2008 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valllaa, gözünün üstünde de vardı da sildimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay haceri de koy len merak ettim

bize de yapsın bize deeee delikafadulden delikafadulden

hem celen kendısı ve meranın kılsuyla ılgılı yorum yaptıı için bende yaptım..
yanlış anlasılma olmasın..:lepi:

hem ben de yusuf eymen in fotosuna yorum yaptım ama sen bana alıntı yapmadın çok pis bozulduum kaydirigubbakcemile3

hem ben de yusuf eymen in fotosuna yorum yaptım ama sen bana alıntı yapmadın çok pis bozulduum kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bugun bozulma gunun mu??kaydirigubbakcemile3

bahtum silebilüsün, çuk zekzüü çıkmışın, celen hariç lülülülülülükaydirigubbakcemile3 len bu cemre aynı celene benziii yav, celen nee ettin de saa benzedi bi deyver baaam :roflol::roflol:

ne zekzüsüü beeee kaydirigubbakcemile3 saç baş dağılmış puhahahah

celene laf etme leynnn acaip güzel hatunn

arada kaçırmışımdır yafrim, çok pis tenkyu verimaç ederim yaanee kaydirigubbakcemile3
ne zekzüsüü beeee kaydirigubbakcemile3 saç baş dağılmış puhahahah

celene laf etme leynnn acaip güzel hatunn

aman da aman kanka olmuş bunlaaaaaaaaaarrrrrr kaydirigubbakcemile3 olm celen baa istediği herşeyi söölüyo ya, msnde etmediği hakaret kalmiii, şarkı yollaycaksameyiyim yollamaycaksam ağzıma mıçiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Telefonum kafayi yedi bee ibolya resimleri boyutu yuzunden herhalde yusufun cabibesine dayanamadi kapatip actimm ohh simdi duzelmis hacerin resmini pc ya yuklemem lazim biara albumume koyacam citircim gecmis olsun ins hemen atlatirsin canim zor olur yaa bu arada su filmi izledim cokda bekledigim gibi degil aslinda sonlarina dogru geldim tam herif geldi pc yi aldi sonunu izlemedim millet okadar ayilip bayiliyodu alacakaranlik diye hele biri 13 kez izledim yazmis ben bu kk nin online film izle bolumunden izledim ordaki yorumlarda yazanlara gore pek guzel bulmadim sonu nasil olur bilemicem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…