2008 Ekim Anneleri

yaaaaa bu oğlan beni bazen delirtcek gibi oluyo da hiç kötü söz bile söyleyemiyom, bazen sinirleniyorum snra özür diliyorum yeminle, beni anlamadığı halde özür diliyoru,m bu adam nasıl bi insanmış yaa
bende özür diliyorum meleğimden.bağırp cağırıyorum bazen sonrada oturup ağlıyorum senağlama
iyi gecelerrr yavruslarr nettünüzz Şeniz
bunalım takılıyoruz senağlama
eyidir anam mrelim bozuldu bebeyi öldürmüş pislik bubası senağlama

o babaysa ben kocamın babalığını kabul etmiyorum.aynı kefeye koyamamyasakkelime

Hayirli gecelr yaa oku oku zor bitirdim amma killatmissinizz bugun ev temizlik yemek derekn aksam oldu bocugu banyo yaptirdik uyuttum ancak gelebildim bu bebegi olduren adamin allah canini alsin emii nasil kiydin o gunahsiz yavruyaa yavv uff nasil canim sıkıldi anlatamam

ben kaçanzi bacılar.hzır cadı uyumus azıcık bende sessizliği dinliim yatağımda.uyumakta dinlendiriyo ama bütün gün ağlayan bi bebek varsa tepende sessiliği dinlemek daha dinlendirici

kızlar bana acil birşey söyleyin oğlum iki gündür geceleyin saatte 1 kalkıyor huysuzlanıyor akşamları bu saattede hep ağlıyor ve kulakğını çekiştiriyor ateşi yok acaba orta kulak enfeksiyonu olmuş olabilirmi acile götüreyimmi???

geldi benümküsüŞeniz eminim benim okurkenki telasım sende yoktur haa.sen ne zaman bilşe yazsan ben telaşlanıyorum burdafisfisfis ac olabilir mi ki?acile götürme ama.yarın cocuk polikliniğine götüryerimseniben

canım kulagı agrıyordur buyuk ıhtımalle.bence ıhmal etme gotur mutlaka.ama acıl goturulebılıo mu bılmıorum ??bızee haber ver.gecmış olsun.

len benim herüf ben sıpayı icük azarlayacak oldummu kızma benim olğuma diye alıp sarılıyo len, hiç laf söyletmiyo oğluna, bazen altını bilem değiştiriyo, kızıyom filen ama akşamları beni rahat nefes alsın diye çoğunlukla o ilgileniyo çocukla,aaah kucacım ah dövmesi yok sövmesi yok, böceeemi gözünden sakınıyo, allah öylelerinden korusun yareppimmm, benim kocam melek melek
la emzirirken kulaına bastır azcık kıpraştır kulağını bakiim ağlarsa bi sorun vardır
23 yaşındaa :dance: bugün alışveriş yaptıkk anam pantalonlar 34 beden ne giysee oluoo hatunaa :mymeka:

baa da olmii anasıını satiim kaydirigubbakcemile3 resmi de kıl payı kaçırdım yaaaa :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…