üffffff aynen valla deli oluyom yedirirken kırk takla atıyom ama allahtan ben kollu önlüklerden almıştım h&m nin bi de dün c&a dan adım benerini o da yelek gibi muşamba gibi onları giydirip yediriyorum üstümüz batmıyo ama suratımız için aynı şeyi söyliyemicem
evet burda da hep 219 tl ye sordum ben ama 2 yerde 195 tl buldum, birinde beğendiğim renk yoktu eşim kartla aldı ama taksit değil.. outlet mağazalara baksana belki orda olur :uhm:
evet sevdi ya baya rahat bişeymiş.. buarada eşim ben de bincem buna diyo kaydirigubbakcemile3 meyvesini bitirmezse bana versene yiyeyim diyo kaydirigubbakcemile3 zaten bebek arabasında da gözü vardı, ben binsem taşır mı deyip duruyodu kaydirigubbakcemile3 hey allaam yaaa
özlemcim senin oğluş dönüyodur artık herhald emekleme girişimleri başladı mı
c&a da çok güzel ve uygun fiyatlı ürünler var her gittiğimde gözüm dönüyo
önlüğü 9 tl ye aldım yıka sil kullan eiyete değmiyo
bi de oğluşuma mayo aldık fotoda görünüyo onuda 19 tl ye
canım ben bir bardak suya 3 tepeleme çorba kaşığı koyuyorum bunu yiyince gece 5 civarı 1 kere kalkıyo sonra emip uykuya devam hatta bir keresinde 6.30 da uyandı ama o aman bi daha uyumadı:1no2: inş arda bey de mışıl mşıl uyur annesi de rahat eder:CüvCüv:
dbestcim sen bilirsin ataevlerde basın kültür sarayı var outlet center onun karşısında bizim ev şaypa maxima tarafında
dbestcim sen bilirsin ataevlerde basın kültür sarayı var outlet center onun karşısında bizim ev şaypa maxima tarafında
evet burda da hep 219 tl ye sordum ben ama 2 yerde 195 tl buldum, birinde beğendiğim renk yoktu eşim kartla aldı ama taksit değil.. outlet mağazalara baksana belki orda olur :uhm:
evet sevdi ya baya rahat bişeymiş.. buarada eşim ben de bincem buna diyo kaydirigubbakcemile3 meyvesini bitirmezse bana versene yiyeyim diyo kaydirigubbakcemile3 zaten bebek arabasında da gözü vardı, ben binsem taşır mı deyip duruyodu kaydirigubbakcemile3 hey allaam yaaa
kız önlük için 9 pahalı değil mi
ay mayosunu yerim ben onun bugün bizde tatil için yer baktık netten alanya belek falan oteller baya uygun şimdiden ödesek mi dioz ama ben ne olur ne olmaz diom bakalım huggiesin mayolu bebek bezi vardı ondan bağlarız dioz daha çişini diyemez yaza
aa ben biliyorum orayı bizimkiler de bi ara orda özdilek var ya önünde yeşil site var orda oturuyolardı şimdi ertuğrulkent tarafına taşındılar
o şaypanın alt katında bi ayakkabıcı vardı orda ki ayakkabılar çok kaliteli ve ucuzdu
ah ah gelip alışveriş yapmak istiyorum
düzcede alanım çok kısıtlı:çok üzgünüm:
dediğin yeri bilmiyorum canım annemler gemlikte oturuyodu bursaya 3 ay önce taşındılar bursada belli yerleri biliyorum zaten 10 yıl bitti ankaradayım :çok üzgünüm:
biz antalya finikede bi otel ayarladık erken rezervasyonlar baya inridimli geldi bize beklerizgamyoncuiremsu
o huggies mayo bezler benim de aklımda ama onu giydirir bazen üstüne de mayosunu giydiririz dedik bazen de cıbıl sokarız ne de olsa yiğidin malı meydandadırkaydirigubbakcemile3
valla ban ucuz geldi hatta atladım 1 tane kalmıştı burda düzcede herşey pahalı dandik bbez önlükler bile 3-5
oyyy maşallah eylüle çok tatlı ya ne güsel gülmüş
güle güle eskitsin sandalyesini güsel güsel mamalar yesin inşallah
dbest, o ne guzellik yaa... lülü cok tatli masallah. sandalyesi de cok guzel, afiyetle yemekler yesin insallah. buyusun kocaman olsun.
bu arada yerdeki kilimi de cok begendim a.s
hangi otel canım nasıl fiatlar eşim araştırıodu ben çok bakamadım
çok teşekkür ederim canım valla çok fotojenikkkk ben de habire resim çekiyom
kaydirigubbakcemile3 annem almıştı çok zevkli hatundur kendüsüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?