ben hıc fıle kullanmadım...
kuvetıne de sığıyor leylacım.
sız cok mu su kullanıoasunuz?bızım kuvet oyle dolmuo...ben sadece kafasının altını yukseltıyorum.vucdunu yıkıyorum,sonra resmdekı gıbı ters cevırıyorum,o ken dı druyo ben vucudunun arkasını yıkıyorum.
sonra oturtup bır elımle tutuyorum,bır elimle basını yıkıyorum sonradurulayıp hemen alıyorum.bır kova bıle harcamıyorum.ben mı az su kullanıyorum:uhm:
bugun bızde 5 aylık oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:lepi::dance::teytey:
aynı gun doğmus bızım bebısler.
saat kacta senınki?benımkı 15:45hihoyyyt
benim fıstığı da görenler seviyo seviyo sonra da oğlan dimi diyolar bende hayır kız diyom
önceleri çok kızıyodum ama şimdi kızmıyom artık elbise giydiriyorum oğlan diyeni fururum
çıtır-pıtır;5661728[COLOR="purple" .!.:kalan bılgılerın ıle artık yaparsın bişiler,inş ıstedığın sonucu elde edersın..[/COLOR]
inşallah canım tşk ederim hayırlısı artık:ecrin_bebek:
tsk ederım canım bende kutluyorumm sızıı..............benimki abi :) gecenin ilk saatlerinde dogdu 00.42 hihoyyyt cok tebrik ederim sekerim.. nice 5 aylara, 5 yillara olsun insaallah:Saruboceq: a.s.
bu arada su sogan suyu kürü, gercekten icilebilir bisi. ben icine accik da limon kattim. sadece iyyy ben simdi sogan suyu mu iciyorum diyince insan kotu oluyor. :bbo: ama ben tembelim iste sadece bir gun yaptim :sm_confused:
tsk edrızzzzkaydirigubbakcemile5iklim ve arda 6. ayınız hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey:
bu arad bende filede yıkamıyorum 40ı çıkana kadar filede yıkadık sadece şimdi babası tutuyo ben yıkıyom kuzum sudan çok korkuyo zaten soyup da banyo ya götürünce ne kımıldıyo ne sesi çıkıyo nefesini tutup bekliyo küvete bastırırken de bana atılıp sıkı sıkı sarılıyo hatta su içerken bile çok korkuyo günde 1-2 kaşık su verim diyom gözleri ayrılıyo korkudan çok korkuyo ya :uhm:
bizimki de suya bayiliyo. ben bizim kuvette yikiyorum. kendim de icine giriyorum. oyuncaklari var. ordek falan. onlarla oynuyoruz, accik ayak cirpiyoruz. bizim yakinlarda cok guzel bi yuzme havuzu var.. bebekler icin de yuzme seanslari duzenliyolarmis. havalar isinsin da mayis gibi baslayalim diyorum. su icmeye de bayiliyo benimki. cok hareketli de susuyor heralde.. biraksam 100 ml falan icer. ben 40 ml falan veriyorum gunde ama cok mu acep diye de korkuyorum..
slm naber güzeller geçmiş falan okumaya fırsatım yok iki kelam ediyimbenim fıstığı da görenler seviyo seviyo sonra da oğlan dimi diyolar bende hayır kız diyom
önceleri çok kızıyodum ama şimdi kızmıyom artık elbise giydiriyorum oğlan diyeni fururum
iklim ve arda 6. ayınız hayırlı olsun..5. aynızmı 6. aymı .... yaw siz ekim anası deilmisiniz yaw...benimki anca 4. ayını bitirdi hepiimiz ekim anasıysak nasıl olii bu:sm_confused:
iklim ve arda 6. ayınız hayırlı olsun..5. aynızmı 6. aymı .... yaw siz ekim anası deilmisiniz yaw...benimki anca 4. ayını bitirdi hepiimiz ekim anasıysak nasıl olii bu:sm_confused:
simdi tvde bi kadin dogumcu soyledi: anneler kiz cocuklarinda bir erken gelisim sezerlerse 8-9 yaslarinda goguste buyume vucutta killanma gibi, bu regl olacagina isaret edermis. cok vakit kaybetmeden bi cocuk endokrinolojiye goturun, bu regl baslangicini erteleyebiliyorlar dedi. cunku ilk reglden sonra cocuk gelisimi duruyor ve boy uzamiyor dedi. kiz analari haberiniz olsun.
selam bacular
dünkü kıllatmalarınızı anca bitirdim yaw dün geldiydüm aslında ama dün bizimkinin huysuzluğu tuttu ne uyumak bildi ne susmak yazamadım iki satırr :çok üzgünüm:sen misin akşam 9 da bi banyo yaaptırmışım
sonra kendi kendine sızmış kuzucumm
yaw çakılcım senin bebişti dii mi artık emmeyen benim sütüm de çk azaldı zati tek taraftan var yok arası geliyoodu diğer tarafta faaliyetini tamamlamak üzere herhalde gece emziriyoom doymuyoo bi saat sonra yine emmek için uyanıyoo
sen geceleri nası yapıyonn
bi de dün alışverişten pınarın ilk adım diye bi sütü var 6-12 aylık yazıyoo üstünde kullananınız var mı
ondan yoğurt yaptım sıpacanıma çok güzel olduuucokacimcoook
hepinize iyi geceler..ben çok hastayım yatıcam...öpüyorum hepinizi.....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?