üstüme gelmeyin falan deme lütfen bızdık. sanane milletten isterse onlar 30 tane içsinler günde. ama sen bebeğini hiç düşünmüyormusun. seni resmen kınıyorum vallahi.
bu arada kusura bakma bızdık bi daha seni üzecek birşey söylemem. bu son olur.
ekim anneleri birbirine küsmezzzzzz de kırılmaz daaaaaaaaaaaaa, yaşasın ekim anneleriiiiiiiiii Şeniz
kızım burda paylaştıklarımızı eşimizle bile paylaşamıyoruz belki, tabii ki birbirimize sitem de edecez, yeri gelecek bağıracaz daaa , ekim anneleri döverdeeee sever deeee :lepi:
Arkadaşlar ben söyledim tekrar söyliyim hepinizi seviyor ve öpüyoruuuuuuuuuuuummmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
BIZDIK hoşgeldin nerdesin yavvvv hiç söylemediydin dr.gideceğini he sen şimdi evvel akşamki süte takılıp takmışındır kafaya ondan gitmişindir sordun mu dr normalmiymiş sen benden 1 hf.öndesin şimdilik bende bişey yok ama olurmuymuş...Bu arada bebğin maşallah süper kilosu öyle değil mi???Ay senin 10 kilona kızdı mı demek banada kızacak çünkü bende 10 kilo aldım ve cmt bende gideceğim...Hem kontrol hem şeker hem diğer tahliller şen şeker tahlili yaptırmadın mı sahi bana önce 1 saatlik olana bakalım dedi normalse yükleme yapmayacakmış.Bu arada tok gel dedi yaptıranlar nasıl oluyor bu iş tok mu gittiniz sizde tokluk şekere bir de 1 saat sonraki şekere mi bakacaklar bence bunların üst sınırları neler bilen var mı???
yemin et a.s. a.s. a.s.
Kızım sevmesem sabahtan akşama kadar :enbuyukkk: kulüpte ne işim var ya tonla site var ille de yemin istersen onuda ederim yani ÇAKALIM benim akşamdan beri baya bir relax olmuşun hani göbeğin ağırlığı işe yaramış e napçan aydaaaaaaaa yıldaaaaaaaaa bir olunca böyle oluyor ama bak bana Celen Olcay bile bize uyum sağladı :sm_cool::dance:
slm canım benimde geçen hafta oldu şeker yüklemem geceden bişey yemeden aç gidiyorsun önce parmağımdan kan aldılar,sonra kan sayımı istedi doktorum kansızlık olmasın diye kan alıyolar ve işlem bitince saf şekerli tadı biraz garip aç olduğun için onu hemen içiriyolar sana.sonra 1 saat sonra tekrar kanın alınıyor ve işlem bitiyor.birde idrar kültürü istedi doktorumuz gebeliğin bu aylarında çok önemliymiş allah korusun erken doğum riski oluyormuş.benim hepsi iyi çıktı tek kültürümde sorun oldu onun için dün yeniden bıraktım ctesi kesin sonuc belli olacakmış dikkat et kendine lütfen.
ÇAKILIM ya sendeki şu bebek resmi nasıl güzel bayılıyorum ona benden bundan istiyom EDHAK nedersin sarışın bu bak...Nasıl sevimli bişey bu ya uyyyyyyy uyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?