2008 Ekim Anneleri

bak canım seni üzmek için söylemiyorum gerçekten. ama hamile kalmadan önce bende içiyordum sigara ama hamile kalınca bıraktım. ve eşimde sigara içiyor sürekli görüyorum sigara içtiğini ama inanki sırf bebeğim için tutuyorum kendimi.ben senin iyiliğin için söylemiştim. iyiliğini düşündüğüm için üzüleceğini tahmin edemezdim.

bu arada kusura bakma bızdık bi daha seni üzecek birşey söylemem. bu son olur.

üstüme gelmeyin falan deme lütfen bızdık. sanane milletten isterse onlar 30 tane içsinler günde. ama sen bebeğini hiç düşünmüyormusun. seni resmen kınıyorum vallahi.

Üslubuna kendin bak sen kendi eşine bu kadar çıkışabiliyor musun bende önceden içip sonradan bırakanlardanım ve insan bırakınca içenlere gıcık oluyor hele hamile olup seni de çok iyi anlıyorum ama yaşadığım bir olaydan ağzıma sürdüm hatırlarsan önceden anlatmıştım sürmez olsaydım iş oraya kadarmış meğer bulantıdan ya da benzeri bişeyden bırakmamışım ben hep tiryakiymişim gibi oldum anladın mı yani yine içen psikolojisi taşımaya başladım

bu arada kusura bakma bızdık bi daha seni üzecek birşey söylemem. bu son olur.

önemli değil canın sağolsun sadece o msj okuduğum an ağlamaklı oldum ve korktum sizinle derdimi paylaşmaya soğudum herşeyden tamam unuttum dicem ama unutamıyorum ki nasıl acı çekiyorum bir bilsen şu çocuğu bir sağ salim doğurayım Yüce Allah'ımdan başka ne isterim

Evet herkes birbirine dua ediyor zaten burda ama ben sizden biraz daha fazla bekliyorum adıma hamilelerin duası makbulmüş üç aylardayız mübarek zamanlar sizden tek beklediğim bu. Sağ salim eli ayağı düzgün bir bebek doğurmayı Rabbim "Cümlemize" nasip etsin inşallah içinde de bana

aa bızdukcım sakin ol biraz ama burda okadar çok şey paşlattıkki kevserin hitap şekli tamamen samimiyettindenn..senin biraz moralin bozulmuş anladım ama daha sakin davran canım:teselli:

Yok be Destinam ben kızgın değilim ama biraz kırıldım o kadar. İyiyim bak şimdi ben hepinizi seviyorum

KEVSER BIZDIK noluyosunuz çok ayıp ama BIZDIK tamam olabilir arada bir dr bence sana fazla yüklenmiş.Bence bebğinin kilosu gayet iyi içme ama günde sadece 1 sigaranın bu kadarda zararlı olabileceği konusuna takıldım açıkcası ben hiç sigaradan tiksinmedim...Benimde içtiğim oluyor 1 tane yani birkaçkez oldu...Ama ne yalan söyleyeyim dedim ya her akşam kahvemiz var 11 de bizim diye ben önceden hamile kalmadan önce tabii telvede yiyodum çok severim kahveyi bırakamadıklarımdan 1 taneside kahve mesela ve resmen sigaradan birkaç fırt çekecem diye kahve saatini bekliyorum...Günde 10-15 fırt çekiyom belki 1 sigara etmiyodur ama abartmadığımız sürece pek bi zararı olmaz gerçi DESTİNA 3-4 sigarayla bile bebeğini ne kladar küçük doğurmuş...kafamçokkarıştı Neyse sen de bende dikkat edelim de bari tam kesemesekte 1 taneyi bile olmasın tamam mı tatlım...Ayrıca KEVSER de sana öyle demek istememiştir.Gerçi sorununuzu hallettiniz ama ben ablanız olmaktan ötürü konuya burnumu sokmaktan edemedim.Hadi bakayım birbirinize birbirinizi öptüğünüze dair yazışında bende rahatlayayım...Hadi bekliyorum şu şeniz resmini birbirinize atın bakıımmmmm Bakın bunuŞenizYoksa ikinizi de klava:he kızdırmayın beni...

