Telefonum kafayi yedi bee ibolya resimleri boyutu yuzunden herhalde yusufun cabibesine dayanamadi kapatip actimm ohh simdi duzelmis hacerin resmini pc ya yuklemem lazim biara albumume koyacam citircim gecmis olsun ins hemen atlatirsin canim zor olur yaa bu arada su filmi izledim cokda bekledigim gibi degil aslinda sonlarina dogru geldim tam herif geldi pc yi aldi sonunu izlemedim millet okadar ayilip bayiliyodu alacakaranlik diye hele biri 13 kez izledim yazmis ben bu kk nin online film izle bolumunden izledim ordaki yorumlarda yazanlara gore pek guzel bulmadim sonu nasil olur bilemicem tabi
ben çıkıyorum kızlarr herkese iyi gecelerrrrrrrr
ben çıkıyorum kızlarr herkese iyi gecelerrrrrrrr
çok pis zekzüyüzdür telefonu bileme bozarız :roflol::roflol:Telefonum kafayi yedi bee ibolya resimleri boyutu yuzunden herhalde yusufun cabibesine dayanamadi kapatip actimm ohh simdi duzelmis hacerin resmini pc ya yuklemem lazim biara albumume koyacam citircim gecmis olsun ins hemen atlatirsin canim zor olur yaa bu arada su filmi izledim cokda bekledigim gibi degil aslinda sonlarina dogru geldim tam herif geldi pc yi aldi sonunu izlemedim millet okadar ayilip bayiliyodu alacakaranlik diye hele biri 13 kez izledim yazmis ben bu kk nin online film izle bolumunden izledim ordaki yorumlarda yazanlara gore pek guzel bulmadim sonu nasil olur bilemicem tabi
Gitmee ben daha yeni geldim meranda gelir simdi muzlu patasini yapsinda dur biraz daha yaa
romantık degıl mıııı(vampırlıama romantık dıe bılıodumm):1shok:
kocan da eyu halt etmıs tam ızlerken alınırmı hıc pc yafkötükedihüso
sende muzlu pastaya taktın haaa :roflol::roflol:
Bende bugun hacerin meyvesini nasil yedirdimi anlatiyim simdi elime biskuvi aldim bu tabi hemen uzanip agzina almak istiyo biskiviyi agzina yaklastiriyom bi aciyo agzina hemen kasigi sokuyom agzina tabi kirisa kirisa yiyo sonra yine biskuviyi yaklastiriyom agzini aciyo hemen bidaha bayagi yedirdim bi numarayla sonra uyuz oldu tabi biskuviyio vermedigime yutmadi artik
Ibolyaa hazir kimsecikler yokken kendi fotonu koyda bakak bitane en son haline merak ettim albumundekinden baska hic gormedim seni das gibi karisin yeni foto koy ule
annelık bole bişi..turlu yaratcılıkları ortaya cıkarıokaydirigubbakcemile3
köşede sıkıştırdın ıbolyayı heekaydirigubbakcemile3
Ibolyaa hazir kimsecikler yokken kendi fotonu koyda bakak bitane en son haline merak ettim albumundekinden baska hic gormedim seni das gibi karisin yeni foto koy ule
He valla bide bu ara cok ustume dustu citircim ya surekli kendisiyle konusmami istiyyoo ve beni illa gorecek bugun isim vardi mama sandalyesine oturttum tepsisini cikarttim koltuk gibi aynanin onune getirdim biraz kendiyle oyalandi dokunuyo tekmeliyo konusuyoo felan ayy az is yaptim
ay dur bugün telefondan bi foto çektiydim ben böceeemle onu koyiiim
Hadi koy da bakalimm
resimler bulanık ama, o an yanımda telefon vardı ondan çektiydim, megapikseli düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?