evet çok güzeldir oralar ama belki 5- 6 yıldır gitmedim. birileri gelecek de gezmeye götürecez yoksa aklımıza gelmiyor. biz eşimle olimposa çok gideriz ağaç evler filan. çok severim bende orayı
evet bizimde gezmeye gidipp hadi kalalım deip o tahta evlerde kaldığımız olmuşturrr :asigim: ama ben ençok adrasanı beğendim olimposta denize girmek zor oluyo küçük kayalardan dolayı ..birde adrasanın bambaşkaa bi havası varr çok romantikk gelioo banaa :asigim:
allah uzun uzun sağlıklı mutlu ömürler versin öpüyorum kuzuyu..Şeniz
evet canım haklısın yaza yine tatil planlarımız var acaba ela ile nasıl olacak.. hep hayalim bebeğimle denize girmek..hihoyyyt
zor oluyor mu merancım bebekle tatil özellikle yemek yedirme işi..
kızlar et suyu koyuyomusun bebişlerin çorbalarına
teşekkür ederim canımmmm
hade ben kaçtımmmm
walla ben nisanı 2 yaşına kadar kesinlikle denize sokmadım yazıın mümkünse memleke gittik 1-2 ay ....burdaykende fazla dışarı çıkmadıkk.....koruyucu kremler falan dışarı çıkarsak öyle çıktık...güneşten çok korudum nisanı..tameride 2 yıl denize havuza götürmüyi düşünmüyorum güneşin zararlarından korumam lazım en az 2 yıl ben böyle düşünüyorum yanii...
yazın denize gidersekte çok sorun olmaz herhalde yemek işi ...önceki gibi sabahtan akşama kadar denizde kalamayız..en fazla 2 saat o süre içinde de bişe yedirmesemde olur...
ki muhtemelen denize ben yalnız giderim tameri götürmem
hmmmm anladım.. havuza sokmam ama denize götürmeyi düşünüyorumsengözlerimebaksanab tabi uygun saatte koruyucusunu da sürerek.
ne tatlı olur yaa..denizde şıpır şıpır. hihoyyyt
ya kızlar şu et suyu işini bi deyin hele
sağol canımcımmmm ya kaydirigubbakcemile5ben tavuk suyu koyuyorum oğlumun çorbalarına
Yemekteyizz kayserideymiss leen niye demediler baa bende katulacaadimm
sağol canımcımmmm ya kaydirigubbakcemile5
celenimmm nerdesinn yaaa üzleeediimmm
hakket ya hiç reklamını yapmadılar haftaya kayserideyiz filan diye..keşke katılsaydın bizde izlerdik seni delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?