YA KIZLAR

Siteye bi haller mi oldu yoksa benim pc' ye mi 2 saatte zor atabildim valla yazdıklarımı aynı sorunu taşıyan varmı aranızda hayır öyleyse diyeceğim siteyi bile çökerttik

ekim anneleri birbirine küsmezzzzzz de kırılmaz daaaaaaaaaaaaa, yaşasın ekim anneleriiiiiiiiii Şeniz
kızım burda paylaştıklarımızı eşimizle bile paylaşamıyoruz belki, tabii ki birbirimize sitem de edecez, yeri gelecek bağıracaz daaa , ekim anneleri döverdeeee sever deeee :lepi:

ÇAKILIM ya sendeki şu bebek resmi nasıl güzel bayılıyorum ona benden bundan istiyom EDHAK nedersin sarışın bu bak...Nasıl sevimli bişey bu ya uyyyyyyy uyyyyyyyyyy

Arkadaşlar ben söyledim tekrar söyliyim hepinizi seviyor ve öpüyoruuuuuuuuuuuummmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

slm canım benimde geçen hafta oldu şeker yüklemem geceden bişey yemeden aç gidiyorsun önce parmağımdan kan aldılar,sonra kan sayımı istedi doktorum kansızlık olmasın diye kan alıyolar ve işlem bitince saf şekerli tadı biraz garip aç olduğun için onu hemen içiriyolar sana.sonra 1 saat sonra tekrar kanın alınıyor ve işlem bitiyor.birde idrar kültürü istedi doktorumuz gebeliğin bu aylarında çok önemliymiş allah korusun erken doğum riski oluyormuş.benim hepsi iyi çıktı tek kültürümde sorun oldu onun için dün yeniden bıraktım ctesi kesin sonuc belli olacakmış dikkat et kendine lütfen.

yemin et a.s. a.s. a.s.

Kızım sevmesem sabahtan akşama kadar :enbuyukkk: kulüpte ne işim var ya tonla site var ille de yemin istersen onuda ederim yani ÇAKALIM benim akşamdan beri baya bir relax olmuşun hani göbeğin ağırlığı işe yaramış e napçan aydaaaaaaaa yıldaaaaaaaaa bir olunca böyle oluyor ama bak bana Celen Olcay bile bize uyum sağladı :sm_cool::dance:

Dinledik seni çıkarıcaz artık 2' ye napalım...Bu arada BIZDIK ne diyon bu ÇAKAL' a dün bi ton laf saydı bize sabilere ayıp olmuyomu felan biz süt muhabbeti yaparkene ama akşam göbüşü ağar basmış mış ta kaçamamışmış kızma ÇAKALIM kısma yerimsenibentakılıyos şurda işte birbirimize

Kızım o Çaakaaal Çakaaal
Neysem Koçişim almaya gelmiş bugün ben kaçaaaaaaaaar öptüm hepinizi ay bu kaç oldu be hiç öpülmüşmüydünüz birgünde bu kadar

ZEYNEP' cim yani sen şimdi bana aç mı git diyorsun ay benim dr.aç-tok farketmez dedi hay ALLAH napsam ki arasammı şimdi doktorumu acaba

ÇAKILIM ya sendeki şu bebek resmi nasıl güzel bayılıyorum ona benden bundan istiyom EDHAK nedersin sarışın bu bak...Nasıl sevimli bişey bu ya uyyyyyyy uyyyyyyyyyy

burdayım geldimmmmmmmmm siparişini ben yukardakine iletirim canım yanına da resmi koyarım ki karışıklık olmasın yolda gelirken :roflol::roflol:
kıs 1 saat içim geçmiş nolmuş bölem kevserim bızdıkım neyseki düzeltmişiniz kızlar çakıla katılıyom ekim annişleriyiz biz birbirimizi severiz de döverizdeŞeniz
hepimiz hamişiz:CüvCüv:hassasız birbirimize karşılıklı olarak anlayışlı olmaya çalışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…