2008 Ekim Anneleri

anammm anammm yerim ben bu kuzularıı.. maşallah hepsine.. tamerre bek hele cemreye nasıl da sarılmış.. çok tatlılar ya..Şeniz

allahım esirgesin hepsini.bu ekim bebişlerinin görünen kısmı.bi bunlar kadar daha güzelik var geride...

ayy ne şeker çıkmışlar yaaaaaaa.bide kendi fotolarınızı koyun len çıbık.anacım tam zamanında gelmişim yoksa kahrımdan ölürdüm

harikasınız valla......dbest bundan sonra senin ev buluşma mekanı ankaraya gelen sende toplancakkaydirigubbakcemile3 şaka biyana ne iyi ettiniz de buluştunuz efferim size

Cok hevslendim valla cok tatlisiniz hepinizdee meran yanindaki ablanmi cok guzel ya gercekten cok sevindimm

ay çok tatlılar maşallah hepside ne güzel bakmış öle böcük böcük..
analarıda yakıo ortalığı hani..bu sefer kaçırmadığıma sewindim görmessem çok üzülürdüm..
kime benzediklerinin ne önemi war onlar BıZıM YAWRULARIMIZ...
Rabbim hep güldürsün yüzlerini..

aminnnnnnnnn:Saruboceq:

maşallah çok tatlılar yaaaaaaaaa allah nazarlardan saklasın darısı bizlere inşallah çok güzel yaaaaaa bende çok duygulandım çok heyecanlandım çoğu kişi interneti kötü amaçlarla kullanırken biz ne güzel arkadaş dost olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…