bende süper bi film izlediiimmmksin izleyin super bişey filmin adı benjamın buttonun tuhaf hikayesıı izledim geldimm dıyom kıı simdii kıllatmişlardırrr ama kimse bişey yazmamışşş
eyoooo ben geldimmm delikafadulden
ayy o filmi çok merak ediyorum ya eskiden olsa vizyona girdiği an sinemaya koşardım ama..
eylülü uyuttum geldimmmm
ya kizlar bisi sorcam. bebislere yatmadan once kac olcek muhallebi veriyosunuz? yani kac ml su ve kac kasik muhallebi? ben ilk defa verdim de bu aksam..
ya kizlar bisi sorcam. bebislere yatmadan once kac olcek muhallebi veriyosunuz? yani kac ml su ve kac kasik muhallebi? ben ilk defa verdim de bu aksam ..
dbest bu gün feyzayı senin dediğin gibi uyutmayı denedim.ilki sabah 10.30da biraz zor oldu ama ayağımda sallamadan uyudu.ikincisi akşam baktım gözünü kaşımaya başladı.hemen kucağıma aldım emziğinide ağzına verdim.pişpişleyerek beşiğine gidene kadar uyudu:1shok:delikafaduldendelikafadulden öyle şaşırdımki başında bekledim.bişey oldu sandım ama uyudu resmen.demekki uykunun ilk geldiği zamanı yakalayabilirsek olacak bu iş.hihoyyytama bunun için devamlı gözümüzü açık tutmak gerekecek uyku halini kaçırıp çıldırtmadan önce uyutmak içinn:lepi:
ya eraya artık kaşık maması yedirmekte zorlanıyorum kaşığı kendi tutacak diye deliriyo vermeyincede kızıyo
bazen çıngırakla bazen de sesli şarkı söyleyerek dikkat dağıtmaya çalışıyom
sizinkilerde yapıyo mu
dbest cim mama sandalyeniz hayırlı olsun lülü sevdi mi yerken yaramazlık yapıyo mu
bende mama sandalyesi istiym ama bu ay tatil parası ödediğimizden kaldı önümüzdeki ay inş
kerem tabağın içine elini sokuo sıkıca tutuo kaç kere elime çarptı döktüm...bizimki hiç sakin durmuor mama yerken hep tepiştirio...bide püffffffffffff yapmayı öğrendi üst başl batıo temiz bişiy kalmıo valla..bazı şeylerin lekesi de çıkmıo yakında giycek kıyafet kalmıycak
selam kızlar geçmişi okumadan yazıyım yoksa bişiy çıkıo yazamadan çıkmak zorunda kalıom öğlen öyle oldu da
aklımda kalanları yazam
merancım geçmiş olsun tamer hastaymış ya ventolin verdiler yazmışsın..sık sık tekrarlıycakmı acaba böyle kereme de ventolin verilmişti ya:uhm:
dbestcim güle güle kullansın lülü mama sandalyesini..bugün bizim karşıdaki chiccodan sorduk 219dedi adam , ankaradan arkadaş 195e almış dedim şaşırdı adam yarın 260 olcak valla dedi...siz uyguna almışınız nakit fiatı mı yoksa kartmı?
kerem daha tam oturmuo ya babası sonra alalım dio sanki 1ay geçmiycek Çok üzgünüm çoook
bu yatmadan önce muhallebiyi kaçırıoz artık biz ya erken uyyo kerem veremiyorum o yüzden bu sefer de gece emmeye uyanıo sık sık
duş alıp yatcam sabah 6.30da kalkıom 7.30da servis alıo
yarın keremin aşısı var iş çıkışı götürcez bakalım :a015:
ya eraya artık kaşık maması yedirmekte zorlanıyorum kaşığı kendi tutacak diye deliriyo vermeyincede kızıyo
bazen çıngırakla bazen de sesli şarkı söyleyerek dikkat dağıtmaya çalışıyom
sizinkilerde yapıyo mu
dbest cim mama sandalyeniz hayırlı olsun lülü sevdi mi yerken yaramazlık yapıyo mu
bende mama sandalyesi istiym ama bu ay tatil parası ödediğimizden kaldı önümüzdeki ay inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?