ben aklıma geldikçe dua ediyorum canım yaa çok zor bir durum.. allah şifa versin inşallah herşey yolunda gidecek.. ablana çok üzülüyorum inşallah bu kötü günler geride kalır.. allah ablana güç versin, yavrularını ona bağışlasın..
sğl cnmcanım Allah acil şifalar versin tüm hastalara ve yeğenine.dua ederim bende inşaalah ameliyatı başarılı geçer
kızlar ben çıkıyorum size iyi gecelerrrr
sğl cnm
bende çıkıyorumm iyi gecelerr
hayırlı akşamlarr hoşgeldin nihalcim
benim ikiz yeğenlerim var biri kız biri erkek...kızımızda aort damarında daralma var 2 kere anjio olmuştu ama düzelmedii o yüzden cuma günü hastaneye yatacak ve ameliyat olcak umarım herşey yolunda giderr gidecek ben öyle inanıyorum herşey yolunda gidecek..lütfen dualarınıızı eksik etmeyiinn :Saruboceq:
canım çok üzüldüm inşallah hayırlısıyla atlatırsınız iyi haberlerini alırız.ben annnemlere söylemiştim ablam güçlü olmaya çalşıo ama son 2 hafta dayanamaz demiştim sürekli internetten araştırıo okuyo ameliyat görüntülerine bakıor hergün söylüyorum abla izleme artık daha fazla okuma diourum işte şöyle olmuş böyle olmuş böyle açıorlar aceba kaburga kemiğini kescekler mi nasıl uyutcaklar nasıl uyanacak diyo başka bişe demio :çok üzgünüm: düşünme diyorum bunları azcık sakin ol diyorum ama elinde değil napsıın :çok üzgünüm:
pozitif düşünecez dua edicez başka çaresi yok..geçenlerde bi çocuğun organlarının hepsini çıkarıp temizlemişler uru ama bütünn organlarını 1 hafta sonra ayağa kalkmış...
artık ameliyatlar kolay şartlar daha iyi hele kii ankaradaa ben güveniyorum inanıyorum herşey yolunda gidecek
günaydın güzeller, kızım dün iyiydi, gece de sorunsuzduk ama bu sabah ateşlenmeye başladı yine fitilini yaptım , az önce aradım annem mızmızlanıp duruyor dedi, ateşlenmişfitili yarım yapmıştım acaba tam mı yapmalı ki iki ay önce ateşlendiğinde dr yarım fitil ver 4 saatte bir demişti ben de öyle yaptım şimdi ama o zaman 4 aylıktı şimdi 6 aylık yarım yetmiyor olabilir mi ?
konuyu toplam 7 kullanıcı okuyo ( biri de ben ) ama nedense kimse cevap vermemiş :çok üzgünüm:
canım çok üzüldüm inşallah hayırlısıyla atlatırsınız iyi haberlerini alırız.
canım ben bu fitil işini bilmiyorum kullanmadık hiç. sade şurup verdim. belki birazdan anlayan birileri cevap verir. geçmiş olsun
ilk aylarda doktor bana da öyle söylemiştigünaydın güzeller, kızım dün iyiydi, gece de sorunsuzduk ama bu sabah ateşlenmeye başladı yine fitilini yaptım , az önce aradım annem mızmızlanıp duruyor dedi, ateşlenmişfitili yarım yapmıştım acaba tam mı yapmalı ki iki ay önce ateşlendiğinde dr yarım fitil ver 4 saatte bir demişti ben de öyle yaptım şimdi ama o zaman 4 aylıktı şimdi 6 aylık yarım yetmiyor olabilir mi ?
ilk aylarda doktor bana da öyle söylemişti
sonra bir şurup vermişti
iki ölçek kullanabilirsin demişti
ikisinin de aktif maddeleri aynı -parasetamol-
sonra 1 ölçek şurupla 1 fitilin aktif maddelerini karşılaştırmıştım
aynı görünce de tüm fitil vermiştim
doktorumuza soracak durum yoktu o an için
ama sen doktoruna sor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?