Gel kiz gitmee uzlmee yaa kankan gitti diyee ben kankan olurum senin
heehee okumadan çıkmışım yaww tüh kaydirigubbakcemile3 neyse sabah sabah güldürdün benii cadııı ŞenizVTamerr cok datluu bee sari sarii kimin yarii en guzel benim sarii bornoz sari sen bornozdan sarisaan sarisaan soyle bana tamer kimin yarisaann ehée seni guldurmeye calisiyomm amma konustukca batiyomm (guldun mu
Allah kavustursun sekerim... tabi ya hepimiz senin kankan olmak icin siraya girdik. sende kankaya muamele 10 numara kaydirigubbakcemile3 artik sirtimiz yire gelmez
kanka oluruzz nie olmasınn Şeniz iyiceee tanışalımm gel helee antalyayaa kaydirigubbakcemile3tamer cok tatli gercekten yaaa. doya doya opesim geldi.. dadlu sey..
havalanına bıraktık gülümüü eşime dedim ben eve gidip uyumak istiyorumm oda olmazz gezcez hava güzel dedii belek'e gittik daha önce gitmemiştim oraya yemek yedikk biraz gezdik geldik...spa otelleri var orda onu için götürmüş azcık spaya gireyim rahatlayayım die ama ben istemedim neyse yemekte iyi geldi gezmekte eve geldiğimde bi baş dönmesi neyse buraya geldim ama daha fazla kalamadan çıktıımm :bbo: neyse acısınıı çıkartacazzz :lepi:meran gezmekten bitap dustu bence mirmirmirmir
bugünlerde rüzgarlı ve bazen soğukk deniz havası heeçç yok zaten :1no2:yazik bizim ust komsu da tatile gitti bu sabah antalyaya bi haftaligina. 11 aylik bi kizlari var onlarin da.. insallah cok soguk olmaz ya..
gel nen öpeyimm özledimm wallaa....lülümünn mama sandalyesii hayırlı olsuun mamişlerinii bitirsinn heepp :içelim: on kaplan az olur lenn benim enerciiimi kullansalar tüm antalyayı aydınlatırrr kaydirigubbakcemile3yokkkk sen meranı tanımıyon daha kaydirigubbakcemile3 on kaplan gücündedir ooooo
öyle iki gezmeyle bitmez onun enerjisiii Şeniz özledim leynnnn
kıllatceez kıllatceeezzz :teytey:ben de ozledim merani..biran once gelse de killarsak, zira ben 10 kaplan gucunde diilim hafiften uykum geliy mirmirmirmir
yoo bunalım takılmadıım eşimm sağolsun fırsatt vermiyorr :asigim:bunalım takıodurr kesın
mrb özlemcimm Şenizmerancım sen hangi mama sandalyesini almştın?
dbestinkine baktım güsel bursada bi site buldum şimdi 193e bugün aşıdan sonra kapanmamışsa uğrarırz
sen memmunmusun?
Herkese şahane haftalar....
Herkese Günaydıın....
teşekür ederim merancım uyguna almışssın sende bakalım bende polly beğendim bide magic mi ne var o hepten uçmuş 280 civarı...babası şimdilik gereksiz görüyor ama bakalım ikna çalışmalarım devam ediyor:sm_cool:
meraann naptın bacım.kankin gitmiş Allah sağlıkta kavuştursun
özlemcim sizin ne aşınız vardı bugünn
eğer ikinci bebek düşünüyorsanız aldığınız herşeyin en iyisini alın özlemcimm kar edersiniz sengözlerimebaksanab
canm keremin hastalığı girince araya 6.ay aşılarını olmadı daha onları olcaz hepatit b bide karma aşı sanırım.
günaydın mirmirmirmir bugün aşı günümüzdü, hepatit, karma ve p.kok hepsi bugün yapıldı, iki bacağı ve bir kolundan bebişimin benneyaptımki çok ağladı zavallı yavrum çokkkk senağlama üstelik p.kok aşısı ateş de yapıyor bakalım ne yapacaz , anneme bıraktım geldim ama aklım da evde
hee tamam canım :1hug: inş ateşlenmezz geçmiş olsuun şimdideen keroşaa Şeniz
normal diyo canım hemşire he ölçüyolar fotodan öle çıkmıştır bi de bizim saçlarımız çok uzun olduğu için kabarık yanıltıyo olabilüüoyy oyy taze asuklarr sızıkaydirigubbakcemile3
oğlusta pek sıırın maşalahhh tombiş
bısı sorucam baş ölçüsü normal mi edhakcım?bıraz buyuk gıbı geldide.resımde mı oyle gozukmüş?
canım ben günde 1 kez rezene çayı veriyom bayılarak içiyo arkasından yarım saat içinde boşaltıyo bağırsakları bi gün vermeyi unuttum o gün çıkaramadı zorlandı yavrucak ertesi günde özlemin dediği gibi nerdeyse büyük kakası gibi çıkardıGunaydinn yavrular va analarii gece sinir oldumm baglantimiz koptu cikmak zorunda kaldim benim cadi 2 gundur kaka yapmiyoo simdide zort zort birakiyoo anam oda bi kokuyoo yavruu zorlaniyoo yapamiyoo galibaa
günaydın mirmirmirmir bugün aşı günümüzdü, hepatit, karma ve p.kok hepsi bugün yapıldı, iki bacağı ve bir kolundan bebişimin benneyaptımki çok ağladı zavallı yavrum çokkkk senağlama üstelik p.kok aşısı ateş de yapıyor bakalım ne yapacaz , anneme bıraktım geldim ama aklım da evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?