2008 Ekim Anneleri

doktorumuz bi kaç ay sonra başlarız ek besine dedi.bu arada 800 gr fazlamız da var fakat boyumuz uzun olduğu için kurtarıoz.yediğim yemeklerden tattırsam diorum ama korkuyorum. verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

Allah belasını versin.adi,pislik,şerefsiz,onu ve onun gibilerini asmak gerekir.anca o zaman içim soğur.Allah belanı versin rezil.kendini öldürseydin ya.atsaydı ya balkondan aşağı.adiii,.uff içim daraldı.çok canım yandı.Allah belanı versin,Allah belanı versinnnnnnsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar ben ülker lactum kullanıyom tahıllı kaşık maamsını veriyodum daha önce ama hiç sevmiyo internette ülker hero baby gogly maması varmış bunun ne olduğunu nasıl bişey olduğunu bilen varmı acaba daha iyi güzel bişeyse ondan alim diyorum

eli hep kulağında ve çok huysuz yaa

terkencim naptın canımın içi.gittiniz mi doktora?inşallah bişi yoktur.Allah'ım nolur savunmasız bu bebekleri koru nolursun.onları hakedene ve isteyene ver.böylelerinin eline bırakma yaradanım nolursun.:Saruboceq:

zambakçım neden milupayı denemiyosun?milupa bence daha güzel.bi dene istersen.1 yapımlık poşetlerde var.hem de çok ucuz.1.75 mi ne.ondan al dene canımŞeniz

tüm gece mi gerçekten mi bugün deniim o zaman valla bugün hiç emmedi zaten sabah devam mamasına cici be içine labne peyniri ve pekmez koyup verdim arada rezene çayı içti biraz önce de sebze püresi yedirdim uyanınca mayaladığım yoğurdu vericem

naber kızlar iyimisiniz doktora gitmedik gece iyiydi dediğim gibi karnı doyunca oynamaya başladı ateş yok kusma yok ibolyanın dediği gibi emzirirken kulağına baktım arkasına bastırdım ama ağlama sancı falan yok yalnız keyfli ikende sürekli el kulak kepçesinde çekiştirip duruyor acaba kaşınıyırmu dedim ama kulağı temiz kayınvalidem bizde, tutturdu bu çocuğun bir yeri ağrıyor diye ben zaten pipirikliyim cuma günü doktordaydık iyice muayene etmişti bişey yoktu yalnız c.tesi kusmuğu kulağına gitmiş hemen farkedip kulağını temizlemiştim ama acaba onunla bir ilgisi varmıdır

eylülcüm ben ve eşim hep türk malı kullanma tarftarıyız ve mecbur kalmadıkça türk malı dışında kullanmıyoruz.

başarılar bızdıkçımmmmmmma.s.

eylülümün burnu akıyo,hapşırıyo,gözünden yaş akıyo.herhal grip olacaksenağlama ama evde nasıl grip oldu orasını pek anlamadım.burnu da tıkandı yavrumun.nefes alamıyo

eylülümün burnu akıyo,hapşırıyo,gözünden yaş akıyo.herhal grip olacaksenağlama ama evde nasıl grip oldu orasını pek anlamadım.burnu da tıkandı yavrumun.nefes alamıyo

ay amaaann gecmis olsun. aynisi bizde de var. bol bol burun damlasi. yavrum yemek bilem yiyemiyo bazen burnu tikali ya.. biz de bi yere cikmadik. gene de geldi buldu bizi de. cok gecmis olsun canim..

heee bence de erkeğe benzemiyo ben de anlamıyom vallaaa

citircim iklimin resimlerine bayildim hele de banyo yaparkine.. ne dadlu sey o oyle yaa.. bugun 5 aylik olduk biz :teytey: onun serefine mi ne sabah 7.10da uyandi.. yoksam 5.30da ayaga dikerdi bizi

6. ayınız hayırlı uğurlu olsun kızlarrrrr :teytey::teytey::teytey:

mrb kızlarr
dün tamer bir iki kere öksürdü bugun sabah hemen doktoraa götürdümm bronşiolitten korkuyoruz haliyle...
neyse muayene oldukk doktorumuzda ventolin makinesi alırsanız iyi olur evde bulunsun 3 gün sabah akşam ventolin verelim tedbir amaçlıı dediii sabah bi koşuşturma ventolin makinesi aldım ilaçlarını aldım falan....ne zormuşş bu bronşiolitt yarabbiimm delüüü ediooo beniii -tatlicadiarzu-
doktorumuz gelişiminide kontrol etti en son 2 hafta önce kontorole gitmiştik doktor bu ay toplam 600 gr alırsanız iyi olur demiştii...ama 15 günde 600 gr almışızz en güzell tarafı 15 günde 2 cm uzamış oğlum 72 cm olmuşş yani kilo fazla almış ama boyuda uzadığı için sorun yok hihoyyyt

ikliminn ve ardanıın 5.ayıı hayırlı uğurluu olsuunn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: yaa kocaman oldularr nasılda büyüyorlar hemenn a.s

geçmiş olsun merancım allah şifa versin..
maşallah tamere ne çabuk büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…