günaydın.acilen soğan suyuna baslamam gerekio hemen tarife bakıp cıkıciim.moralleem cok bosuk
çakıl avatarda özge çok datlu çıkmış maşallahhh..
ticker neden kayboluyo bilmiyom yeniden yap ama angel rememberance dan yap diğerlerinde sorun oluyo bazen a.s
günaydın.acilen soğan suyuna baslamam gerekio hemen tarife bakıp cıkıciim.moralleem cok bosuk
bi de iklimin resimlerini de gördüm maşallah çok güzellll
hakkaten hiç saçı yok keltoşşşş ama ona rağmen kız olduğu belli, benim cadının saçı uzun bi de toka takıyoz ama erkek mi diye soruyolar kaydirigubbakcemile3
Kızlar Cumartesi günü Ankara'da ünvan değişikliği sınavım var ve ben hiç çalışamadım evde kalan tüm vaktimi Zümra'yla ilgilenerek geçirdim işyerinde de çalışamadım canım sıkılıyor ve heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
Gunaydinn arkadaslarr bugun de dolu isim var oturma odasinin duvarini silecem size bi gunaydin diyip cikam dedim iklimm cok tatlii masałah yaa benim kizda oyni oyle keldi simdi cikiyoo kafa iyice siyahlastii citircim sen filesizmi banyo yaptiriyon yaa bizimki fileye sigmiyoo filyi cikartip kuvete yatirdim altina kiyafetlerini kordum yine olmadi kuvet ckurya hemen suu doldu kulaklarina kacakti iyi kotu fileyi takiyom dun ilk defa oturtarak bici bici yaptirdik du bakalim
Gunaydinn arkadaslarr bugun de dolu isim var oturma odasinin duvarini silecem size bi gunaydin diyip cikam dedim iklimm cok tatlii masałah yaa benim kizda oyni oyle keldi simdi cikiyoo kafa iyice siyahlastii citircim sen filesizmi banyo yaptiriyon yaa bizimki fileye sigmiyoo filyi cikartip kuvete yatirdim altina kiyafetlerini kordum yine olmadi kuvet ckurya hemen suu doldu kulaklarina kacakti iyi kotu fileyi takiyom dun ilk defa oturtarak bici bici yaptirdik du bakalim
citircim iklimin resimlerine bayildim hele de banyo yaparkine.. ne dadlu sey o oyle yaa.. bugun 5 aylik olduk biz :teytey: onun serefine mi ne sabah 7.10da uyandi.. yoksam 5.30da ayaga dikerdi bizi
kolay gelsin leylacim.. isin cok bugun.. duvar da silcen ha :1shok:
ben hıc fıle kullanmadım...
kuvetıne de sığıyor leylacım.
sız cok mu su kullanıoasunuz?bızım kuvet oyle dolmuo...ben sadece kafasının altını yukseltıyorum.vucdunu yıkıyorum,sonra resmdekı gıbı ters cevırıyorum,o ken dı druyo ben vucudunun arkasını yıkıyorum.
sonra oturtup bır elımle tutuyorum,bır elimle basını yıkıyorum sonradurulayıp hemen alıyorum.bır kova bıle harcamıyorum.ben mı az su kullanıyorum:uhm:
bugun bızde 5 aylık oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:lepi::dance::teytey:
aynı gun doğmus bızım bebısler.
saat kacta senınki?benımkı 15:45hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?