edhakcım msn den çıktım şimdi de buraya takıldım delikafadulden
pazartesi pazartesi henüz işe konsantre olamadım
anam bizimki pek bi sessizleşmişti meğerse rahatlamış beyfendi tevekkili değil burnuma kötü kötü kokular geliyodu
yine iş başa düştü...
günaydın geçmişş olsunn özgeyee..inş çok çıkmaz ateşii :Saruboceq:günaydın mirmirmirmir bugün aşı günümüzdü, hepatit, karma ve p.kok hepsi bugün yapıldı, iki bacağı ve bir kolundan bebişimin benneyaptımki çok ağladı zavallı yavrum çokkkk senağlama üstelik p.kok aşısı ateş de yapıyor bakalım ne yapacaz , anneme bıraktım geldim ama aklım da evde
merancım dr a da sorcam bugün ama sana da sorayım.keremin kahvaltısına ceviz vermeye başladım 4-5gün oldu bide 1çay kaşığı tereyağı..erken değil dimi 6.5oldu artık
günaydın mirmirmirmir bugün aşı günümüzdü, hepatit, karma ve p.kok hepsi bugün yapıldı, iki bacağı ve bir kolundan bebişimin benneyaptımki çok ağladı zavallı yavrum çokkkk senağlama üstelik p.kok aşısı ateş de yapıyor bakalım ne yapacaz , anneme bıraktım geldim ama aklım da evde
günaydın geçmişş olsunn özgeyee..inş çok çıkmaz ateşii :Saruboceq:
ceviz bize ağır geldi özlemcim ben tamere bugünlerde vermiyorum..yüzünden sivilce çıktı demekki kaldıramıyor dedim vermedim...kereminde yüzünde falan sivilce çıkarsaa vermeyi kesersin...tereyağını da vermiyorum tamere fazla kilo aldığı için..yağlı olan şeylerden biraz uzağız 1,5 aydırr
geçmiş olsun canm öğlen gider bakarsın zaten öğlene kadar uyur aşıların etkisiyle.inş bişiycik olmaz
geçmiş olsun özgemize inş ateş sıkıntı yapmadan atlatırsız
günaydın geçmişş olsunn özgeyee..inş çok çıkmaz ateşii :Saruboceq:
Çakılım geçmiş olsun canım inşallah ateşi çıkmaz izin alabilirsen al git eve ya da anneni sık sık yokla o da Özge'nin ateşine baksın ölçebiliyor mu annen inşallah bişey olmaz ya hem zaten hemen ateşi çıkmıyor akşamları genelde oluyor ama inşallah hiç olmaz üzülme:teselli:
ben geldimmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool:
ama birazdan çıkıcam ya kurtlandım resmennn kendimi dışarı atıp alışveriş yapmayı planlıyorummmm :dance:
meran gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş :teytey: :teytey: :teytey:
foto yorumların için teşekkür ederiz merancımmm Şeniz
günaydın herkeseee... bebişler iyidir umarım..
hoşşgelldiiiiiiiiiiiiiinn :teytey::teytey::teytey::teytey:
dışarıı çıkceenn hee delikafadulden nasıl orda havalarrr güzelmii :dance:
günaydııııııııııııııınnnnn :sm_cool: hoşşgeldiinn naber nasılsınn seninn zuzuu nasıll Şeniz
iyidir canım sağol.. sen de hoşgeldinŞeniz. dediğim yere çıktınız mı..
lülününn 5.ayı hayırlıı uğurluu olsuunnn :teytey: :teytey: :teytey: halayy başıınıı çekioom gelinn leyynn dizilinn bakimm :teytey: :teytey:
merancım resimde kuzuların çok datlu çıkmışlarrr
yokk yaa oraya çıkmadıık amaa varyaa tahtalııya öldük bittik harikaydııııı :lepi: sen gittin mii tahtalıyaaa delikafadulden
heee 5 ay bitti 6. aya girdikkkkkkk :sm_cool: :sm_cool:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?