kiz ibolya ben daha yeni baktim albumune. cok guzel resimleriniz var. sen de oyle 3 rakamli kilolara yaklasiyo gibi degilsin. bizi yiyosun di mi? biraccik daha kilo verip, incecik olunca tataaaaa diye cikican ortaliga, catlatcan bizi di mi? soyle, itiraf et icinden gecenleri kötükedihüso
meran gezmekten bitap dustu bence mirmirmirmir
anam deminden beri geçmişi okuyom ama karar verdim bugün alıntı yapmıyicim, zaten kafa bi miloyn olmuş bu sıpa gene beni delürttü, saaadece adrianın söylediğine karşılık cevaphakkımı kullanıciiimmkaydirigubbakcemile3
yafrim senin o gördüğün foto sezeryandan 2-3 gün sonraki halimdi, doğuma giderkenki kilomdan 4 kilo gitmiş halimdi, onun üstüne bi 10 kilo koy baaam 3 haneli rakamlara yaklaşıyommu senağlamasenağlama neyse ben yarın çucuğu dra götürciiim, aylık rutin kontrolu var bi de rotavirüs aşısı olcek, inşalla 6500 grm olmuştur hiç zannetmiyom ya yine de dua ediom :Saruboceq: hayde ben gittim yafriler, bugünlerde iyce kafam bozuk artık dayanamıyom ben bu tempoya, acayip yorulduğumu hissediyorum, sıpanın mamasını hazırladım, acıkmıştır, gidiim de onu veriim sonra da yatağa yatıp sıziiim, sabah erken kalkıciymm, işyerine gidiciymmm, locman kirasını maliyeye nasıl yatırıcim onu öğreniciiim, sonra çarşıya iniciiim, çucuğu muayene ettiriciiym, sonra maliyeye gidiciymmm, sonra alışveriş neyin ediciymm, mama termosu neyin alıciymm, çok işim var çooook kafamçokkarıştı hayyyyyyyde size eygeceler anacum byyy:a015:
yokkkk sen meranı tanımıyon daha kaydirigubbakcemile3 on kaplan gücündedir ooooo
öyle iki gezmeyle bitmez onun enerjisiii Şeniz özledim leynnnn
bende sizi özledim :çok üzgünüm: kafam çok bozuk psikolojim allak bullak oldu hiçbişey yokmuş gibi davranıp güçlü olmaya çalışıyorum ama şu anda gücümün bttiği noktadayımhayde yarın görüşürüz inşallah, öptüm sizi bye :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?