2008 Ekim Anneleri

13 günlük bebeği duydunuz mu len senağlama senağlama

offfffffffff
cok kotuydu ya ağladım resmne ıcım parcalandı..
iklim kucagımdaydı..ona bakıp bakıp ya nasıl kıyabıldı dıye dusundum sarıldım yavruma..
allahım kımsenın gozunu dondurmesınn..
senağlama

kadın yürüme ve az görme engelli.3 günlüükkende dövmüş.o zaman sadece yüzüne tokatlar atmıs.en son koltuğa falan carpmışilkinde alkollu deilmiş.en son olayda alkol varmıs.hapse girmiş sindi.onun orda layığını verirler.

offfff bu ne yaaaaaaa senağlama senağlama senağlama allah belasını versin senağlama senağlama senağlama

ancak gelebildim ya babamız görev dolayısıyle işe giiti biras önce geldi kuzuyu doyurduk şimdi uyutuyo babası ama ne zamandır bu kadar yorulmamıştım yaa canım çıktı eee napıyonuz hemen gitcem geri ne uyusam o kar bana

ay yavrummmmmm allah rahmet eylesin ay morellem bozuldu yaaa senağlamasenağlamasenağlama

hee cemrde benim kucağımdaydı emziriyodum.baktım yüzne masumluğuna.dünyadan bi haber olusuna senağlama allahım seytana uydurmasın:Saruboceq: senağlama

ben çıkıyorum kızlar :çok üzgünüm: haber falan izleyemiyorum hiç moralim çok bozuldu senağlama

allahım isteyenlere bakabileceklere versin:Saruboceq: millet ne paralar veriyo bu uğurda ne rezillikler cekio..rabbim allah korkusu olana versin:Saruboceq:

adam kendınde deildi,,hıc degılmıs zaten...
sulalesını dovuomuş..
daha 3 gunlukken bıle dovmus hast. kaldımıslar suratı sısmıs yavrunun,senağlama
drlar nasıl anlamıyor darp oldugunuuuuuuuuuuuuu ve salıolar al işte 10 gun sora beterını yapmış..benneyaptımki

yaaaaa bu oğlan beni bazen delirtcek gibi oluyo da hiç kötü söz bile söyleyemiyom, bazen sinirleniyorum snra özür diliyorum yeminle, beni anlamadığı halde özür diliyoru,m bu adam nasıl bi insanmış yaa

hee cemrde benim kucağımdaydı emziriyodum.baktım yüzne masumluğuna.dünyadan bi haber olusuna senağlama allahım seytana uydurmasın:Saruboceq: senağlama

aynen bende emzırıodum.senağlama..
esım bısıler soluo duymuyorum
ole odaklanmısım kı..
bır tv ye bakıorum bır yavrumasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…