canım normalde biliyosun ilk 6 ay anne sütü çok önemli.. eğer doktorun gerek görmediyse ben başlama derim, ama herşeyden az az tattırabilirsin buradaki pek çok arkadaş öyle yapıyor..
ek gıdaya geçişte bebeğin destekle oturabiliyor olması (baş-boyun koordinasyonu iyi olmalı) çok önemli.. senin bebeğin anca 3 aylık, daha çok erken ama buna en iyi olarak dr karar verir, bence dr una danışmadan başlama..
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde babası tarafından dövüldüğü iddia edilen bebek yaşamını yitirdi.
Gözaltına alınan babanın 175 promil alkollü olduğu belirlendi.
Örnekköy semti Cumhuriyet mahallesindeki evde yaşanan olayda, yürüme engelli Arzu Çalık (26), kocasının bebeği dövdüğünü görünce komşularından yardım istedi.
Annenin çığlıkları üzerine, mahalleli gençlerden biri eve girdi. Evde kanlar içinde bulunan 13 günlük bebek Emre Can Çalık, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.
İnşaatlarda boyacılık yaptığı ve bir süredir işsiz olduğu bildirilen baba Y.Ç.'ye mahalleli büyük tepki göstererek saldırmak isterken, polis, alkollü olduğu bildirilen Y.Ç. ile karısı Arzu'yu gözaltına aldı.senağlama senağlama
eli hep kulağında ve çok huysuz yaa
edhakcım ben tiroit sorunum yüzünden hormon kullanmaya başladım 1 ay önce ve bu yüzden emzirmeyi kestim..... ek gıdalara başladık , geceleri yatırmadan önce mama veriyorum tok tutuyor ( 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı pirinçunu katıp pişiriyorum içine de 5 ölçek mama katıyorum onu içiriyorum ) sabaha kadar yetiyor....
ama doktorun ne tavsiye eder bilemiyorum canımcım
terkencim inşallah bişeyi yoktur. çok ağlamıyosa zaten bi sıkıntısı yoktur. umarım sadece huysuzluk yapmıştır
dun ıklım hanımı bıcı bıcı yaptırıodumm
Kızlar Cumartesi günü Ankara'da ünvan değişikliği sınavım var ve ben hiç çalışamadım evde kalan tüm vaktimi Zümra'yla ilgilenerek geçirdim işyerinde de çalışamadım canım sıkılıyor ve heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
hadi bizdik bol sans sana.. insallah zorlanmadan alirsin istedigini biz de burda kutariz :Saruboceq:
eylülümün burnu akıyo,hapşırıyo,gözünden yaş akıyo.herhal grip olacaksenağlama ama evde nasıl grip oldu orasını pek anlamadım.burnu da tıkandı yavrumun.nefes alamıyo
moralını nıe bozuldu kısım ya??:uhm:sabah sabahh......herüfün mü bişi edi yoksam
tesekkur ederızzzzz
kız oldugu bellı mı hakket
eylulun de bellı ya erkeğe benzemıokiii:uhm:
kalan bılgılerın ıle artık yaparsın bişiler,inş ıstedığın sonucu elde edersın..
citircim iklimin resimlerine bayildim hele de banyo yaparkine.. ne dadlu sey o oyle yaa.. bugun 5 aylik olduk biz :teytey: onun serefine mi ne sabah 7.10da uyandi.. yoksam 5.30da ayaga dikerdi bizi
ben hıc fıle kullanmadım...
kuvetıne de sığıyor leylacım.
sız cok mu su kullanıoasunuz?bızım kuvet oyle dolmuo...ben sadece kafasının altını yukseltıyorum.vucdunu yıkıyorum,sonra resmdekı gıbı ters cevırıyorum,o ken dı druyo ben vucudunun arkasını yıkıyorum.
sonra oturtup bır elımle tutuyorum,bır elimle basını yıkıyorum sonradurulayıp hemen alıyorum.bır kova bıle harcamıyorum.ben mı az su kullanıyorum:uhm:
bugun bızde 5 aylık oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:lepi::dance::teytey:
aynı gun doğmus bızım bebısler.
saat kacta senınki?benımkı 15:45hihoyyyt
eylülümün burnu akıyo,hapşırıyo,gözünden yaş akıyo.herhal grip olacaksenağlama ama evde nasıl grip oldu orasını pek anlamadım.burnu da tıkandı yavrumun.nefes alamıyo
mrb kızlarr
dün tamer bir iki kere öksürdü bugun sabah hemen doktoraa götürdümm bronşiolitten korkuyoruz haliyle...
neyse muayene oldukk doktorumuzda ventolin makinesi alırsanız iyi olur evde bulunsun 3 gün sabah akşam ventolin verelim tedbir amaçlıı dediiisabah bi koşuşturma ventolin makinesi aldım ilaçlarını aldım falan....ne zormuşş bu bronşiolitt yarabbiimm delüüü ediooo beniii -tatlicadiarzu-
doktorumuz gelişiminide kontrol etti en son 2 hafta önce kontorole gitmiştik doktor bu ay toplam 600 gr alırsanız iyi olur demiştii...ama 15 günde 600 gr almışızzen güzell tarafı 15 günde 2 cm uzamış oğlum 72 cm olmuşş yani kilo fazla almış ama boyuda uzadığı için sorun yok hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?