kızlarr bugünn harika geçtii :sm_cool: burdan celene ve dbeste tekrar teşekkür ederim Şeniz Şeniz
Sizin adiniza cok sevindim bulusup guzel vakit gecirdiginiz icin en cok ta celen icin sevindim son zamanlarda cok bunalmisti yanlizdi ve cemrenin hastaligi felan tam da iyi geldi dimi kiz celeenn
ilettim anacım.şş kızlar benm hödüğümlen tanısma serefine nail oldu bu korungacsızlar kaydirigubbakcemile3canımın içi ben teşekkür ederim sana ve celene Şeniz okadar yol geldiniz ayaklarınıza sağlık celencim eşine teşekkürlerimi ilet çok sevdim seni de gel öpüjemmm Şeniz merancım ablana da tekrar tşekkür ederim gelmesine çok sevindimmm ve onu da ok sevdim çok tatlı bi ablan var
ilettim anacım.şş kızlar benm hödüğümlen tanısma serefine nail oldu bu korungacsızlar kaydirigubbakcemile3
puhaahaha sen kurban ol o hödüğüne bi dediğini iki etmiyiii :mymeka: :roflol:
Hacer bugun erken uyudu bakalim ne zaman uyanacak
puhaahaha sen kurban ol o hödüğüne bi dediğini iki etmiyiii :mymeka: :roflol:
heytttt ne ettiniz len resim faslını kaçırdım mı delikafadulden
he yawrum len.bizi sultanahmet koöftecisinde beklemiş.yimek yemiş.sonra bi kaaveye gitmiş.bi cay bardaa caya 3 bucuk gayme vermiş :1shok: ama alınmıs davet edilmedim die kaydirigubbakcemile3
Benizyomuymus cemre babasina
aaaa tühhh o da gelseydi bariii kusura bakmasın inşallah bidahaki sefer pijama partisine gelir zaten ekim analrı kendisini yakinen tanıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence aynı babasıııı :dilcikar: ama resimlerdeki gibi değil cemre sarı saçları var gözleri de ela yawww :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?