2008 Ekim Anneleri

kiz ibolya ben daha yeni baktim albumune. cok guzel resimleriniz var. sen de oyle 3 rakamli kilolara yaklasiyo gibi degilsin. bizi yiyosun di mi? biraccik daha kilo verip, incecik olunca tataaaaa diye cikican ortaliga, catlatcan bizi di mi? soyle, itiraf et icinden gecenleri kötükedihüso

edhak, adrianarda+, çıtır-pıtır+, dbest+, ibolya+, kimselerbilmez, leyla21+, ozkerem+, sweets
oooo herkes damlamaya başladı gelin bakalım tembel karılar

nihalin sesi çıkmıyo
leyla sanırım geçmiş okuyo
ibolya da muzlu pasta topiğini okuyodur kaydirigubbakcemile3

iyi gceeler:teytey:
mısafırlerımı ugurladm
sonrada
evı kırkladım butun gün.hihoyyyt

Ben geldùm tvdeki su ölduren sis filmini izledik sonraa hacere sutlu rezeneli elmali iyi geceler mamasini yedirdim allahtan bunu sevdii itiraz etmeden yedii bahsettiginiz gibi bizdede o sorunlar var kaseye elini sokuyoo agzina veriyomm tam agzi doluyken elini agzina sokuyoo ben tutmaya kalmadan kafasina ustune goturuyoo elini tabii bidee eray gibi kasik tutma delisii hanfendü tutuyo ucunda beraber kaseye goturup beraber agzina sokuyozz neyse yedi suyunuda ictide uyudu cok sukurr bende damladim hemen

edhak maaşallah çok tatlııı.dbest eylülde çok şirin.mama sandalyenizide güle güle kullanın.tatlı mamalar yiyin inşaallah

yakaladımm yasasınnkaydirigubbakcemile3
gule gule kullanın sandalyenz guzelmiş dbestcım..

aynılarını yapıo benım eşekk sıpasıııkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…