2008 Ekim Anneleri

kızıma şehriye çorbası yaptım , kasenin yarısını heyecanla yedi, kalan yarısında ağzını sımsıkı kapadı yemedi edepsiz :1no2:
meyve püresini eskiden yiyordu şimdi pek sevmiyo , sadece muzu severek yiyor , şimdi pişirerek deneyecem bakalım yiyecek mi
hayırlısı ile bizim yediklerimizden yemeye başlasalar , böyle zor oluyo yaa

slm millet ben geldim ,herkesler gzmeye gitmiş galiba bi effekaan burda .nasılsınız bakemmm.
oğlumun bugünkü uykusu biraz şaştı şimdi yeni uyuyudu.akşama da misafir var .gerçi yabancı değil.ablamalr gelecek.offf süper olicek. kalablaık şöyle :)

caniko kahvaltıyı milupanın portaklallı mısırlı kahvaltı serisini kullanıyorum.içine çok az pekmez. yumurtanın sarısını yarıdan az koyuyorum şimdilik.yumurta eklediğim zamnlar peynir(labne )koymuyorum. et ,kıyma,balık vs.daha vermedim.onlara da 7 ayda başlamayı düşünüyorum.bu hafta aşımız var gittiğimide soracağım.

slm canım ben gleinceye kadar sen gitmişsin.geçitteki öz dileğe mi gittiniz?
bend egeçen hafta tansaş tan bebelac sütlü pirinçli yi 3 .50 t. mi öyle bişiye almıştım 250 gr. evt bebelac da indirimler var değerlendirmek gerek.
bu gluten olayı aklıma takıldı , hero baby nin ürünlerinde gluten var bilemem dikkat etiniz mi , milupa da yok.???????????

selam kızlar bakın ben naaptım...delikafadulden
KURRABİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HADE GELİN BERABER YİYELİM:lepi::lepi:

Eklentiler

• $DSC06162.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 27

Off super olmuss bundan bende yapiyom ama ben iki kurabiyenin arsinada cikolata surup kapatiyom sonra ucunu cikolataya batirip hindistan cevzine batiriyom fakat benimkinin kurabiyesi boyle guzel gozukmuyoo beyaz olmuyo kizariyo tarifini versene

benim misafirlerim gelmeye başladı , herkese iyi kaynatmalar. by. ibolya umarım hasta değildir.

Off super olmuss bundan bende yapiyom ama ben iki kurabiyenin arsinada cikolata surup kapatiyom sonra ucunu cikolataya batirip hindistan cevzine batiriyom fakat benimkinin kurabiyesi boyle guzel gozukmuyoo beyaz olmuyo kizariyo tarifini versene
leyla nasıl anlattın kız öyle ağzımın suyu aktı haacokacimcoookartık kayseride görüşünce bizede yaparsın bacım
kızlar gelsin de şu resimleri bi daha alalım karılar

ayynen katılıyorum saa bacum.bu gece herif nöbetçi valla internet bağlantım kopmazsa bende burda nöbetçiyim.resim bekliim:lepi:

sen mi yaptınnn :1shok: çok güzel görünüyorlar cokacimcoook cokacimcoook ben gelirim nerde oturuyonuz sırnaşık şey

leylaa ne çok biliyon leynn kelebek kurabiyeye baktım harika görünüyooo cokacimcoook yaparsan söyle güzel oluyosa ben de yapcam cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…