2008 Ekim Anneleri

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne çok resim koymuşsunuz.ne varda hemen siliyonuz.benim zilliyi uyutna kadar bişey kalmamış

oooooo bu gece tükkandan ayrılan ayrılana erken ayrılıyonuz bacular ne çabık uykunuz geldii.
öp bakalım bazılarımızı .

tükkanda kimseler kalmamış bende gidem bari, kapıyı da kilitliyom.anahtar herzamanki yerlerden birindeeeeeeeee

dünde bu gece de dışardaydık,,göremedim fotoğraflarınızı:1no2:
aamaa cokk cokkk sevındım bulustunuzaa:sm_cool:
kendım bulusmus gibi...a.s
izmireee yolu düşen yok muuua.s.

ayyyy 3 kuzunun fotoğrafını gördümmmmmmm
süperr yaa bayıldımmm ..
Allahım nazardan saklasın hepsinii

günaydın herkese biz oğluşumla 3 ten beri yatakta oynaşıoz.:1shok:.şimdide ben kahvaltı yapıom oda salatalık kemirio.aradada çığlık atıo..eyi yine çok kıllatmamışınız aferiin.kaydirigubbakcemile2

günaydınlar ii pazarlar
kerem erkenden uyanmış babasıyla oynaşmışlar emzirdim uyudu ama benm uykum kaçtı uyandıktan sonra uyyamıom

ay bu arada yazmayı unuttum sabah..rüyamda hepimiz buluşuoduk.:lepi:.herkes vardı ama çok kalabalıktık..
dün okadar hewes etmişimki rüyama bile girdi.umarım bir gün gerçekleşir..delikafadulden

Son düzenleme:
günaydınnnn
oh dün celen meran dbest buluşmş ne güsel üfffffff yine fotoları kaçırdım
dün bizim de günümüz vardı tüm gün dışardaydık akşam da geldiğimiz gibin küt diye düştük üçümüzde bilgisayarı açmaya bilem mecalim yoktu keşke açaydım da en azından bi fotoyu yakasaydım çoooook merak ettim
ne güsel eğlenmişinizdir birlikte hiiiiç de kıskanmadımm

bu arada ankarada bu sosyete pazarı nerde ola ki ben bayılırım öle pazarlara

günaydınnnnnnnnnnnnnnn aşı krizimiz bu sabah itibariyle atlatıldı
effekan kız bende varmıydım rüyanda kızzzzzzdelikafadulden
valla aynı pazarmı bilmem ben 1 sene önce gittiydim pek bişi yoktu adı sosyete ya insan çok şey bekliy belkim değişmiştir meran der bugün eskişehir yolundaydı benim gittiğim

good morning len kılsızlar..herkeş nirdeeee???biraz saat gecsinde iboşu arayam bakam naptı ???

ya kızlar çok güzel bi cetvel buldum ama birtürlü kaydedemiorum..kopyalıorum ama olmuyo acaba üye mi olmam gerek çok tatlılar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…