2008 Ekim Anneleri

Sizinde 5 ayiniz kutlu olsuun valla bi bi doluu kova bitiriyoruzz sen tek basina yikiyon galiba masallah ben daha 2 kere kendim yikadim oda esim su doktu ben yikadim hep babaannesi yikarr bizim zilli sigmiyoo fileyee yaa kuvetin icine koyduk hic olmadi artik oturtana kadar idare edecezz

iklim ve arda 6. ayınız hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey:
bu arad bende filede yıkamıyorum 40ı çıkana kadar filede yıkadık sadece şimdi babası tutuyo ben yıkıyom kuzum sudan çok korkuyo zaten soyup da banyo ya götürünce ne kımıldıyo ne sesi çıkıyo nefesini tutup bekliyo küvete bastırırken de bana atılıp sıkı sıkı sarılıyo hatta su içerken bile çok korkuyo günde 1-2 kaşık su verim diyom gözleri ayrılıyo korkudan çok korkuyo ya :uhm:

benim fıstığı da görenler seviyo seviyo sonra da oğlan dimi diyolar bende hayır kız diyom
önceleri çok kızıyodum ama şimdi kızmıyom artık elbise giydiriyorum oğlan diyeni fururum

benim fıstığı da görenler seviyo seviyo sonra da oğlan dimi diyolar bende hayır kız diyom
önceleri çok kızıyodum ama şimdi kızmıyom artık elbise giydiriyorum oğlan diyeni fururum

bizimki de suya bayiliyo. ben bizim kuvette yikiyorum. kendim de icine giriyorum. oyuncaklari var. ordek falan. onlarla oynuyoruz, accik ayak cirpiyoruz. bizim yakinlarda cok guzel bi yuzme havuzu var.. bebekler icin de yuzme seanslari duzenliyolarmis. havalar isinsin da mayis gibi baslayalim diyorum. su icmeye de bayiliyo benimki. cok hareketli de susuyor heralde.. biraksam 100 ml falan icer. ben 40 ml falan veriyorum gunde ama cok mu acep diye de korkuyorum..

çıtır-pıtır;5661728[COLOR="purple" .!.:
kalan bılgılerın ıle artık yaparsın bişiler,inş ıstedığın sonucu elde edersın..[/COLOR]

inşallah canım tşk ederim hayırlısı artık:ecrin_bebek:

benimki abi :) gecenin ilk saatlerinde dogdu 00.42 hihoyyyt cok tebrik ederim sekerim.. nice 5 aylara, 5 yillara olsun insaallah:Saruboceq: a.s.
tsk ederım canım bende kutluyorumm sızıı..............
5 ay once bugun su sıralra sancıdan geberıodummm:1ninca
:

bu arada su sogan suyu kürü, gercekten icilebilir bisi. ben icine accik da limon kattim. sadece iyyy ben simdi sogan suyu mu iciyorum diyince insan kotu oluyor. :bbo: ama ben tembelim iste sadece bir gun yaptim :sm_confused:

evt canım kokmuyor hıc bende bır hafta ara verdım ıcmıyorum ama başlıycam yıne.
tsk edrızzzzkaydirigubbakcemile5
bızmkı hıc ağlamıo.sevcek galıba suyu..hele oturtup yıkarken cok komık olu yaff..kaydirigubbakcemile3

40 ml ck degıl bence normal.ıklım daha5-6 gunluktu dr. 30 ml kadar verebılırsın demıstı..:ecrin_bebek:

slm naber güzeller geçmiş falan okumaya fırsatım yok iki kelam ediyim
fıstığının arkası oğlandır benim kızıda hep oğlan sanırlardı arkası oğlan geldi şimdide oğlumu hep kız sanıyorlar:roflol:

adrianarda ve çıtır bebişlerinizin 5. ayı kutlu olsun kaydirigubbakcemile5

selam bacular
dünkü kıllatmalarınızı anca bitirdim yaw dün geldiydüm aslında ama dün bizimkinin huysuzluğu tuttu ne uyumak bildi ne susmak yazamadım iki satırr :çok üzgünüm:sen misin akşam 9 da bi banyo yaaptırmışım
sonra kendi kendine sızmış kuzucumm
yaw çakılcım senin bebişti dii mi artık emmeyen benim sütüm de çk azaldı zati tek taraftan var yok arası geliyoodu diğer tarafta faaliyetini tamamlamak üzere herhalde gece emziriyoom doymuyoo bi saat sonra yine emmek için uyanıyoo
sen geceleri nası yapıyonn
bi de dün alışverişten pınarın ilk adım diye bi sütü var 6-12 aylık yazıyoo üstünde kullananınız var mı
ondan yoğurt yaptım sıpacanıma çok güzel olduuucokacimcoook

iklim ve arda 6. ayınız hayırlı olsun..5. aynızmı 6. aymı .... yaw siz ekim anası deilmisiniz yaw...benimki anca 4. ayını bitirdi hepiimiz ekim anasıysak nasıl olii bu:sm_confused:

simdi tvde bi kadin dogumcu soyledi: anneler kiz cocuklarinda bir erken gelisim sezerlerse 8-9 yaslarinda goguste buyume vucutta killanma gibi, bu regl olacagina isaret edermis. cok vakit kaybetmeden bi cocuk endokrinolojiye goturun, bu regl baslangicini erteleyebiliyorlar dedi. cunku ilk reglden sonra cocuk gelisimi duruyor ve boy uzamiyor dedi. kiz analari haberiniz olsun.

iklim ve arda 6. ayınız hayırlı olsun..5. aynızmı 6. aymı .... yaw siz ekim anası deilmisiniz yaw...benimki anca 4. ayını bitirdi hepiimiz ekim anasıysak nasıl olii bu:sm_confused:

5.ayımızı bıtırdık ,6 ayımıza gırdık.
tesekkurr ederızzz bu aradaa:1hug:

hı hııa.s artık gunumzde ıyıce düştü bu erenliğe gırme yası..
genetıkler degısıyor,,hormonlu yıyecekler vs..bunlar hep etken.
takıpte olmak gerek..a.stesekkurler.

hıc duymamıştım o sutuu:sm_confused:afıyet olsun sıpayaa...delikafadulden
sutun azsa artık ıyıce gecıcen ek gıdaya caresı yok.aclıktan uyanıodur cocuk.
geceleri devam sutu yap bıberonla ver.uyumadan once tahıllı muhallebi ver tok tutar.

edhakcım ben tiroit sorunum yüzünden hormon kullanmaya başladım 1 ay önce ve bu yüzden emzirmeyi kestim..... ek gıdalara başladık , geceleri yatırmadan önce mama veriyorum tok tutuyor ( 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı pirinçunu katıp pişiriyorum içine de 5 ölçek mama katıyorum onu içiriyorum ) sabaha kadar yetiyor....
ama doktorun ne tavsiye eder bilemiyorum canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…