2008 Ekim Anneleri

ben annnemlere söylemiştim ablam güçlü olmaya çalşıo ama son 2 hafta dayanamaz demiştim sürekli internetten araştırıo okuyo ameliyat görüntülerine bakıor hergün söylüyorum abla izleme artık daha fazla okuma diourum işte şöyle olmuş böyle olmuş böyle açıorlar aceba kaburga kemiğini kescekler mi nasıl uyutcaklar nasıl uyanacak diyo başka bişe demio :çok üzgünüm: düşünme diyorum bunları azcık sakin ol diyorum ama elinde değil napsıın :çok üzgünüm:
pozitif düşünecez dua edicez başka çaresi yok..geçenlerde bi çocuğun organlarının hepsini çıkarıp temizlemişler uru ama bütünn organlarını 1 hafta sonra ayağa kalkmış...
artık ameliyatlar kolay şartlar daha iyi hele kii ankaradaa ben güveniyorum inanıyorum herşey yolunda gidecek

Canım çok geçmiş olsun yegenine,dualarımızla yanında olacağiz.İnşallah en kisa zamanda sağliğina kavusur.Allah ablana bu sürecte dayanma gücü versin.

iyi geceler kıllı karılar anca okudum geçmişi rüyanızda beni görün emidelikafadulden
aşılarımızı olduk 8kg olmuş keroş 70cm e 44cm 2haftada 500gr almış
tereyağ ve ceviz verme dedi
mama sandalyesi için 9aylık olsun öle dedi:uhm: buna en çok eşim sevindi kriz var zaten diye gülüştüler dr la
bende epilasyona gittim çok acıdı yaw
büle işte haden ii geceler datlu rüyalar
tükkanı kapatsam mı :teytey:

merancım geçmişi okurken unuttum geçmiş olsun yeğenine allahın izniyle iyi olacak inşallah :Saruboceq:

