2008 Ekim Anneleri

romantık degıl mıııı(vampırlıama romantık dıe bılıodumm):1shok:
kocan da eyu halt etmıs tam ızlerken alınırmı hıc pc yafkötükedihüso

ben çıkıyorum kızlarr herkese iyi gecelerrrrrrrr

güle güle yafrim :a015: bende böceeemin mamaısını vrince yatıcim çok pis zekzüyüzdür telefonu bileme bozarız :roflol::roflol:

romantık degıl mıııı(vampırlıama romantık dıe bılıodumm):1shok:
kocan da eyu halt etmıs tam ızlerken alınırmı hıc pc yafkötükedihüso

Romantik aslinda guzelde hani ben anlatilanlara gore daha farkli beklemisim demekki yoksa guzel hos sonunu bilmiyom bide alt yazili oldugunda hacer giciklik yapti tabi ona bakarken konusmalari kaciyoo herifte aldi anlican iyce izleyemedim
hani kesik kesik olmasin diye tam dolsun oyle izleyim dedim actim koydum adam aldi cikma izlicem dedim sonra izle diye cikti uyuz iste

Bende bugun hacerin meyvesini nasil yedirdimi anlatiyim simdi elime biskuvi aldim bu tabi hemen uzanip agzina almak istiyo biskiviyi agzina yaklastiriyom bi aciyo agzina hemen kasigi sokuyom agzina tabi kirisa kirisa yiyo sonra yine biskuviyi yaklastiriyom agzini aciyo hemen bidaha bayagi yedirdim bi numarayla sonra uyuz oldu tabi biskuviyio vermedigime yutmadi artik

Dbest sacini mi kestirdin karkul vardi sacinda dimi albumundei fotonda yoktu degisik olmus yuzun farkli hava katmis yaa bide ben sende kilo goremedim masallah zatii yasini hic gostermiyonn zekzu karii seni

annelık bole bişi..turlu yaratcılıkları ortaya cıkarıokaydirigubbakcemile3

Ibolyaa hazir kimsecikler yokken kendi fotonu koyda bakak bitane en son haline merak ettim albumundekinden baska hic gormedim seni das gibi karisin yeni foto koy ule

annelık bole bişi..turlu yaratcılıkları ortaya cıkarıokaydirigubbakcemile3

He valla bide bu ara cok ustume dustu citircim ya surekli kendisiyle konusmami istiyyoo ve beni illa gorecek bugun isim vardi mama sandalyesine oturttum tepsisini cikarttim koltuk gibi aynanin onune getirdim biraz kendiyle oyalandi dokunuyo tekmeliyo konusuyoo felan ayy az is yaptim

Son düzenleme:

bende yurutceci aynanın onune koyuyorum.kendısıyle konusuookaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…