2008 Ekim Anneleri

ağlancak halimize güler olduk allam düştüüm durumlara bak kaydirigubbakcemile3 şş biz meranlan aynı kilo ve boydayız.ama acaip şişkoyum ondan kafamçokkarıştı

abartma canım okadarda degel..bek su yndan fotoda fakettım senın alt yok.ustte toplanmıs fazla kılo.
meranın sankı daha dengeli.oyuzden kılosu gozukmuyor bence..
bosver kıloyu mıloyu ya süpersınızz vallllaaaaadelikafadulden

baktınız mı leyn siliyommm

tsk ederım dbesttt..

sil len fotoyu sayfanın içine ettin vecihi.ben yüklüom şimdi sana

Ahanda resim faslini yarisinda yetistim ben bakmistim ama olsun yaa cok tatlisiniz bebisler hele bayildim daltonlar deyeni vururum cok datlular

ben kaçanzi kızlar.kocam koltukta uyuyo sonra anası laf etmesin

Iboss yusufun burnundaki mama mi leen ne datli cikmis kizlar bende yeni fotolar var cok komik pc ye yukledigim ara koyarim bugun babasi hacere salvar dikmis daha dogrusu acemiligini cikarmis dukkana makina aldilar terzi var ama cok merakli illa ogrenecek pantolan folkor kiyafeti dikiyolar buda ogrenmek amacli hacere saten kirmizi salvarla kemer mi ne bele baglanan seyden dikmis giydirdik cok komik olduu yaa halay cekecek kizim cok komiktii ama

heryeri mama minik erkekin muhahaaa saclarda o biçim

:roflol::roflol: sorma sorma, ondan sonra banyo ettik zaten, yoğsan pisliğimizi hiçbişi temizleyemezdi :roflol::roflol:
ay cok güzel bir bebek bu yaaa maşallah

ekim bebelerinin hepsi güzel len, hele o köfte dudaklı cemroş yokmuuuuuuu :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
karı hızını alamadı bıda bıdaa koyuyoo hırs yaptııı:roflol:

olm anca denk getirdik başka siteden yapıyoz herhal kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben kaçanzi kızlar.kocam koltukta uyuyo sonra anası laf etmesin

:a015::a015:

bana neden yorum yapmadın leyn o fotoda ben de varımmmm :dilcikar: kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…