2008 Ekim Anneleri

edhak nası kaçtın bacım qııı , benim göbek ağırlık yaptı kaçamadım
kajo işin zor anacım, tartının ayarını filan bozsan işe yarar mı acaba :icecream:

taktik kolay be anacım ha bire tuvalete gidiyom zati adam tam yanıma geliyo ben çişe
bide üstüne sıcak ballı süt hazırladım dı herüf ün işi tamamdır bak kimisi kahve içiriyor uykusunu kaçırıyor bende de tam tersi:roflol::roflol:

KIZLAR

Hesapta alıntı kopyalayıp cvp vereyim dedim olmamış eee bi zahmet 2 üstteki uzumn maılı okur anlarsınız biraz kafa yorun beaaaaaaaaaa sizlemi uğraşcam.EDHAKKKKKKKKK sana cvp.vermiştim...

kız iyiki celen yok haa ne anlatıyonuz fantezilerinizi yapan var yapamayan var

edhakcım o 30.haftayı doldurdu sağlıkla gelsin bebişi ama sürpriz falan yaparsa elinin altında olsun hazır dedim..ee temmuzda bitti sayılır kıslar bi ağustos bi eylül vay bee..kıs çakılım benim ilk boş gebelikten süphelendiydilerde ilk ozaman yazmıştımm buraya 5+2 miydi neydi sende teselli etmiştinn..ee ne çabuk geçti olduk 26+2 allah hepimize sağlıklı evlatlar versinnŞeniz

KIZLAR

Hesapta alıntı kopyalayıp cvp vereyim dedim olmamış eee bi zahmet 2 üstteki uzumn maılı okur anlarsınız biraz kafa yorun beaaaaaaaaaa sizlemi uğraşcam.EDHAKKKKKKKKK sana cvp.vermiştim...

anladım ben onu sen merak etme zati atıf yaptımdı sen kahve içirip herüfün uykusunu kaçırırken bende ballı süt içiriyodum benimkine uykusu gelsin diyelülülülülülü

çakıl cım bi senle ben varız herhalde muhabbet arıyan herkes iki satır yazıp kaçıyo heyttttt ekim anneleriklava:klava:

he he öyle siz aranızda muhabbeti kurun çekiştirin bakalım beniklava:

fulya senin de gözün aydın canım , çok şükür bak bişeycik yokmuş, eeee napsın zavallı bebiş daracık yerde kendini oyalamaya çalışıyo işte, bu arada iç organlarımız da oyuncak onlara

Sallayın bebişler annelerinizin iç organlarını babası sallayınca bişey olmuyo değil mi ÇAKAL:roflol: bebiş salladımı söylenklava:

bende bu hafta sonu değilde önümüzdeki hafta sonu eminönüne toplu bi alışverişe gitmek istiyorum. ağırlaşmaya başladık valla kızlar. artık çok yoruluyorum yürüyüşlerde.

EHİ EHİ becermişiz alıntı yapıp cvp.vermeyi deneme 1-2 sonuş illaki başarı aklımı seveyimsengözlerimebaksanabnaniknaniksüprizzzzz

destinacım katılıyorum bacım sana yapan var yapamayan var ben hamile kaldığım günden beri yapmıyorum fantazi falan:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes: kardeş olduk biz..senağlamasenağlamasenağlamainşallah hep birlikte doğum hikayelerimizi de yazacağız kızlarr....bu arada benim kasılmalarım iyice artmaya başladı doktorda tatilde hayırlısı bakalım......

oyoyoyyyyy ben destinaya teselli vermişim , bana da bakın heleeee :)))) ay bayıldım valla gülmekten heee , ben ve destinaya teselli vermek :roflol::roflol:

Merhaba Kızlar
Naber nasılsınız bana cevap veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Biraz canım sıkkın ama boşverin dayanamicam yaw benim doktorum kilo alırsam(günde bir sigarada içtiğimi söyledim) bebeğin kordonunda damar sertleşmesi olur dedi kan akışı yavaşlamış eskiye nazaran zaten en son 3 hafta önce gitmiştim yarım kg da zayıfladığım halde kilo almayacaksın diyor ben bebeğin durumunu merak ettimde gittim ben zayıfladım acaba hormonal bozukluk mu var diye ama kilosu iyi değil mi bebişimin gelişimi de güzel dedi ama eşim seni korkuttu diyor ama ben gerçekten korktum ya ben ne yapçam

Beyaz un yani ekmek yemicem tatlı unlu herşey tamamen yasak acıyı azalt biraz dedi balık ye dedi bu arada bol bol su içmem lazımmış asla kilo almayacakmışım alırsam kordon yağlanırmış sertleşirmiş

off evet aşağı yukarı kızmayın bak birde siz gelmeyin üstüme pişman etmeyin paylaştığıma

etrafımda o kadar hamile olup içen varki ve doktorlar 5 kadar izin veriyor diyen onlardan etkilendim dünde doktoruma söyledim

Canım daha 26 cı haftandasın nasıl kilo almayacaksın ben şaşırdım.Doktorun bence az kilo almalısın demeliydi .Ama yinede doktor tabi saygım var fakat biraz korkutmak için söylemiştir.Yediklerine biraz dikkat et ve kafana takma

kız neyi napcan, maşallah bebişin gayet sağlıklı işte, kilosu da gayet iyi , zayıflaman normal şekerim, yazz sıcakkk çok terliyoruz, su kaybediyoruz

üstüme gelmeyin falan deme lütfen bızdık. sanane milletten isterse onlar 30 tane içsinler günde. ama sen bebeğini hiç düşünmüyormusun. seni resmen kınıyorum vallahi.

bızdıkcım millet 30 kilo bile alıyo bea ben ilk senden duyuyorum şu kordon zımbırtısını..elbette dikkat et yediklerine ama kilo alıyosanda alıyosun napıcan allah allahh ya bazen ayar oluyorum şu doktorlara..
sigara içinde şunu diyebilirimm bebeğin kiliosunu çok etkiliiyo bızdıkcımm bunu gebeliğinde günde 3-4 adet sigara içen ve bebeğini 2 kilo kucağına alan bir anne olarak yazıyorumm..sonra çok pişman olursun ve bu günleri geri getiremessinnŞeniz

Sen beni anlayamazsın Kevser hele bir ağzını sürde göreyim nasıl çekiyor canım eskisinden daha beter ben anne değil miyim zarar vermediğine inandığım için devam ettim ve bu sadece son iki üç haftalık mevzu öncesinde yoktu zaten ben hem senden tesilli falan beklemiyorum bana kızmakla neyi değiştirdin sadece daha çok üzdün

Tşk ederim Destina zaten şu durumdan bile bazı şeyleri çıkarabildim benim zayıflamama takmadım ben kafayı taktığım bebeği daha kilolu bekliyordum çünkü kilosu çok daha ileride seyrediyordu şimdi rahat 1,5 kg olmalıydı 10 gün ileriden geliyordu ve daha erken falan doğururum sanıyordum doktor 12-13 hafta civarı var dedi doğuma birde benim kilo almam bu kadar zarar verebilir mi bebeğe ona takıldım hani damar sertleşmesi ilginç ve acı bir durum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…