2008 Ekim Anneleri

yanaciklara bakan harbiden aldaniyor o zaman.. 7 kiloysa kus gibidir o ya, butun gun tasisam yorulmam.. zira arda kollarimi kopariyor kafamçokkarıştı

canım ben bilmiyorum ardacık kaç kilo acaba biz korkuyoruz da şişmanmıyız diye son tartılmada 9200 geldik 66cm arda ne kadar

merhaba kızlarrrr
ankarada kar yağmış yaw her yer bembeyazzzz eve tıkılıp kaldıkkk oysa bugün gezecektikk -tatlicadiarzu-

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
leyla21
anaaa kimseee yokkk halııloo beklıyomuz burayııı

bende süper bi film izlediiimmmksin izleyin super bişey filmin adı benjamın buttonun tuhaf hikayesıı izledim geldimm dıyom kıı simdii kıllatmişlardırrr ama kimse bişey yazmamışşş

3 kayıtlı 3 misafir yakında burası halilolara kalcak bu ekim anaları çok tembel oluyo pazar günleri.:jeyyar:..nerdesiniz kızlar topik elden gidio anaaaaammmmmmmmm kötükedihüso
herkes geçmişimi okuyo yaaaaaa:dilcikar:

bende izledim o filmi süperdi başta biraz sıktı ama sonunda ağladım bile:çok üzgünüm:

bu arada merhabalar herkese a.s. mutlu pazarlar..
ardayi uyuttum buraya bi bakayim dedim. bilg basina oturmamla ueeeeee diye bi ses geldi yataktan :jeyyar: simdi biraz yataginda oynuyor da ben de burdayim.
ya bu arda cok terliyor ne giydirecegimi sasirdim. normalde bi uzun kollu body ustune de kisa kollu bi tihirt geciriyodum simdi tshirti de cikardim. usurse diye de korkuyorum.. :uhm:

nie terlioki okadar hastamı benimki hasta olduğundan beri çok terlio doktorumuz iyileşince geçicek dedi...az giydirdin die üşümez belki ama teri üstünde kurumasın ben hep sırtına havlu koyuyorum..benim evim 21-23 derece arası sadece uyurken terlio..evinmi çok sıcak acaba:uhm:

ev sicak. ben kisakolluyla rahat geziyorum. benimki hep terliyo. ensesinden. hasta bu ara ama ondan once de terliyodu. ben de kuruluyorum hep havluyla. gece de ustunu aciyo. iyce usutcek diye korkuyorum..

bi de arda dogdugunden beri sicak sevmiyor. astronot falan almadim ben ona. kulotlu corap falan da giydirmedim hic. hemen yanaklari kirmizi kirmizi oluyo sicakta

selamlar pazar pazar yine forum ıssızları oynuyoo
bende sabah beri iş güç yapıyom eni bittiydi iki kıllatalım dicektim am yalnız yalnız zevk vermiyo
neyse bari bende yemeğe girişeyim akşama görüşürük:a015:

VTamerr cok datluu bee sari sarii kimin yarii en guzel benim sarii bornoz sari sen bornozdan sarisaan sarisaan soyle bana tamer kimin yarisaann ehée seni guldurmeye calisiyomm amma konustukca batiyomm (guldun mu

Allah kavustursun sekerim... tabi ya hepimiz senin kankan olmak icin siraya girdik. sende kankaya muamele 10 numara kaydirigubbakcemile3 artik sirtimiz yire gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…