2008 Ekim Anneleri

evet çok güzeldir oralar ama belki 5- 6 yıldır gitmedim. birileri gelecek de gezmeye götürecez yoksa aklımıza gelmiyor. biz eşimle olimposa çok gideriz ağaç evler filan. çok severim bende orayı

evet bizimde gezmeye gidipp hadi kalalım deip o tahta evlerde kaldığımız olmuşturrr :asigim: ama ben ençok adrasanı beğendim olimposta denize girmek zor oluyo küçük kayalardan dolayı ..birde adrasanın bambaşkaa bi havası varr çok romantikk gelioo banaa :asigim:

evet canım haklısın yaza yine tatil planlarımız var acaba ela ile nasıl olacak.. hep hayalim bebeğimle denize girmek..hihoyyyt

zor oluyor mu merancım bebekle tatil özellikle yemek yedirme işi..

evet canım haklısın yaza yine tatil planlarımız var acaba ela ile nasıl olacak.. hep hayalim bebeğimle denize girmek..hihoyyyt

zor oluyor mu merancım bebekle tatil özellikle yemek yedirme işi..

walla ben nisanı 2 yaşına kadar kesinlikle denize sokmadım yazıın mümkünse memleke gittik 1-2 ay ....burdaykende fazla dışarı çıkmadıkk.....koruyucu kremler falan dışarı çıkarsak öyle çıktık...güneşten çok korudum nisanı..tameride 2 yıl denize havuza götürmüyi düşünmüyorum güneşin zararlarından korumam lazım en az 2 yıl ben böyle düşünüyorum yanii...

yazın denize gidersekte çok sorun olmaz herhalde yemek işi ...önceki gibi sabahtan akşama kadar denizde kalamayız..en fazla 2 saat o süre içinde de bişe yedirmesemde olur...
ki muhtemelen denize ben yalnız giderim tameri götürmem

kızlar et suyu koyuyomusun bebişlerin çorbalarına

evet ben de merak ediyorum et suyu ne zaman verilmeli acaba, bir de ceviz o ne zaman verilmeli :uhm: ayın 20 sinde dr kontrolümüz var gerçi ama yine de merak ettim.....

bi de geçmişi okuyamadım , destina geldi mi hafta sonu , göremiyorum epeydir

hmmmm anladım.. havuza sokmam ama denize götürmeyi düşünüyorumsengözlerimebaksanab tabi uygun saatte koruyucusunu da sürerek.

ne tatlı olur yaa..denizde şıpır şıpır. hihoyyyt

hmmmm anladım.. havuza sokmam ama denize götürmeyi düşünüyorumsengözlerimebaksanab tabi uygun saatte koruyucusunu da sürerek.

ne tatlı olur yaa..denizde şıpır şıpır. hihoyyyt

küçücükk bebekleri sokuyorlar denize ben delüü oluyorum -tatlicadiarzu- dalga gelcek ağzına su gircek onu yutcak kusacak hasta olcak güneş çarpacak cildi tuzlu sudan etkilenecek amaaan bissürü senaryo yazıyorum delikafadulden

keremin öğlen çorbasına kıyma katılıor akşam da çorba yiycekse tavuk sulu yapıorum ama akşam beni çok emdiyse çorba yemior akşam düzenimiz tam oturmadı yani

ya merancım babası keremi yüzdürcem diye plan yapıodu zararlı mı diosun şimdi denizsenağlama

sağol canımcımmmm ya kaydirigubbakcemile5

hatta tavuk suyu yaptım tencerede önce tavukları kendi suyuyla biraz pişiriyorsun sonra üzerine su koyuyorsun çeşitli sebzeler ve defne yaprağı da koydum sebzeleri ve tavukları süzüp suyunu buz poşetlerine doldurup attım buzluğa çorbalarına koyuyorum mutlakaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…