2008 Ekim Anneleri

Pu hahaha az once bende yatakta yatiyodu kafasina yastik firlattim yastiklan uyumuss kafasini koydugu an uyuyoo anami bide dis gicirdatiyoo yaa sizinkilerdede varmi büle bisey ben cinnet gecirecem artikk

benim herüf horluyoooo ama ne horlamaaa bigün elimde kalacakkkkk Çok üzgünüm çoook

benim herüf horluyoooo ama ne horlamaaa bigün elimde kalacakkkkk Çok üzgünüm çoook

benümküdee horliyyy hemdee nasıll delikafadulden bazenn hadi geldikk dioruum noluuyaa yaa dioo kaydirigubbakcemile3 aşkımm özürr dilerim dioo dakika geçmiioo devam edio horlamayaa kaydirigubbakcemile3

bugün bi dünya işi vardı yoruldu demekki gelemediii :1no2:
hmm CADIARZU

poof aynen Çok üzgünüm çoook gidiim baska yerde yatiim dio salak ne zamana kadar.sanki geccek.ya ööle bööle deil.cocuk uyanıo bazen :mymeka:

kızlar bakın marketten aldığım elmaların üzerinde ne yazıoo....ağaçtayken sarı iken yapıorlarmışş bantlayıp o kısım kızarmıyorumuşş şekill buu

benimki de arada horluyo.. ben de uyandiriyorum tabi horluyosun diye. uyku sersemi ebleh ebleh suratima bakiyo, ben de basiyorum kahkahayi :roflol:

Yok yok kesin muzlu pastaa yapiyodurr puahaha elime dustun ibolya bi ara adima mercimekciye cikardiydii ha ha ha yasasin kotuluk
muhahaaa bende yazcaktımda kızdı baa :çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3
benümküdee horliyyy hemdee nasıll delikafadulden bazenn hadi geldikk dioruum noluuyaa yaa dioo kaydirigubbakcemile3 aşkımm özürr dilerim dioo dakika geçmiioo devam edio horlamayaa kaydirigubbakcemile3

geldik mi puhahaaaa :roflol: bende dicem bugun kaydirigubbakcemile3
haden ii geceler.çok öpenzi

aynenn benimde elimde kalacakk abisii bana dediydi bekarken beraber ayni odada kaliyolarmis ve onu uyutmaz miss biz nisanliyken senin adina cok uzuluyorumm felan dediydi bende ama horlamasinda diyodum horultunun gadasini aliyim bee bi icimii kiyiyi gicir gicir gece yastik basiyomm kafasina susuyo uyuyunca yine devamm lee merann herunule de cekilmis bi fotonu koyy yaa ne alyalis herufmuss merak ettum

güle güle celencimm iyi gecelerr
ben de eylülü bi kontrol edeyim geliyorum kaçmayın haaa

Hanslar bilee horliimiss siz evde hangi dili konusuyonuz ardaylaa merak ettum bee alamanca mi tukcemi dilleneneck acebaa

Zambakk gelmiiss nasil sin baucumm geliyonn yazmadan cikiyoon gecmisi bosver gelecege bakk gulcee naasill

kıslar bi baktım geri gidiyom hemen biz daha da kötüyüz her gün daha kötü daha uykusuz artık daha da fazla uyanıyo ağlıyo kuzum yarın yine doktora gidiyoz 2-3 gündür hep yazdıklarınızı okuyp çıktım kusura bakmayın moralim çok bozuk hiç yazasım yoktu yok da zaten bana kızmayın olurmu hiç keyfim yok

ahh kuzum yaa :çok üzgünüm:

güle güle celencimm iyi gecelerr
ben de eylülü bi kontrol edeyim geliyorum kaçmayın haaa

Hadii hadii yeme bizii herufun kafasini kirdin kendini affettirmek icin muzlu pasta yapacan dimii ehehehe malum mart ayindayizz normaldirr (dbest beni vuracakk en iyisi o gelmeden ben kaciyimm hade iyi geceler )

kızmak falan yok sadece çokk merak ediyoruzz sizi...yarın güzel haberlerle gelirsin inş... :Saruboceq:

Hadii hadii yeme bizii herufun kafasini kirdin kendini affettirmek icin muzlu pasta yapacan dimii ehehehe malum mart ayindayizz normaldirr (dbest beni vuracakk en iyisi o gelmeden ben kaciyimm hade iyi geceler )

bekleyeseydin annemin fotoğrafınıda koycedimm lülülülülülü belki tanıosundurr

ahhh yaaa neden böyle oluyo kiii
yarın güüzel haberlerle dönün inşallahhh çk geçmiş olsunnn

yok le sana kızarmıyım heç :mymeka: bence sen muzlu pasta yapmaya gideyon baksana koşar adım kaçıyon puhahahah :roflol:

merannnn kocanın zayıf halini koymuşsun gözümden kaçmadııııı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…