2008 Ekim Anneleri

kimse yok şimdi buralarda ama ben yinede yazayım.. cevap yazın tamam mı..
1. kahvaltıyı şöyle hazırlıyorum doğru mu.. 180 cc suyun içine 6 ölçek milupa devam maması ekliyorum. sonra tahıllı kahvaltı dan 3 kaşık koyuyorum. sonra içine çeyrek yumurta sarısı ve pekmez ekliyorum.. gün aşırı peynir koyuyorum. labne..
2. kahvaltıyla lgili başka önerileriniz varsa söyleyin bacılar..
3. çorbaların içine tavuk koyuyorum ya. bir gün tavuk bir gün kıyma yada et mi.. yani her gün et mi olmalı.. ağır olmamı..kaydirigubbakcemile3
şimdiden teşekkür cevap yazanları da öpüyom.Şeniz
4.. bir de et suyunun tavuk suyunun faydası yokmuş siz koyuyonız mu..

Son düzenleme:

ben kahvaltının içine bebe bisküvi 1 cay kasıı tereyağ veya zeytinyaüğ koyuyorum.labne koyuyoyum bide.hergün.yanlıuz süt ve süt ürünleriyle pekmez verme.butun özelliği gider pekmezinde sütünde..pekmezi ben meyve püresinin içine koyuyorum.et ve tavuk suyunun faydası var die biliorum.hatta etin kemiklerini kaynattım buz kalıplarına koyup dolaba attım.gecende bi tane cıkarıp corbsının içine koydum.buarada ben hala kıymaya baslamadım.

benimki 60lık yiyo pekmezi ayrı veriyom ben sütle vermiyom kıyma et suyuna başlamadım daha tereyağıda koymuyom keçi peyniri alcam bugün ondan koycam

arıkan ben kahvaltısına biberon mamasının içine bazen sabah kahvaltı tahıllımamalarından koyuyorum bazen koymuyorum bir çay kaşığı ceviz koyuyorum bazen yumurta sarısı bazen peynir bazen de ikisi birden
ben de celen gibi kemik suyu kaynattım buz kalıplarına koydum bide sebzeyle beraber tavuk kaynatıp suyu yine buzlukta sebze çorbasını kesinlikle yemiyo arada bir yoğurt çorbası yiyo kuzum onun içine ya tavuk yada kemik suyu katıyorum
kıyma hiç vermedim çünkü kaşık almıyo alsa verirdim şimdiye kadar
dün fındık kadar tavuğu elimde didip verdim ağzına yedi yavaş yavaş veriyorum yani

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21
benneyaptımki

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
leyla21
:1closedeyes::jeyyar::içelim:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
leyla21
:1closedeyes::jeyyar::içelim:

içelim lenn :içelim: o halilo benmişim kaydirigubbakcemile3 bende diom bu kızz beni görmiomuu kaydirigubbakcemile3çıkış yapmışıım meğerse kaydirigubbakcemile3

günaydın güzellerrr , ben bi geçmişe uzanıyım bakıyım , kimler resim koymuş da silmiş (

özdileğe gittik geldik market alışverişimizi yaptık kereme bisürü mama aldım.bebelac kavanozlar 0.85tl ye düşmüş herçeşidinden aldım sanki yiycek gibi
arıkan 180cc demişsin kerem 100ccden bile bitirmio bu çocuğun midesi küçük heralde hemen doyuyo.tavuk suyu bende buz kalıbına koydum her çorbasına katıoz
pekmez celenin dediği gibi ayrı verilmeli dio dr lar
tatlandırması için kahvaltısına ev yapımı marmelat konulabilir meyveler çıksın yapcam ben
çilek 1yaşına kadar yasaktı dimi reçelini yapsak verebilirmiyk ki:uhm:

büyük buluşma gerçekleşmiş ne güzel , bebişlerin resmini gördüm maşallah hepsine , allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…