bende özür diliyorum meleğimden.bağırp cağırıyorum bazen sonrada oturup ağlıyorum senağlamayaaaaa bu oğlan beni bazen delirtcek gibi oluyo da hiç kötü söz bile söyleyemiyom, bazen sinirleniyorum snra özür diliyorum yeminle, beni anlamadığı halde özür diliyoru,m bu adam nasıl bi insanmış yaa
bunalım takılıyoruz senağlamaiyi gecelerrr yavruslarr nettünüzz Şeniz
eyidir anam mrelim bozuldu bebeyi öldürmüş pislik bubası senağlama
eyidir anam mrelim bozuldu bebeyi öldürmüş pislik bubası senağlama
iyi gecelerrr yavruslarr nettünüzz Şeniz
amanin meranim gelmis. kiz kankanin fotosunu ben goremedim ya. alamanyada bana da gelsin. beklerim..
amanin meranim gelmis. kiz kankanin fotosunu ben goremedim ya. alamanyada bana da gelsin. beklerim..
kızlar bana acil birşey söyleyin oğlum iki gündür geceleyin saatte 1 kalkıyor huysuzlanıyor akşamları bu saattede hep ağlıyor ve kulakğını çekiştiriyor ateşi yok acaba orta kulak enfeksiyonu olmuş olabilirmi acile götüreyimmi???
kızlar bana acil birşey söyleyin oğlum iki gündür geceleyin saatte 1 kalkıyor huysuzlanıyor akşamları bu saattede hep ağlıyor ve kulakğını çekiştiriyor ateşi yok acaba orta kulak enfeksiyonu olmuş olabilirmi acile götüreyimmi???
kac yasında
eli hep kulağında ve çok huysuz yaa
23 yaşındaa :dance: bugün alışveriş yaptıkk anam pantalonlar 34 beden ne giysee oluoo hatunaa :mymeka:
23 yaşındaa :dance: bugün alışveriş yaptıkk anam pantalonlar 34 beden ne giysee oluoo hatunaa :mymeka:
bende dun gorunce..aaaa dedım "zayıfff" ne guzell.....
:çok üzgünüm: bızzz nolcazz yaa
bende özür diliyorum meleğimden.bağırp cağırıyorum bazen sonrada oturup ağlıyorum senağlama
bunalım takılıyoruz senağlama
o babaysa ben kocamın babalığını kabul etmiyorum.aynı kefeye koyamamyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?