ben geldim e tabi yazdıktan sonra da gidecüym, geçmişi okudum ama alıntı yapmadım üşeniyom artıkın yoruldum sanırsam şindik anlatiim detayları, dra gittik, boy 63 cm kilo 6000 gram, sanırsam geçen sefer yanlış ölçtüler boyunu, yoğsan bu oğlan 15 günde 3 cmi uzadı dimi, dra dertlendim bu olan mıymıntı beni emmiyo mamayı az içiyo zırt pırt diye, kilosuna bi bakalım ona göre bişi yapalım dedi 15 günde 200 gram almış gayet iyi beklediğidmden iyi almış dedi, 2 saatte bir 90 ml olarak vermeyi dene dedi, sonra rotavirüsümüzü olduk, sonra bu oğlan böle minik mi kalcek dedim, bak canım dedi şindik bi ağaç vardır yetişkin haliyle boyu 2 metredir o ağaç çabuk büyür dedi, ama bi ağaç vardır yetişkin haliyle boyu 50 cmdir o ağaç yavaş yavaş büyür dedi, senin çocuğunda yavaş büyüycek yapcak bişi yok dedi, anne kısa baba kısa bu çocuk çok uzun olmaz zaten dedi, sonra ben yokken oturtmuş birden kalkıyo zaten benim oğlan ellerinden tutunca, hemen oturmak istiyo, sonra elleriyle yukarı kaldırtmış hemen ayağa kalkmış, oo süper ya bu çocuk daha ne istiyosunuz şu güce harekete baksana demiş anneme, zaten erken yürücek bu sıpa, sonra bize diş jeli vermiş, ben aşı almaya gittiydim eczaneden neden verdiğini soramadım, sonra hametan yazdırdık balık yağı yazdırdık filen, sonra emziğin 2 numarasına geçtik, sıpa ikide bi emziği düşürüyo ağzından tevekkeli tutamıyomuş, şindikini cuk cuk emiyo, sonra biberon uçlarını da 2 numara aldık, sonra bi de nukun cam biberonunu aldıydım benim hödük herif bebek arabasının altına koymuş o da kırıldı, 8 yetale verdiydim valla sinir oluyom bu herife, yarın yine yenisini alcez, para mok gibi anasını satiiim kırıp kırıp yenisni alıyoz :mymeka:neyse uzatmiiim, benim herif de horlama içün muayene oluceydi bugün, 8 senedir çekiyom anam canımdan bezdim gayrı, zaten o yatak odasında ben çocuk odasında yatıyom artık, son zamanlarda iyice dayanılmaz oldu, zaten delik deşik uyuyorum bi de horlama sesleri eklennince çıldırıyorum, nese efem dr horlama testi yapcez demiş, burunda kemik var gibi duruyo ama horlama bundan kaynaklanmıyo olabilir demiş, devlet hastanesinde filen yapılıyomuş bu test, 1 gece orda kalması gerekiyomş, bende bi gece kafamı dinliyim bari :roflol: işte randevu neyin alıciyk, bi alet varmış onla tedavi edilebiliyomuş, eğer onla tedavi edilmicek bişise ameliyat olması lazımmış filan, aman dedim ameliyat kalsın var sen horla gider yatak odasında yatarsın dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he bi de aklıma geldi bu rotavirus 2 nisanda zamlancekmiş yaptırmamış ve yaptırcek arkadaşlara duryulur, hala 130 milyona satılıyo, he bi de çocuk doktoruna ben yoğurdu biberona dolduruyom sonra sütümle ayran gibi yapıp öğün olarak veriyom dedim karı güldü, deişik bi kombinasyon dedi :mymeka: sonra bana sen üle etme kaşıkla ver dedi, ayo kaşıkla yemiyo sıpa yav, neyse ben bildiğimi okucem gine, sonra bize balık yağı verdi, bağışıklığını gütçlendirirmiş bi de zekasına iyi gelir dedi bi de azcık iştah açar ama iştah konusunda çok etkili olmaz dedi, sonra bugün biz salıncak aldık benim sıpaya, çok seveceğini düşünüyorum, inşallah sever 130 lira verdik bi semesse geberdirüm :mymeka: bi bebek mağazasının sahibiyle arkadaş olduk kadının 2 yaşlarında çocuğu var ben hep bunla uyuttum çok işe yarıyo dedi, bi de sabitlenebiliyomuş oturak şeklinde de oluo yatak şeklinde de oluyo, oturak yapıp mama yedirebilirim diye düşünüyorum, sonra başka ne vardı ııııııııııııııııı CADIARZU he bi de bebek arabasıyla çıkmıştık yola, beim hödük bu gün 2 defa çocuğu arabaya çarptırıyodu sinir oldum, dikkat et deyince de niye müdahale ediyon dedi, 2 dk geçmedi bana emziğini veriiimmi diye sordu ben karışmam sen bilirsin biişi söleyince müdahale etti diyon dedim bi de ona tavırlandı, ule hayret bişi karşıdan araba geliyo bu yola çıkıyo yav çocuğu mu ezdirecen, kaç kere tam yolun ortasına gidip geri geldisonra, ııııııııııı du bakim başka ne vardı, he bi de saabah tartıştık, bi de dün gece tartıştık, gece lambasını yaktıydım dün gece, bana 2 dk önce ışığı yakimmi diye sormuştu yok yakma çocuğun uykusu var ışıkta zor uyuyo dediydim, 2 dk sonra ışığı yakıyo, la dedim ben sana ne dedim niye ışığı yakıyon çocuk uyuyamıyo zaten isyan çıkartıyo niye uykusunu temelli açtırıyon dedim, işte ben onu sürekli eleştiriyomuşum, herşeyi çok bildiimi zannediyomuşum, sinirlerim zıpladı, kalktım ayağa lambayı yaktım al be dedim bişi sölemeye de gelmiyon dedim, uyut madem nasıl uyutcaksan dedim, sonra tabi uyutamadı yine benim başıma kaldı, sonra bugün işyerinden bi arkadaşım geldi o da locmanda oturuyo, gecenin ilerleyen saatlerine kadar hatun kişiyle sohbet ettğimiz içün buraya gelemedim, ıııııııııııı başka aklıma bişi gelmiyo sanırsam bitti artık, şindik de sızmaya gidiyorum, sabahın köründe kesin bu sıpa yine agulucak ben yine uykusuz kalcem, bu arada merancım yavrum kuzulara geçmiş olsun hayırlısıyla atlatcekler inşallah, anneleri de haklı tabi anne olmak kolay diil ben de sezeryana girerkene bi sürü sezeryan vidyosu izlediydim, aha büle kescekler büle yapcekler diye diye anlattıydım eşime, ablan da ben gibi ne olacağını bilmek istiyo, ama hayırlısıyla atlatcekler inşallah, dediğin gibi şimdiki ameliyatlar çok kaliteli, çatır çatır adam kesiyolar 1 hfta sonra ayğaa kalkıyo, hayırlısıyla atlatsınlar inşallah

