Hosgeldiin ne ettunuzz
nerdesini aloooooooooooooooo:enbuyukkk:
dbest ve meran sizi heç merak etmiom hemde heç:dilcikar::dilcikar:
ama böcükleri merak ediom dbest ya albüme koyda bakalım canım yaaa çok merak ettim..
bu arada çok ısrar ederseniz sizinkinide koyun onada arada bakiim:dilcikar: gönlünüz kalmasın hade:roflol::roflol:
Nasil gelemm leenn benim wc ye gidemiecem nerdeyse
fot.koydunuz muu lenn delikafadulden
aaa ben seni merak ediyorum ama Şeniz angaraya yolun düşerse beklerim canım gel tanışalımmm :sm_cool:
tamam tamam ititraf ediorum HEPİNİZİ ÇOK MERAK EDİORUM.lülülülülülü.ama kıskandım sizi naapiim.hem fotoda koymuonuyz.üzülüom ama ben..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu akşam koyarsanız foto ben burdayken koyun bari olarmı..
Bende burdayimm ulee su atv deki sarki soyleyen sipalara bakiyodum agzim acik kaldi yav ne guzel sesleri var
hoşgeldin ama nere gittin..:çok üzgünüm:ben geldimmmmmmmm
fot.koydunuz muu lenn delikafadulden
koyim mi senin gönderdiğini yerimseniben
kesinlikle s,perdi.konusucak o kadar cok sey vardı ki hepsi yarım kaldı bende :çok üzgünüm: zaman su gibi akıp gecti :a015: ortalıkta cocuk cenenti gibiydi :dance:kızlarr bugünn harika geçtii :sm_cool: burdan celene ve dbeste tekrar teşekkür ederim Şeniz Şeniz
yaa cemre fotoğraflarındaann çok farklıı :1shok: saçlarının rengi falan daha açık ve gözlerii bi başka güzelllçok sevimliler çokkk ikiside çokkk güleççç yaa delikafadulden
yaa cemre fotoğraflarındaann çok farklıı :1shok: saçlarının rengi falan daha açık ve gözlerii bi başka güzelllçok sevimliler çokkk ikiside çokkk güleççç yaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?