2008 Ekim Anneleri

dbestcim çarşamba günü annem babam ablam ankaraya geliorlar bende düşünüorum gelmeyi ama nasıl olur ne zaman olur hiç bilmiorum fisfisfis uygun zamanda gidicem artık 5 nisan kuzularımızın doğum günü eğer sudenazım iyileşirse o zaman kesinn ankarada olmak istiyorumm inş.olurum :Saruboceq:

Nasilda sarilmiss bubasina cadii allah uzun mutlu bir omur versin canimm aneyede bakeem dbest garusu gel opecemm len hani bende yapmiyoom heruf gicirdama modunda olm dunyadan haberi yokk

Zambakiim yazini yeni okuduμ canimm yaa sana cok uzuluyorum inan hep dua ediyorumm ins duzelecek sabret tatlimm yarin iyi haberlerle gelirsiniz ins benikide huysuz bi bebek dee uslu olmasimi bekleme bakalim kafana taktikca dahada zor olurr

senin bi ablan daha vardı sahi ondan bahsetmedin hiç nerde oturuyo ne yapıyo..

inan aklıma geldikçe dua ediyorum inşallah ameliyatı çok başarılı geçer ve sudenaz iyileşir :Saruboceq: benim yapabileceğim bişey olursa çekinmeyin lütfen.. ayın 20sinde yatışı yapılacak kesin değil mi...

heheee heee 3 kilo aldıı o günden sonraa kaydirigubbakcemile3 nasıll farettinn leyynn delikafadulden

valla hayatımda hiç kilodan anlamazdım bu hamilelik-doğum vs beni böyle yaptı benim suçum yokkk kaydirigubbakcemile3

Nasilda sarilmiss bubasina cadii allah uzun mutlu bir omur versin canimm aneyede bakeem dbest garusu gel opecemm len hani bende yapmiyoom heruf gicirdama modunda olm dunyadan haberi yokk

gel ben de seni öpejemmm Şeniz benim herüf koltukta sızdı yoğsam kafa travması mı geçirdi yaw :uhm:

Son düzenleme:

diğer ablam bekar kayseride annemlerle birlikte oturuyor çalışıyor....
umarım iyileşir kuzum ablamıda bugünlerde bi telaş bi stres sarmışş sormaa konuşamıyoruz konu illaki ya kötü bişey olursa ben naparıma gelio bende ablama pozitif düşün diyorum dua ediyoruz şuanda başka yapabileceğimiz bişe yok :Saruboceq: 20 sinde kesin yatışı olcak cuma günü yanii...

resimler çok güzel merancımm ailen de çok sıcakkanlı çok şeker görünüyolar allah mutluluğunuzu bozmasın

Anaa 2 dk wc ye gittim resimleri koymus ve silmissin neyse kacirdim bu merakli garilar sabah merak ederler gecmisi okuyunca biz gormedik yine koy derker o zaman bakarim ins hadi by

hayırlı akşamlar hanımlar.meran kim ameliyat oluyor canım hayırdır inşaallah

hayırlı akşamlarr hoşgeldin nihalcim
benim ikiz yeğenlerim var biri kız biri erkek...kızımızda aort damarında daralma var 2 kere anjio olmuştu ama düzelmedii o yüzden cuma günü hastaneye yatacak ve ameliyat olcak umarım herşey yolunda giderr gidecek ben öyle inanıyorum herşey yolunda gidecek..lütfen dualarınıızı eksik etmeyiinn :Saruboceq:

ben aklıma geldikçe dua ediyorum canım yaa çok zor bir durum.. allah şifa versin inşallah herşey yolunda gidecek.. ablana çok üzülüyorum inşallah bu kötü günler geride kalır.. allah ablana güç versin, yavrularını ona bağışlasın..

canım Allah acil şifalar versin tüm hastalara ve yeğenine.dua ederim bende inşaalah ameliyatı başarılı geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…