2008 Ekim Anneleri

evet benimde büyük önlüklerden almam lazım yarın öğle arası alıyım bari iş yerimin karşısındaki avmde vardı C&A...gündüz babane yedirio ya o daha alışamadı tam hem onun üstü batmış oluo hem battaniye hem keremin üstü bi geliom makina çalıştırıom valla

bizim burdaki de chicconun outlet mağazası güya ama fiyatlar hiç outlet gibi değil bazı ürünler uygun oluo okadar..bakalım çarşıda sormak lazım orda pazarlık oluo da avmlerde olmuo

özlemcim senin oğluş dönüyodur artık herhald emekleme girişimleri başladı mı

2haftadır kendi kendine dönüyor canım ya kolunu da kurtarıo yardımcı olmadan....emekleme çabasında az az ilerliyor ama yoruluo hemen görsen tırtıl gibi çok tatlı oluo öyle çabalaması

c&a da çok güzel ve uygun fiyatlı ürünler var her gittiğimde gözüm dönüyo
önlüğü 9 tl ye aldım yıka sil kullan eiyete değmiyo
bi de oğluşuma mayo aldık fotoda görünüyo onuda 19 tl ye

dbestcim sen bilirsin ataevlerde basın kültür sarayı var outlet center onun karşısında bizim ev şaypa maxima tarafında

kız önlük için 9 pahalı değil mi
ay mayosunu yerim ben onun bugün bizde tatil için yer baktık netten alanya belek falan oteller baya uygun şimdiden ödesek mi dioz ama ben ne olur ne olmaz diom bakalım huggiesin mayolu bebek bezi vardı ondan bağlarız dioz daha çişini diyemez yaza

canim insallah dedigin gibi olur da cok uyur. yarin artiricam ben de olcuyu. bugun ilk denedim. arda da yerken buvvvvvvv yaparak birazini disari cikariyor. ama cok tatli kizamiyorum kaydirigubbakcemile3

dbestcim sen bilirsin ataevlerde basın kültür sarayı var outlet center onun karşısında bizim ev şaypa maxima tarafında

aa ben biliyorum orayı bizimkiler de bi ara orda özdilek var ya önünde yeşil site var orda oturuyolardı şimdi ertuğrulkent tarafına taşındılar
o şaypanın alt katında bi ayakkabıcı vardı orda ki ayakkabılar çok kaliteli ve ucuzdu
ah ah gelip alışveriş yapmak istiyorum
düzcede alanım çok kısıtlı:çok üzgünüm:

dediğin yeri bilmiyorum canım annemler gemlikte oturuyodu bursaya 3 ay önce taşındılar bursada belli yerleri biliyorum zaten 10 yıl bitti ankaradayım :çok üzgünüm:

bizde de ayni muhabbet var kaydirigubbakcemile3 arda arabasina biner binmez uyuyor. alex de canim bak ne guzel uyuyor diyor. ben de "beni de sicacik giydirip arabayla gezdirsen ben de uyurum" diyorum :roflol:

biz antalya finikede bi otel ayarladık erken rezervasyonlar baya inridimli geldi bize beklerizgamyoncuiremsu
o huggies mayo bezler benim de aklımda ama onu giydirir bazen üstüne de mayosunu giydiririz dedik bazen de cıbıl sokarız ne de olsa yiğidin malı meydandadırkaydirigubbakcemile3
valla ban ucuz geldi hatta atladım 1 tane kalmıştı burda düzcede herşey pahalı dandik bbez önlükler bile 3-5

hım ertuğrulkentte çok güsel arkadaşlar oturuo orda evler de daha uygun bizim buralara göre...evet canm o ayakkabıcıya bugün baktım 15e çizmeler vardı ama model pek kalmamıştı 15-20e polarisin ayakabıları terlikleri oluo bazen denk gelip yakalamak lazım...
gel canım alışverişe bursaya bize de uğra hemen karşısında evim...

dediğin yeri bilmiyorum canım annemler gemlikte oturuyodu bursaya 3 ay önce taşındılar bursada belli yerleri biliyorum zaten 10 yıl bitti ankaradayım :çok üzgünüm:

anladım canım...anenlere gelince uğrarsın belki öğrenirsin outlet mağazalar var üst katı nikah salonu vs 2katı mağaza vs

eylülün resimleriiiiiiiiiiiiiii bakın bakalımmmmm :lepi:

.................

Son düzenleme:

hangi otel canım nasıl fiatlar eşim araştırıodu ben çok bakamadım
haklısın valla bursa da pahalı bi şehir.ist ucuz valla abim 1liraya önlük almıştı öyküye hem de büyük büyük...kerem hastalandı alışveriş yapamadan geldim yoksa alcağım çok şey vardı....
ayyy şimdiden heycanlanıoz valla tatile gitmek için suyu da çok sevio kerem atarız kumlara bol d vitamini alsın kuzular kışın acısını çıkarcaz......ama benim kilolar ne olcak az kaldı ya fisfisfis bu soğan suyu gaz yaptı kerem zart zurt gidio bi arada emmek istemedi acaba sütün tadı mı değişti dedim...bugün soğan bitti içemedim gidip soğan alım marketten dedm eşim güldü 1çuval soğan alalm sana dio ne o dedm anca mı gider kilolar diosun laelaelaelaelae

oyyy maşallah eylüle çok tatlı ya ne güsel gülmüş
güle güle eskitsin sandalyesini güsel güsel mamalar yesin inşallah

dbest, o ne guzellik yaa... lülü cok tatli masallah. sandalyesi de cok guzel, afiyetle yemekler yesin insallah. buyusun kocaman olsun.
bu arada yerdeki kilimi de cok begendim a.s

dbest, o ne guzellik yaa... lülü cok tatli masallah. sandalyesi de cok guzel, afiyetle yemekler yesin insallah. buyusun kocaman olsun.
bu arada yerdeki kilimi de cok begendim a.s

çok teşekkür ederim canım valla çok fotojenikkkk ben de habire resim çekiyom
kaydirigubbakcemile3 annem almıştı çok zevkli hatundur kendüsüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…