2008 Ekim Anneleri

tum yurtta soğuk beklenıyormuss.
bı 10 gun sonra gunnlük guneşlik olur burası yaz gelırrrr buaya mıs gıbınhihoyyyt

anam deminden beri geçmişi okuyom ama karar verdim bugün alıntı yapmıyicim, zaten kafa bi miloyn olmuş bu sıpa gene beni delürttü, saaadece adrianın söylediğine karşılık cevaphakkımı kullanıciiimmkaydirigubbakcemile3

yafrim senin o gördüğün foto sezeryandan 2-3 gün sonraki halimdi, doğuma giderkenki kilomdan 4 kilo gitmiş halimdi, onun üstüne bi 10 kilo koy baaam 3 haneli rakamlara yaklaşıyommu senağlamasenağlama neyse ben yarın çucuğu dra götürciiim, aylık rutin kontrolu var bi de rotavirüs aşısı olcek, inşalla 6500 grm olmuştur hiç zannetmiyom ya yine de dua ediom :Saruboceq: hayde ben gittim yafriler, bugünlerde iyce kafam bozuk artık dayanamıyom ben bu tempoya, acayip yorulduğumu hissediyorum, sıpanın mamasını hazırladım, acıkmıştır, gidiim de onu veriim sonra da yatağa yatıp sıziiim, sabah erken kalkıciymm, işyerine gidiciymmm, locman kirasını maliyeye nasıl yatırıcim onu öğreniciiim, sonra çarşıya iniciiim, çucuğu muayene ettiriciiym, sonra maliyeye gidiciymmm, sonra alışveriş neyin ediciymm, mama termosu neyin alıciymm, çok işim var çooook kafamçokkarıştı hayyyyyyyde size eygeceler anacum byyy:a015:

yokk len temmuz analarında gezıo ıboşş hanımm
numune peşindee
yakladımmm:jeyyar:

canım yaaaa kıyamam sanaaa yarın baya işin varmış allah kolaylık versinnn
inşallah yarın konuşuruz heee özledim leynnn

bende sizi özledim :çok üzgünüm: kafam çok bozuk psikolojim allak bullak oldu hiçbişey yokmuş gibi davranıp güçlü olmaya çalışıyorum ama şu anda gücümün bttiği noktadayım hayde yarın görüşürüz inşallah, öptüm sizi bye :a015:

neler oluyor canım yıne yaabenneyaptımki

günaydın herkese çok kıllatmamışınız aferiiiiiinkaydirigubbakcemile3
bizde işte 4 ten beri ağlıoz oynuoz takılıoz oğlumla birkaç gündür gazı var bütün düzzenimiz bozuldu.. ibolyacım noldu yaaaaaw neden canın sıkkın ki..:teselli:geçmişe bakkiim geliim..

günaydın hatunlar herkese güsel bir hafta diliyorum şuan işteyim kerem uyyodu çıktığımda biraz emdi uyku arası kalanı sağdım bıraktm çıktım:CüvCüv:
karışık rüyalar gördüm bende keremle almanyaya gidiomuşuz yasin yok yanımızda elimde bi poşet keremin kıyafeti 1hafta kalcakmışız bide ööffff kıçım açıkta yattım heralde :roflol:

Gunaydinn yavrular va analarii gece sinir oldumm baglantimiz koptu cikmak zorunda kaldim benim cadi 2 gundur kaka yapmiyoo simdide zort zort birakiyoo anam oda bi kokuyoo yavruu zorlaniyoo yapamiyoo galibaa

merhaba meran gel öpem seni Şeniz
sarı civciv tameri de öpüoyorum

leylacım kerem de kabız oldu ben işe başladığımdan beri 2günde bir yapıor bitek cumartesi paazar hergün yaptı bol bol emzirdim ondan heralde bide armut suyu verdim
ay cumartesi yaptığı kaka çok sertti nasıl ağladı yavrum yaparken resmen büyük insan gibi yaptı ya katı katı
bol bol su ver emzir canım.kayısı suyu da verdim biraz ben püresi de verilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…