuzlu suya koydum ooooooo bi güsel oluyıo kıslar denyin uyumuşum sonra benimki kahve yapmış 11 gibi her akşam bir fincan kahvamiz varda kocişimle benimuyandım sonra kahveyi içer içmez hadi dedi yawwwwwww:lepi:eee sonra da :sm_cool:Sen bekle anacım evlilik yıldönümünüzü heyecan yapar mutlaka:roflol:

edhak nası kaçtın bacım qııı , benim göbek ağırlık yaptı kaçamadım
kajo işin zor anacım, tartının ayarını filan bozsan işe yarar mı acaba :icecream:

VAY ÇAKILIM neeeeeeeee kaçamadın mı ayyyyyyyy kıyamam ben sana nelerde duyuıyorum bak ya dün bi ton laf saydı ama baksanıza BIZDIK-CELEN aşka gelmiş kaçamamış görüyon mu???Olanlar olmuş göbüşü ağır gelmişmiş kaçamamış bizim ÇAKILIMIZ...:roflol::roflol::roflol:

destina ya daha doğum çantası hazırlamak için erken değil mi çakıl şimdi hazırlıcaksa bizimde 1 ay sonraya filan hazır etmemiz gerekiyo doğru mudur tecrübeli insan??
ama bana doğum daha çook uzak gibi geliyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…