Pu hahaha az once bende yatakta yatiyodu kafasina yastik firlattim yastiklan uyumuss kafasini koydugu an uyuyoo anami bide dis gicirdatiyoo yaa sizinkilerdede varmi büle bisey ben cinnet gecirecem artikk
bugün bi dünya işi vardı yoruldu demekki gelemediii :1no2:
benim herüf horluyoooo ama ne horlamaaa bigün elimde kalacakkkkk Çok üzgünüm çoook
hmm CADIARZUbugün bi dünya işi vardı yoruldu demekki gelemediii :1no2:
benim herüf horluyoooo ama ne horlamaaa bigün elimde kalacakkkkk Çok üzgünüm çoook
muhahaaa bende yazcaktımda kızdı baa :çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3Yok yok kesin muzlu pastaa yapiyodurr puahaha elime dustun ibolya bi ara adima mercimekciye cikardiydii ha ha ha yasasin kotuluk
benümküdee horliyyy hemdee nasıll delikafadulden bazenn hadi geldikk dioruum noluuyaa yaa dioo kaydirigubbakcemile3 aşkımm özürr dilerim dioo dakika geçmiioo devam edio horlamayaa kaydirigubbakcemile3
kıslar bi baktım geri gidiyom hemen biz daha da kötüyüz her gün daha kötü daha uykusuz artık daha da fazla uyanıyo ağlıyo kuzum yarın yine doktora gidiyoz 2-3 gündür hep yazdıklarınızı okuyp çıktım kusura bakmayın moralim çok bozuk hiç yazasım yoktu yok da zaten bana kızmayın olurmu hiç keyfim yok
güle güle celencimm iyi gecelerr
ben de eylülü bi kontrol edeyim geliyorum kaçmayın haaa
kıslar bi baktım geri gidiyom hemen biz daha da kötüyüz her gün daha kötü daha uykusuz artık daha da fazla uyanıyo ağlıyo kuzum yarın yine doktora gidiyoz 2-3 gündür hep yazdıklarınızı okuyp çıktım kusura bakmayın moralim çok bozuk hiç yazasım yoktu yok da zaten bana kızmayın olurmu hiç keyfim yok
Hadii hadii yeme bizii herufun kafasini kirdin kendini affettirmek icin muzlu pasta yapacan dimii ehehehe malum mart ayindayizz normaldirr (dbest beni vuracakk en iyisi o gelmeden ben kaciyimm hade iyi geceler )
Hadii hadii yeme bizii herufun kafasini kirdin kendini affettirmek icin muzlu pasta yapacan dimii ehehehe malum mart ayindayizz normaldirr (dbest beni vuracakk en iyisi o gelmeden ben kaciyimm hade iyi geceler )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?