13 günlük bebeği duydunuz mu len senağlama senağlama
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde babası tarafından dövüldüğü iddia edilen bebek yaşamını yitirdi.
Gözaltına alınan babanın 175 promil alkollü olduğu belirlendi.
Örnekköy semti Cumhuriyet mahallesindeki evde yaşanan olayda, yürüme engelli Arzu Çalık (26), kocasının bebeği dövdüğünü görünce komşularından yardım istedi.
Annenin çığlıkları üzerine, mahalleli gençlerden biri eve girdi. Evde kanlar içinde bulunan 13 günlük bebek Emre Can Çalık, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.
İnşaatlarda boyacılık yaptığı ve bir süredir işsiz olduğu bildirilen baba Y.Ç.'ye mahalleli büyük tepki göstererek saldırmak isterken, polis, alkollü olduğu bildirilen Y.Ç. ile karısı Arzu'yu gözaltına aldı.senağlama senağlama
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde babası tarafından dövüldüğü iddia edilen bebek yaşamını yitirdi.
Gözaltına alınan babanın 175 promil alkollü olduğu belirlendi.
Örnekköy semti Cumhuriyet mahallesindeki evde yaşanan olayda, yürüme engelli Arzu Çalık (26), kocasının bebeği dövdüğünü görünce komşularından yardım istedi.
Annenin çığlıkları üzerine, mahalleli gençlerden biri eve girdi. Evde kanlar içinde bulunan 13 günlük bebek Emre Can Çalık, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.
İnşaatlarda boyacılık yaptığı ve bir süredir işsiz olduğu bildirilen baba Y.Ç.'ye mahalleli büyük tepki göstererek saldırmak isterken, polis, alkollü olduğu bildirilen Y.Ç. ile karısı Arzu'yu gözaltına aldı.senağlama senağlama
offfffffffff
cok kotuydu ya ağladım resmne ıcım parcalandı..
iklim kucagımdaydı..ona bakıp bakıp ya nasıl kıyabıldı dıye dusundum sarıldım yavruma..
allahım kımsenın gozunu dondurmesınn..senağlama
kadın yürüme ve az görme engelli.3 günlüükkende dövmüş.o zaman sadece yüzüne tokatlar atmıs.en son koltuğa falan carpmışilkinde alkollu deilmiş.en son olayda alkol varmıs.hapse girmiş sindi.onun orda layığını verirler.
allahım isteyenlere bakabileceklere versin:Saruboceq: millet ne paralar veriyo bu uğurda ne rezillikler cekio..rabbim allah korkusu olana versin:Saruboceq:
hee cemrde benim kucağımdaydı emziriyodum.baktım yüzne masumluğuna.dünyadan bi haber olusuna senağlama allahım seytana uydurmasın:Saruboceq: senağlama
yaaaaa bu oğlan beni bazen delirtcek gibi oluyo da hiç kötü söz bile söyleyemiyom, bazen sinirleniyorum snra özür diliyorum yeminle, beni anlamadığı halde özür diliyoru,m bu adam nasıl bi insanmış yaa
insan minsan degil ibocum o.. hayvanoglu hayvan.
iyi gecelerrr yavruslarr nettünüzz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?