edhak nası kaçtın bacım qııı , benim göbek ağırlık yaptı kaçamadım
kajo işin zor anacım, tartının ayarını filan bozsan işe yarar mı acaba :icecream:
KIZLAR
Hesapta alıntı kopyalayıp cvp vereyim dedim olmamış eee bi zahmet 2 üstteki uzumn maılı okur anlarsınız biraz kafa yorun beaaaaaaaaaa sizlemi uğraşcam.EDHAKKKKKKKKK sana cvp.vermiştim...
çakıl cım bi senle ben varız herhalde muhabbet arıyan herkes iki satır yazıp kaçıyo heyttttt ekim anneleriklava: klava:
fulya senin de gözün aydın canım , çok şükür bak bişeycik yokmuş, eeee napsın zavallı bebiş daracık yerde kendini oyalamaya çalışıyo işte, bu arada iç organlarımız da oyuncak onlara
kız iyiki celen yok haa ne anlatıyonuz fantezilerinizi yapan var yapamayan var
edhakcım o 30.haftayı doldurdu sağlıkla gelsin bebişi ama sürpriz falan yaparsa elinin altında olsun hazır dedim..ee temmuzda bitti sayılır kıslar bi ağustos bi eylül vay bee..kıs çakılım benim ilk boş gebelikten süphelendiydilerde ilk ozaman yazmıştımm buraya 5+2 miydi neydi sende teselli etmiştinn..ee ne çabuk geçti olduk 26+2 allah hepimize sağlıklı evlatlar versinnŞeniz
Merhaba Kızlar
Naber nasılsınız bana cevap veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Biraz canım sıkkın ama boşverin dayanamicam yaw benim doktorum kilo alırsam(günde bir sigarada içtiğimi söyledim) bebeğin kordonunda damar sertleşmesi olur dedi kan akışı yavaşlamış eskiye nazaran zaten en son 3 hafta önce gitmiştim yarım kg da zayıfladığım halde kilo almayacaksın diyor ben bebeğin durumunu merak ettimde gittim ben zayıfladım acaba hormonal bozukluk mu var diye ama kilosu iyi değil mi bebişimin gelişimi de güzel dedi ama eşim seni korkuttu diyor ama ben gerçekten korktum ya ben ne yapçam
Merhaba Kızlar
Naber nasılsınız bana cevap veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Biraz canım sıkkın ama boşverin dayanamicam yaw benim doktorum kilo alırsam(günde bir sigarada içtiğimi söyledim) bebeğin kordonunda damar sertleşmesi olur dedi kan akışı yavaşlamış eskiye nazaran zaten en son 3 hafta önce gitmiştim yarım kg da zayıfladığım halde kilo almayacaksın diyor ben bebeğin durumunu merak ettimde gittim ben zayıfladım acaba hormonal bozukluk mu var diye ama kilosu iyi değil mi bebişimin gelişimi de güzel dedi ama eşim seni korkuttu diyor ama ben gerçekten korktum ya ben ne yapçam
bızdıkcım millet 30 kilo bile alıyo bea ben ilk senden duyuyorum şu kordon zımbırtısını..elbette dikkat et yediklerine ama kilo alıyosanda alıyosun napıcan allah allahh ya bazen ayar oluyorum şu doktorlara..
sigara içinde şunu diyebilirimm bebeğin kiliosunu çok etkiliiyo bızdıkcımm bunu gebeliğinde günde 3-4 adet sigara içen ve bebeğini 2 kilo kucağına alan bir anne olarak yazıyorumm..sonra çok pişman olursun ve bu günleri geri getiremessinnŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?