2008 Ekim Anneleri

anam bizimki pek bi sessizleşmişti meğerse rahatlamış beyfendi tevekkili değil burnuma kötü kötü kokular geliyodu
yine iş başa düştü...

günaydın geçmişş olsunn özgeyee..inş çok çıkmaz ateşii :Saruboceq:
merancım dr a da sorcam bugün ama sana da sorayım.keremin kahvaltısına ceviz vermeye başladım 4-5gün oldu bide 1çay kaşığı tereyağı..erken değil dimi 6.5oldu artık

ceviz bize ağır geldi özlemcim ben tamere bugünlerde vermiyorum..yüzünden sivilce çıktı demekki kaldıramıyor dedim vermedim...kereminde yüzünde falan sivilce çıkarsaa vermeyi kesersin...tereyağını da vermiyorum tamere fazla kilo aldığı için..yağlı olan şeylerden biraz uzağız 1,5 aydırr

Çakılım geçmiş olsun canım inşallah ateşi çıkmaz izin alabilirsen al git eve ya da anneni sık sık yokla o da Özge'nin ateşine baksın ölçebiliyor mu annen inşallah bişey olmaz ya hem zaten hemen ateşi çıkmıyor akşamları genelde oluyor ama inşallah hiç olmaz üzülme:teselli:

doğru ya siz diyetteydiniz dimikaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canm öğlen gider bakarsın zaten öğlene kadar uyur aşıların etkisiyle.inş bişiycik olmaz

sağol teyzesi , evet öğlen giderim aksilik çıkmazsa

geçmiş olsun özgemize inş ateş sıkıntı yapmadan atlatırsız

sağol edhakcım

günaydın geçmişş olsunn özgeyee..inş çok çıkmaz ateşii :Saruboceq:

sağol merancım , ateşi çıkacak mecbur , p.kok ateş yapıyor maalesef de inşallah uzun sürmez , gerçi fitil verdik hemen

sağol bızdıkcım, izin alamam , annem bakar , ölçebiliyor ateşini , zaten akşama çıkar galiba

ben geldimmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool:

ama birazdan çıkıcam ya kurtlandım resmennn kendimi dışarı atıp alışveriş yapmayı planlıyorummmm :dance:

meran gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş :teytey: :teytey: :teytey:
foto yorumların için teşekkür ederiz merancımmm Şeniz

hoşşgelldiiiiiiiiiiiiiinn :teytey::teytey::teytey::teytey:
dışarıı çıkceenn hee delikafadulden nasıl orda havalarrr güzelmii :dance:

hoşşgelldiiiiiiiiiiiiiinn :teytey::teytey::teytey::teytey:
dışarıı çıkceenn hee delikafadulden nasıl orda havalarrr güzelmii :dance:

hava pok gibi :dilcikar: ama çıkcam valla çok sıkıldımmmm
para harcamam lazım paraaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

lülününn 5.ayı hayırlıı uğurluu olsuunnn :teytey: :teytey: :teytey: halayy başıınıı çekioom gelinn leyynn dizilinn bakimm :teytey: :teytey:

lülününn 5.ayı hayırlıı uğurluu olsuunnn :teytey: :teytey: :teytey: halayy başıınıı çekioom gelinn leyynn dizilinn bakimm :teytey: :teytey:

heee 5 ay bitti 6. aya girdikkkkkkk :sm_cool: :sm_cool:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yokk yaa oraya çıkmadıık amaa varyaa tahtalııya öldük bittik harikaydııııı :lepi: sen gittin mii tahtalıyaaa delikafadulden

evet çok güzeldir oralar ama belki 5- 6 yıldır gitmedim. birileri gelecek de gezmeye götürecez yoksa aklımıza gelmiyor. biz eşimle olimposa çok gideriz ağaç evler filan. çok severim bende orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…