2008 Ekim Anneleri

aaa ben seni merak ediyorum ama Şeniz angaraya yolun düşerse beklerim canım gel tanışalımmm :sm_cool:

Nasil gelemm leenn benim wc ye gidemiecem nerdeyse

otobosa bin ben seni alırımmmm
bi ara bizde kızlar gecesi planlayalım :dance: benim herüf askere gidicek yalnız kalıcam bize gelürsünüz gece kalırsınız hee olmamıııı :uhm: :sm_cool:

len dbeeeesssttt msn acık resimleri bekliim.bizimkşler benden daha cok beklio muhahaaa anlattım daha cok merak ettiler..

Bende burdayimm ulee su atv deki sarki soyleyen sipalara bakiyodum agzim acik kaldi yav ne guzel sesleri var

kızlarr bugünn harika geçtii :sm_cool: burdan celene ve dbeste tekrar teşekkür ederim Şeniz Şeniz

yaa cemre fotoğraflarındaann çok farklıı :1shok: saçlarının rengi falan daha açık ve gözlerii bi başka güzelll çok sevimliler çokkk ikiside çokkk güleççç yaa delikafadulden

kızlarr bugünn harika geçtii :sm_cool: burdan celene ve dbeste tekrar teşekkür ederim Şeniz Şeniz
kesinlikle s,perdi.konusucak o kadar cok sey vardı ki hepsi yarım kaldı bende :çok üzgünüm: zaman su gibi akıp gecti :a015: ortalıkta cocuk cenenti gibiydi :dance:
yaa cemre fotoğraflarındaann çok farklıı :1shok: saçlarının rengi falan daha açık ve gözlerii bi başka güzelll çok sevimliler çokkk ikiside çokkk güleççç yaa delikafadulden

hepsi süperdi ya.şş meran karısı koysana len 3 ünün olduu resmi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…