Son düzenleme:
günaydınlar bacılar
of be ibolya ne yazmışsın be mektup gibi...sanırsam enişte de sende çabuk parlayan kişilik özelliğine sahipsiniz arada sırada böyle birbirinize çıkışmalarınız oluo

keremin sabah yanakları kızarık kızarıktı ateşini ölçtük 37.2 idi inş daha çıkmaz babası şurup vercekti senağlama

Gunaydiin herkesleree ibosumm boy meselesini takma kafana bencee yusufun boyu gayet iyi bak hacere 62cm dediler saglik ocaginda ben olctum 64 cikti her iki ihtimallede yusufla arsinda 1 cm oynuyoo dimi ee ben 180 boyundayim esim 185 boyundaa ikimizde uzun boyluyuzz hani hacer güdük kalcek dedgigin yusufla ayni boydaa kiziyomm haa hemi terkene kiziyon bi tuyunu yaratabilin mi diyee hem sen guduk kalcek diye uzuluyoon o seni utandiracak dallyan gibi olup gor bak

günaydın herkese..benimki yine 5 te ayaktaydı halbuki dün o kadarda yoruldu...ama anldım artık benim çocuğum uyumicek sabahları..belki biraz büyüyünce uyur artık ısrar etmiom..şimdi uyudu....bi geçmişe bakiim neler kıllattınız..

günaydın güzeller, kızım dün iyiydi, gece de sorunsuzduk ama bu sabah ateşlenmeye başladı yine fitilini yaptım , az önce aradım annem mızmızlanıp duruyor dedi, ateşlenmiş fitili yarım yapmıştım acaba tam mı yapmalı ki iki ay önce ateşlendiğinde dr yarım fitil ver 4 saatte bir demişti ben de öyle yaptım şimdi ama o zaman 4 aylıktı şimdi 6 aylık yarım yetmiyor olabilir mi ?

konuyu toplam 7 kullanıcı okuyo ( biri de ben ) ama nedense kimse cevap vermemiş :çok üzgünüm:

canım çok üzüldüm inşallah hayırlısıyla atlatırsınız iyi haberlerini alırız.

canım ben bu fitil işini bilmiyorum kullanmadık hiç. sade şurup verdim. belki birazdan anlayan birileri cevap verir. geçmiş olsun

Evet bizde hic kullanmadigimiz icin yanlis yonlendirmeyim diye demedimm bize dr minoset surup verdi

günaydın herkese...a.s. bu konu çok konuşuldu ama benim hiç biri aklımda kalmamış. ela ya meyve suyu ve püresi vermiştim doktorumun verme demesine rağmen. ama anacım biz yemek yerken öyle bir ağzını şapırdatıyor ki üzülüyorum. bende dün milup nın muhallebisinden verdim. ana versem kavanozun hepsini yiycek. bugünde yoğurt vermek istiyorum..

leylacım bu yoğurt işini sen becermiştin galiba bana bir anlatabilir misin. şu mamayla yapılanı.:1hug:

ilk aylarda doktor bana da öyle söylemişti
sonra bir şurup vermişti
iki ölçek kullanabilirsin demişti
ikisinin de aktif maddeleri aynı -parasetamol-
sonra 1 ölçek şurupla 1 fitilin aktif maddelerini karşılaştırmıştım
aynı görünce de tüm fitil vermiştim
doktorumuza soracak durum yoktu o an için
ama sen doktoruna sor canım

teşekkür ederim canım aradım az önce doktorumuzu 1 tam verebilirsin dedi verdik , rahatlamış biraz ,uyumuş şimdi , eve de gidemedim benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…