cadııı o kendine benzio :asigim: ösledim haaa :asigim: ama dediğim gibi ağız yapısı aynı sen :lepi:
Iboss yusufun burnundaki mama mi leen ne datli cikmis kizlar bende yeni fotolar var cok komik pc ye yukledigim ara koyarim bugun babasi hacere salvar dikmis daha dogrusu acemiligini cikarmis dukkana makina aldilar terzi var ama cok merakli illa ogrenecek pantolan folkor kiyafeti dikiyolar buda ogrenmek amacli hacere saten kirmizi salvarla kemer mi ne bele baglanan seyden dikmis giydirdik cok komik olduu yaa halay cekecek kizim cok komiktii ama
Iboss yusufun burnundaki mama mi leen ne datli cikmis kizlar bende yeni fotolar var cok komik pc ye yukledigim ara koyarim bugun babasi hacere salvar dikmis daha dogrusu acemiligini cikarmis dukkana makina aldilar terzi var ama cok merakli illa ogrenecek pantolan folkor kiyafeti dikiyolar buda ogrenmek amacli hacere saten kirmizi salvarla kemer mi ne bele baglanan seyden dikmis giydirdik cok komik olduu yaa halay cekecek kizim cok komiktii ama
bana neden yorum yapmadın leyn o fotoda ben de varımmmm :dilcikar: kötükedihüso
senin kılona,,,,,,zarıfliğine söliyecek söz yok.....Şeniz
resimlerde farkedilemiyorsam azcık kilo alayım bari o bakımdan yaaaneeee :roflol:
[/IMG][/URL]
çabuk bak le silcemmmm
hem ben de yusuf eymen in fotosuna yorum yaptım ama sen bana alıntı yapmadın çok pis bozulduum kaydirigubbakcemile3
bahtum silebilüsün, çuk zekzüü çıkmışın, celen hariç lülülülülülükaydirigubbakcemile3 len bu cemre aynı celene benziii yav, celen nee ettin de saa benzedi bi deyver baaam :roflol::roflol:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bugun bozulma gunun mu??kaydirigubbakcemile3
hem ben de yusuf eymen in fotosuna yorum yaptım ama sen bana alıntı yapmadın çok pis bozulduum kaydirigubbakcemile3
ne zekzüsüü beeee kaydirigubbakcemile3 saç baş dağılmış puhahahah
celene laf etme leynnn acaip güzel hatunn
heee leyla da ben de çok pis bozuluruz vallaaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?